Annemin bizle yaşaması ve anlaşamıyor oluşumuz😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence evlat olmakla değil daha çok anne olmakla ilgili sıkıntısı var konu sahibinin...

Bir evlat olarak eşiyle aynı evde annesiyle yaşamaktan rahatsız olabilir bu gayet normaldir, ama bir anne adayı olarak bebeğinin iyiliğini ve sağlığını düşünen bir kadın şunları ASLA dert etmez...

Çalışan ve şuuru yerinde olan anneler bilir ne demek istediğimi..

Annemin biz rahat edelim diye düşünceli davranıp odaya gitmesini sıçan gibi nitelendirmen aşırı sinirimi bozdu.Sen nasıl terbiyesiz bir insansın ya.Senin gibi insan gelip bana akıl mı veriyor bir de.Bu kadar terbiyesiz olunmaz

oncelikle bebeigini saglikla dogur insallah. annene ne kdr tesekkur etsen azken bir de esya yerini degistrmesini laf etme. ne demek evin her isini yapip da arada kendince yer degistirmesinde. kadini agirlastirma evinde. hele hele esinin yaninda asla yapma bunlari. o da orda yasiyorsa onun da goz duzeni onemli.

Parası pulu varsa neren şimdi ona yeni ev açamam diyorsunuz. Kendi açabiliyor yani. Kendinizle çelisiyorsunuz
Geliri yok, çalışmıyor ve Annem ile Babam ayrı diye belirtmiş konu da fakat Annesinin zorunluluktan kendi yanlarında olmadığını da söylüyor anlamadım ben durumu tam olarak... Anlayanlar aydınlatsın beni

Diğer söylediklerinize hak verdim zaten.Olayı böyle tartışma vari konuşmalarınızdan sıkıldım artık.Allah da senin kalbine göre versin o zaman sinir bozmadan insan gibi yorum yapamıyorsunuz illa sinir bozuyorsunuz ne biçim insanlarsınız size hak vermeme rağmen saçma sapan konuşup başka yerlerden vurup üzüyosunuz sabırlı olmak mümkün değil bu kadar iğneleyici bu kadar saçma konuşmak niye hoşunuza gidiyor bilmiyorum

Çok şükür yanlış anlamısım aman bu konuyu yanlış anlamam çok sevindim
O sizin hayal dünyanız lütfen

Tabi siz şuurlusunuz ben şuursuzum.İnsan gibi yorum yapamıyorsunuz ki

Geliri yok, çalışmıyor ve Annem ile Babam ayrı diye belirtmiş konu da fakat Annesinin zorunluluktan kendi yanlarında olmadığını da söylüyor anlamadım ben durumu tam olarak... Anlayanlar aydınlatsın beni
Aslında çok basit annesi o evde yaşayacaksa hakedecek düşüncesinde. Sehpa olayıda kendini evinde hissetmesin kadıncağız. İçten içe tek derdi konu sahibinin annesinin onlarla ne kadar yaşayacağının belli olmaması. Şimdi kendine sonrada çocuğuna baktıracak. Kar zarar hesabı yapsada içten içe hazımsızlık devam ediyor böyle

Konunun en sonlarına doğru annemin bir geliri yok diye yazılmamış mi? Zavallı bir anne imajını kendi çizmişti oysa ki
Vallaha ben de öyle okudum ama olsun benım hayal dünyam olsun hahah
Kadının allahtan parası pulu var o zaman sevindim hani

iyi hayal kurarım ühüüüü

Bence anneniz sizin için böyle uğraşırken siz de eşyaların yerinin biraz değişmesini idare edebilirsiniz. Hayatta her şey dört dörtlük olmuyor zaten.

Tabi siz şuurlusunuz ben şuursuzum.İnsan gibi yorum yapamıyorsunuz ki
Ben size şuursuz demedim hanfendi, siz gocundunuz, ayrıca konuyu siz açmışsıniz ,zorunuza giden yorumlara niye hakaret ediyorsunuz? insan gibi yorum yapmak ne demek? Karninizdaki sabiyi sizden çok düşünmemiz mi insanlıktan çikardı bizi? ne yaparsan yap, çocuk senin bana ne? ama umarim anneniz ve eşiniz bir noktada pes eder , haketmiyorsunuz çünkü bu kadar anlayışı

Biraz kibarlık biraz edep öğrenin.Sanal ortamda bile bu kadar çirkinseniz gerçek hayatta sohbet edilebilecek bir insan olduğunuzu düşünmüyorum.Annemi maddiyatla ilişkilendirip durmayın bakış açınız bu kadar SIĞ olmasın.Kendinizi geliştirin artık biraz.Annem bile şu yazdıklarına bu ne terbiyesiz bir bayan derdi.Hanımefendi olmayı öğrenin biraz.

Ben size ne akıl vereceğim hanımefendi ibfde okuyup hukuk fakültesinde okuyan görümceye hukuk notu vermeye çalışan bir kadına ben ne akıl verebilirim ki...

Annenize eşinize ve sizinle etkileşim halinde olan kim varsa hepsine sabır diliyorum. Zira ihtiyaçları olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…