Umarım hamile olduğunuz için böylesinizdir.Yazınızı okudukça üzüldüm. Anneniz okusa kahrolur herhalde.
Kadın daha napsın Allah aşkına?? Size el bebek gül bebek bakıyor..Nolmuş eşyaların yeri değişmişse?? Kadın genç kız değil..Sizin düzeninizle yerleştirmek aklına gelmiyor ya da rahat edemiyor olabilir.Kendince düzen kurmaya çalışıyor. Çok mu önemli lanet olası kaşık bıçakların yeri??!! Kadın kocanızla baş başa kalın die kendisini odasına kapayıp, kitap okuyormuş.Bu yüzden kitapları yanına almış,ne var?!! Elinizin altında olmayınca hasta mı oluyorssunuz?? Kadıncağız rahatsız olmayın die tatil planlarına bile dahil olmak istemiyor..Daha napsın? Kocanız siz mutlu olun die annenizi baş tacı ediyor ama yine mutsuzsunuz..Yahu öz anneniz sizle tatile gelecek die rahatsız oluosunuz ki biri rahatsız olacaksa bu eşiniz olmalıydı.Üzgünüm ama bu hikayenin tek kötüsü sizsiniz.
Annenizi ayak bağı görüyor ve ondan ayrı hayat kurmak istiosunuz..Belki eşinizle baş başa kalmak istemek hakkınız ama şartlar uygun değilmiş işte.Yahu aynı evde 10 kişi yaşamak zorunda kalan insanlar var..Bir kadını sığdıramıyor musunuz..Kadının ne evi ne geliri varmış.Bunu bile bile şu düşüncelerde olmanız o kadar yanlış ki..Allah korusun annenize bişi olursa çok vicdan azabı çekersiniz.Doğrusu belki de çekmezsiniz bilemedim.Allah ıslah etsin ne diyim.
Benim de tek varlığım annem.Şansıma evi de geliri de var şükür. Olmasa da kendimi anneme adardım,o benim annem yaa.ANNEM..Ki benim annem sizinki kadar normal de değil,gelgitleri olan,bazı yönlerden çocuk gibi yönlendirmem gerekenn,psikolojisi bozuk biri.Yine de..Kendi adıma eşiniz gibi anlayışlı bir eş ve sizin gibi bir evlat olmamayı diliyorum.