Boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

6 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var. Eşim oglumla hiç ilgilenmiyor benimle de ilgilenmiyor hiçbir şeye yardımcı olmuyoor kendimi çok yalnız hissediyorum. Hasta olduğumda bile dinlenmem için yardımcı olmuyor hastaneye götür diyince bir şeyin yoktur diyor. Yalnızlıktan devamlı ağlıyorum annem babam da yok. Bir iş bulup boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapayim
İş bulmadan önce bu adamdan ne koparırsan kardır

İş bulmadan önce bu adamdan ne koparırsan kardır
Ben öyle biri değilim hiçbir zaman maddi bir şey beklemedim maddiyata çok düşkünlüğüm de yoktur. Hep kendim çalıştım kazandım ayakları üzerinde duran bir kadınım. Mesleğim de var italyan mutfağı şefiyim İngilizcem de var sosyal ve prezantabl biriyim calismaktan korkmam her ortama uyum sağlarım rahmetli anne babamdan da öyle bir şey görmedim o şekilde yetistirilmedim karakterime sığmaz zaten eşim çok maddi durumu iyi olan biri değil normal geçinip gidiyoruz

Çocuk çok anlamadan boşan çünkü onada sana yaptığını yapacak degersizlestirecek psikolojik şiddet bu herşeyini hazır et paranı biriktir çocuğu kreşe ver güvenilir bir yere çalış

Ben öyle biri değilim hiçbir zaman maddi bir şey beklemedim maddiyata çok düşkünlüğüm de yoktur. Hep kendim çalıştım kazandım ayakları üzerinde duran bir kadınım. Mesleğim de var italyan mutfağı şefiyim İngilizcem de var sosyal ve prezantabl biriyim calismaktan korkmam her ortama uyum sağlarım rahmetli anne babamdan da öyle bir şey görmedim o şekilde yetistirilmedim karakterime sığmaz zaten eşim çok maddi durumu iyi olan biri değil normal geçinip gidiyoruz
İyi siz bilirsiniz eşiniz boşandığınızda size maddi manevi hiçbir destek olmayacak bir insana benzemediği için söyledim

Back
X