Annemin bizle yaşaması ve anlaşamıyor oluşumuz😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok artik kadin herseyi yapiyor sizi yanliz birakiyor esin halinden memnun daha ne istiyorsun degistirsin onun istedigi gibi olsun ne varki bunda? Buldunuzda bunuyorsunuz cocuk dogunca okadar cok ihtiyaciniz olacakki pisman olursunuz

literatür makalesi gibi yazı olmuş, altına imzamı atmışım say

Şuan annenizin iki kitabın yerinin değişmesine dayanamıyorsunuz en fazla birbucuk iki yıl sonra çocuğunuz bütün evin dolaplarını komple döktüğünde ne yapacaksınız. Ayrıca o hiçbir işinize asla yardımcı olmayacak :) Bence bu süreci bir alıştırma olarak düşünün. Ayrıca inanın çok şanslısınız. Benim ne hamileliğim de ne doğumlarımdan sonra yardım edenim olmadı. Ayrıca tıpkı annenizin size baktığı gibi dönüşümlü olarak ablamla ben 8 senedir anneme bakıyoruz. Sadece tuvaletine gidebilen bir annem var. Çok şanslısınız çok.

Ben psikologum hatta uzmanından ben söyliim bi de belki beni ciddiye alır

Geyik bi tarafa söylenilen şeyleri kabul etmek kolay değil ciddi dirençle karşılaşıcaz tabi ki kabul etmeyecek, kabul ederse şu şekilde yaşayamaz çünkü. Gelip hepimizle alay edecektir çünkü onun tarzı bu, tanıyoruz onu

Ahhahhah,Allah .......verecek derdim hamile olmasaydın
Bebegini saglıkla kucagına al,üyeler itinayla sıra dayagına cekmiştir,bir de ben elleşmeyeyim

Ahhahhah,Allah .......verecek derdim hamile olmasaydın
Bebegini saglıkla kucagına al,üyeler itinayla sıra dayagına cekmiştir,bir de ben elleşmeyeyim

Psikolojik olarak kendinizi ise yaramaz yatağa bağımlı ve sözünüz dinlenmiyor hissediyorsunuz. O yüzden bu sinir basması. İdare ediverin, kalp kırmayın hoş görün. Belki kendince pratik olduğu için oraya koyuyordur. Ayrica anneniz de cok anlayışlı bence sizi yalniz birakabilmek icin elinden geleni yapiyor. Öpün başınıza koyun valla oylr anneyi. Biz rica minnet ezile buzule bile birakamiyoruz. Birakirsak da çocuğun yaramazliklarini dinliyoruz yani...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…