- 15 Haziran 2008
- 8.821
- 37.057
-
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Bence evlat olmakla değil daha çok anne olmakla ilgili sıkıntısı var konu sahibinin...Banlansamda umurumda değil berbat bir evlatlık anlayışın var.
Senin evinde pervane olup ayağına meyveni bile getirip eşinle yalnız kalabil diye sıçan gibi odaya saklanan bir anneye sahipsin ve o kadının arkasından ettiğin laflara bak....
Hayat cidden adaletsiz biz annemize doyamadık siz gelip bir de böyle eli öpülesi bir kadının arkasından neler diyorsunuz. Neyse sizde anne olacaksınız....darısı başınıza
Başka sözüm yok çok kızdım şu an
Annemin biz rahat edelim diye düşünceli davranıp odaya gitmesini sıçan gibi nitelendirmen aşırı sinirimi bozdu.Sen nasıl terbiyesiz bir insansın ya.Senin gibi insan gelip bana akıl mı veriyor bir de.Bu kadar terbiyesiz olunmazBanlansamda umurumda değil berbat bir evlatlık anlayışın var.
Senin evinde pervane olup ayağına meyveni bile getirip eşinle yalnız kalabil diye sıçan gibi odaya saklanan bir anneye sahipsin ve o kadının arkasından ettiğin laflara bak....
Hayat cidden adaletsiz biz annemize doyamadık siz gelip bir de böyle eli öpülesi bir kadının arkasından neler diyorsunuz. Neyse sizde anne olacaksınız....darısı başınıza
Başka sözüm yok çok kızdım şu an
Geliri yok, çalışmıyor ve Annem ile Babam ayrı diye belirtmiş konu da fakat Annesinin zorunluluktan kendi yanlarında olmadığını da söylüyor anlamadım ben durumu tam olarak... Anlayanlar aydınlatsın beniParası pulu varsa neren şimdi ona yeni ev açamam diyorsunuz. Kendi açabiliyor yani. Kendinizle çelisiyorsunuz
Diğer söylediklerinize hak verdim zaten.Olayı böyle tartışma vari konuşmalarınızdan sıkıldım artık.Allah da senin kalbine göre versin o zaman sinir bozmadan insan gibi yorum yapamıyorsunuz illa sinir bozuyorsunuz ne biçim insanlarsınız size hak vermeme rağmen saçma sapan konuşup başka yerlerden vurup üzüyosunuz sabırlı olmak mümkün değil bu kadar iğneleyici bu kadar saçma konuşmak niye hoşunuza gidiyor bilmiyorumBütün yazdıklarımdan bir tek tatile mi odaklandınız..Velev ki o kısmı yanlış anlamışım,diğerlerini tekrar tekrar okuyun da çakralarınız açılsın biraz.Nankörsünüz.Allah da inşallah sizin gibi hatta bir üst modelinizi evlat olarak versin size.(haha eminim bu dediğim hoşunuza gider.Ne de olsa kendinizi mükemmel evlat görüyorsunuz.)
Çok şükür yanlış anlamısım aman bu konuyu yanlış anlamam çok sevindimSallama canım kendi kafandan hikaye uydurma.Annemin parası pulu var merak etme sadece yalnız.Bana mecburiyetten gelmiyor kızını düşündüğü icin geliyor.Gencecik kadın sen olayları kafanda başka boyutta yaşamışsın.Hayal dünyanı fazla kullanma okuduğunu anla
Diğerlerini de okuyun kadın kendisiyle efsane çelişiyorSadece konunun ilk mesajını okudum şahsen fikrim yine aynı, katlanılır gibi bir tip değil bu
Tabi siz şuurlusunuz ben şuursuzum.İnsan gibi yorum yapamıyorsunuz kiBence evlat olmakla değil daha çok anne olmakla ilgili sıkıntısı var konu sahibinin...
Bir evlat olarak eşiyle aynı evde annesiyle yaşamaktan rahatsız olabilir bu gayet normaldir, ama bir anne adayı olarak bebeğinin iyiliğini ve sağlığını düşünen bir kadın şunları ASLA dert etmez...
