Annemin bizle yaşaması ve anlaşamıyor oluşumuz😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geliri yok, çalışmıyor ve Annem ile Babam ayrı diye belirtmiş konu da fakat Annesinin zorunluluktan kendi yanlarında olmadığını da söylüyor anlamadım ben durumu tam olarak... Anlayanlar aydınlatsın beni
Konunun anlaşılır bir tarafı yok ayrıca kocası ile annesinin iyi anlaşıp iletişim kurmasından da çok rahatsız. Onu bile kıskanıyor

Üfff ne hastalıklı insanlarsınız ya.İyi ki bir konu buldunuz.Anlamadığınız konulardan vurmaya çalışmayın bari biraz bilginiz olsun öyle konuşun da ondan sonra ben de adam yerine koyayım.

Aşırı sıkıcısın üstelik susmuyorsun da.

Siz mi çocuğu düşünüyorsunuz insan gibi yorum yapanlara haklısın dedim ama susmak bilmeyen sürekli iğneleyen zavallı insanlar yüzünden strese girdim üzüldüm burada.Bu kadar da olmaz

Geliri yok, çalışmıyor ve Annem ile Babam ayrı diye belirtmiş konu da fakat Annesinin zorunluluktan kendi yanlarında olmadığını da söylüyor anlamadım ben durumu tam olarak... Anlayanlar aydınlatsın beni
Ben şizofren değilim yani dimi hahah doktora gidecem de ben kendim uydurmadım umarım

Annenizin bir sorunu varmış gibi görünmüyor, siz anlaşamıyorsunuz sanırım.
Erken olmuş anneyi getirmek bu arada.
Bir şekilde karı-koca hallederdiniz doğum öncesini.

Sen normal değilsin aklın nasıl çalışıyor pes ne kadar çirkin düşünceli bir kadınsın

Yani ben hiç bir zaman çok normal bir çocuk olmadım ama annemi milletin önünde böyle rezil edip malzeme de yapmadım...

Bence hangimiz daha çirkin düşünceli sen otur bunu bir düşün

Siz mi çocuğu düşünüyorsunuz insan gibi yorum yapanlara haklısın dedim ama susmak bilmeyen sürekli iğneleyen zavallı insanlar yüzünden strese girdim üzüldüm burada.Bu kadar da olmaz
Elindeki telefonu yavaşça yere bırak ve biraz sakinleş bacım

Anneniz ben sizinle yaşamak istiyorum diye gelmemiş belli ki riskli bir gebelik geçirdiğiniz için siz cağırmışsınız.
yani olabilecek herşeyi göze almışsınız ki sağlığınız mı sehpa mı derseniz, bence bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirmeniz bir sehpanın yerinin değişmesinden daha önemli.

Şımarıklık ediyorsunuz, annenizin kalbini ufak tefek şeylere takılıp kırmayın.

Hamilesiniz sizi kirmak istemem ama annenizden bahsediyorsunuz sizi büyütmüş meslek sahibi yapmış şimdi bütün evin manevi yükünü almis daha sonra evladinizi emanet ediceksiniz ve hala soyleniyorsunuz ben anlam veremedim

Sizin eski konularınızdan biri bu. Herkesin odak noktası olmak istiyorsunuz siz. Bence annenize takmanızın sebebide daha başka. Eşyaların yerinin değişmesi falan değil. Verdiğiniz gereksiz ayrıntılar aslında ortaya koyuyor sizin esas probleminizide neyse.

Kendimi önemsiz hissedip moralimi bozuyorum.Sizce abartıyor muyum?

Konunun en sonlarına doğru annemin bir geliri yok diye yazılmamış mi? Zavallı bir anne imajını kendi çizmişti oysa ki
Annemin geliri yok evet ama birikmiş parası var sayın meraklı hanımlar.Annem muhtaç bir insan değil.Kendi ayakları üzerinde isterse durabiliyor 45 yaşında zaten.Kendi ailesi var anneannemler var evleri var.Sadece yalnız boşandı ve tek çocuğu benim.

Konunun anlaşılır bir tarafı yok ayrıca kocası ile annesinin iyi anlaşıp iletişim kurmasından da çok rahatsız. Onu bile kıskanıyor
işin acı tarafı eş kişisi büyük ihtimalle kara kaşı kara gözü için bu kadar iyi anlaşmıyor kv yle, adam kv kaçarsa cebinden çıkacak bakıcı parasının gayeeetttt farkinda, yatılı tam zamanlı sertifikali sigortalı son bakicıma yeme içme haric 2000 öduyordum 5 yil önce , , şu anda 4000 olmuştur herhalde...ki ben ona bile böyle davranmadım, çocugumu emanet ediyorum , aman iyi baksin diye el üstünde tuttum...anneyi yaninda tutacağına eş kisisini darlamali bence konu sahibi, adam belli ki bakici parası çıkmasın diye eşinin mutsuzluğunu gormezden geliyor

Seni cok iyi anliyorum bende annemle yasiyorum ve bende bunlari hissediyorum.

aksi yorum yapanlara davulun sesi uzaktan misali.

ama care yok iste.
Kendi adima davulun sesi uzaktan hoş gelmiyor. 35 yıl anne ve babamla yaşadıktan sonra yapılmış bir yorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…