Annemin bizle yaşaması ve anlaşamıyor oluşumuz😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka mısın sen..

Annenize sizin evde yaptığı işleri yapacağı bir iş bulun. Anneniz için değişen birşey olmaz kazandığı parayla da yetinir diye düşünüyorum. Sonra çocuğunuz olduğunda da bakıcı tutarsınız. Ama bakıcıya gık diyemezsiniz sizi bırakır gider diye haberiniz olsun. Problem solved.

kadın daha ne yapsın. rahatsız olmayın diye odasına bile çekiliyormuş her şeyi getiriyor önününüze. siz biraz bencillik mi yapıyorsunuz acaba

Banlansamda umurumda değil berbat bir evlatlık anlayışın var.

Senin evinde pervane olup ayağına meyveni bile getirip eşinle yalnız kalabil diye sıçan gibi odaya saklanan bir anneye sahipsin ve o kadının arkasından ettiğin laflara bak....

Hayat cidden adaletsiz biz annemize doyamadık siz gelip bir de böyle eli öpülesi bir kadının arkasından neler diyorsunuz. Neyse sizde anne olacaksınız....darısı başınıza

Başka sözüm yok çok kızdım şu an

Son düzenleme:
Ya hakikaten o görümcecik ne oldu acaba?
Sende benim sayfalarıma fazla merak var sanırım bir türlü terk etmiyorsun gel gidereyim merakını.Görümcemin okulu iyi gidiyor geçenlerde onur belgesi aldı ve bu sene ailesi ücret bile ödemedi burs kazandı başarısından dolayı.Seneye son sınıfa geçecek ve sonrasında inşallah çok iyi bir hakim veya savcı olacak.

Annen telini falan alsa eline, burası acık olsa okusa yazdıklarını ve evine donse keske.
Fazla entrika içeren dizileri izleme ablacım.Hayal dünyana fazla faydası olmuş.Marjinal faydanı max yapmışsın bundan fazlası seni kötü etkiler

Sen benim annemi sıçana benzetecek kadar edepsizken gelip bana bir de ahkam mı kesiyorsun.Terbiyesiz ahlaksız şey.Biraz kadınlığını yaşa edepli ol

Ya kadında meraklı değil ama parası pulu yok sanırım kendi düzeni en iyisi
Canı ne zaman ister o zaman iş yapar

bir de torun bakacak daha bitmedi hani
Sallama canım kendi kafandan hikaye uydurma.Annemin parası pulu var merak etme sadece yalnız.Bana mecburiyetten gelmiyor kızını düşündüğü icin geliyor.Gencecik kadın sen olayları kafanda başka boyutta yaşamışsın.Hayal dünyanı fazla kullanma okuduğunu anla

Sen benim annemi sıçana benzetecek kadar edepsizken gelip bana bir de ahkam mı kesiyorsun.Terbiyesiz ahlaksız şey.Biraz kadınlığını yaşa edepli ol
Annenizi sıçana benzeten ben değilim ki ona sığıntı. Muamelesi yapıp en basit eşyanın bile yerini değiştirmesine izin vermeyen kızı olarak ona bu muameleyi yapan sizsiniz.

Yoksa benim için hayatta en kutsal şey annedir ki sizin ki için çok üzüldüm. Böyle bir evladı haketmeyecek kadar iyi bir kadınmış

Sen ağır sorunlusun belli. Burada sık sık yazarım insanların zor tarafları ve gıcık huyları olabilir hepimizin vardır ama vicdan merhamet gibi hasletlere sahip olmayan, anne bile olsa adam kullanmaktan çekinmeyen insaniyet fakiri tipleri ciddi anlamda sevmiyorum.

Size tavsiyem ancak köle pazarından birini alıp koşulsuz itaati ondan beklemeniz olabilirdi ama kölelik 200 yıl kadar önce kalktı. Zaten kalkmasa da cebinizden para çıkması lazımdı onun için, bedava anne varken ne gerek var.

Benim yorumum su annenize karşı sorumlusunuz. Hepimiz sorumluyuz. Bizi bakmışlar buyutmusler.
Annenizin dediği gibi olsa ne olacak mesela sehpa? Tüm gün odasından cıkmıyor diyorsun siz evdeyken belliki sizi rahatsiz etmek istemediği için odasına almış kitaplığı.
Sanirim ben çok rahatım ve bu benim evim benim düzenim olayını çok umursamıyorum.

Parası pulu varsa neren şimdi ona yeni ev açamam diyorsunuz. Kendi açabiliyor yani. Kendinizle çelisiyorsunuz

Uzatmayın lütfen.
Size kötü tek bir kelime kullanmadım. Sayfalarca kötü yorumlar var burada. Sadece gerçekleri söyledim. Ama uzatmamamı istemeniz o kadar normal geliyor ki bana zira sorunu kabul etmek istemeyip bununla besleniyorsunuz. Mantıklı mı Allah aşkınıza erken doğum riski olan bir insanın burada eleştiri odağı olacağını bile bile bu konuyu açması. Size çözüm yolunu sunan herkese uzatma diyeceksiniz çünkü dediğim gibi böyle mutlusunuz. Üzücü.
Bu arada başka bir cevaba istisnaden de bana "sen" deme lüksünü neyde bulduğunuzu merak ediyorum. Görümceniz için sevindim, başarısını anlattığınıza göre o takıntınız bitmiş. Gündemde anne ve eşyalar var.

Bütün yazdıklarımdan bir tek tatile mi odaklandınız..Velev ki o kısmı yanlış anlamışım,diğerlerini tekrar tekrar okuyun da çakralarınız açılsın biraz.Nankörsünüz.Allah da inşallah sizin gibi hatta bir üst modelinizi evlat olarak versin size.(haha eminim bu dediğim hoşunuza gider.Ne de olsa kendinizi mükemmel evlat görüyorsunuz.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…