Çalışan ve şuuru yerinde olan anneler bilir ne demek istediğimi..
Konunun en sonlarına doğru annemin bir geliri yok diye yazılmamış mi? Zavallı bir anne imajını kendi çizmişti oysa kiÇok şükür yanlış anlamısım aman bu konuyu yanlış anlamam çok sevindim
O sizin hayal dünyanız lütfen
Aslında çok basit annesi o evde yaşayacaksa hakedecek düşüncesinde. Sehpa olayıda kendini evinde hissetmesin kadıncağız. İçten içe tek derdi konu sahibinin annesinin onlarla ne kadar yaşayacağının belli olmaması. Şimdi kendine sonrada çocuğuna baktıracak. Kar zarar hesabı yapsada içten içe hazımsızlık devam ediyor böyleGeliri yok, çalışmıyor ve Annem ile Babam ayrı diye belirtmiş konu da fakat Annesinin zorunluluktan kendi yanlarında olmadığını da söylüyor anlamadım ben durumu tam olarak... Anlayanlar aydınlatsın beni
Vallaha ben de öyle okudum ama olsun benım hayal dünyam olsun hahahKonunun en sonlarına doğru annemin bir geliri yok diye yazılmamış mi? Zavallı bir anne imajını kendi çizmişti oysa ki
Sizin anneniz de böyle etrafınızda pervane mi?Seni cok iyi anliyorum bende annemle yasiyorum ve bende bunlari hissediyorum.
aksi yorum yapanlara davulun sesi uzaktan misali.
ama care yok iste.
Ben size şuursuz demedim hanfendi, siz gocundunuz, ayrıca konuyu siz açmışsıniz ,zorunuza giden yorumlara niye hakaret ediyorsunuz? insan gibi yorum yapmak ne demek? Karninizdaki sabiyi sizden çok düşünmemiz mi insanlıktan çikardı bizi? ne yaparsan yap, çocuk senin bana ne? ama umarim anneniz ve eşiniz bir noktada pes eder , haketmiyorsunuz çünkü bu kadar anlayışıTabi siz şuurlusunuz ben şuursuzum.İnsan gibi yorum yapamıyorsunuz ki
Biraz kibarlık biraz edep öğrenin.Sanal ortamda bile bu kadar çirkinseniz gerçek hayatta sohbet edilebilecek bir insan olduğunuzu düşünmüyorum.Annemi maddiyatla ilişkilendirip durmayın bakış açınız bu kadar SIĞ olmasın.Kendinizi geliştirin artık biraz.Annem bile şu yazdıklarına bu ne terbiyesiz bir bayan derdi.Hanımefendi olmayı öğrenin biraz.Sen ağır sorunlusun belli. Burada sık sık yazarım insanların zor tarafları ve gıcık huyları olabilir hepimizin vardır ama vicdan merhamet gibi hasletlere sahip olmayan, anne bile olsa adam kullanmaktan çekinmeyen insaniyet fakiri tipleri ciddi anlamda sevmiyorum.
Size tavsiyem ancak köle pazarından birini alıp koşulsuz itaati ondan beklemeniz olabilirdi ama kölelik 200 yıl kadar önce kalktı. Zaten kalkmasa da cebinizden para çıkması lazımdı onun için, bedava anne varken ne gerek var.
Ben size ne akıl vereceğim hanımefendi ibfde okuyup hukuk fakültesinde okuyan görümceye hukuk notu vermeye çalışan bir kadına ben ne akıl verebilirim ki...Annemin biz rahat edelim diye düşünceli davranıp odaya gitmesini sıçan gibi nitelendirmen aşırı sinirimi bozdu.Sen nasıl terbiyesiz bir insansın ya.Senin gibi insan gelip bana akıl mı veriyor bir de.Bu kadar terbiyesiz olunmaz
Benim kişiliğime laf söylemek sana düşmez.Konuya yardımcı olacaksan yazarsın yoksa çeker gidersin.Terbiyesizliğin luzumu yokSadece konunun ilk mesajını okudum şahsen fikrim yine aynı, katlanılır gibi bir tip değil bu