- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
-
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
sen kv mler neden alacakları evi bizi de dusunerek bir oda daha fazla almıyolar, bu bencillik değil mi diyen uyeymişsin.
yani herkesi kendi içinde değerlendirmek lazım ama, dunya guneşin etrafında dönuyor ama, sizin değil,kuçuk bir hatırlatma.
Annem de diyor senin bana karşı bir şeyin var ama anlayamıyorum diye.Sırf bunu çözmek için bir psikologla görüşmek istiyorum şu korona derdi bitince.Çocukluğumda huzursuz büyüdüm sürekli kavga gürültü.İkisini de çok seviyorum ama bunu mu atamadım içimden bir kızgınlığım var sebebini anlayamadığım ama ne...Annemi bu kadar severken neden bir yandan böyle kızgınım bilmiyorum.Siz de anne olacaksınız demişsiniz evet Kızımın evde en ufak bir ses yüksekliği duymasını ya da kapıdan sürekli annesi babası suratı asık çıktığı bir ortamda 1 dk bile geçirsin istemiyorum.Belki benim gibi olmaz mutlu bir çocuk olur.Size ters birşey yapmadığı, anlayıslı davrandıgı halde bu kadar ondan rahatsız olmanız....Kötüsün diyemem ama bir yanlışlık var sizde. Eşiniz bile annenizin değerini , kıymetini sizden iyi biliyor.. Karnınızda bebeginiz var sizde ins. Yakında Anne olacaksınız..
Olabilir canım içten içe yarışı seviyor olabilirim var bir aksi yanımSizin diğer konularda da taktığınız şeyler ilginçti hani hormon değil bu bence yarışı seviyorsunuz bir yerlerde bu sizin karakteriniz
ha anne olmasa bir şey demeyecegım ama hem kendini hem çocuğu baktırıp da bu konuda ses çıkarmayı istemek akıllıca değil
HaklısınızAnlattiginiza gore suan annenize muhtacsiniz.
Kadin her isinizi goruyor. Birakin sehpa da onun istedigi yerde duruversin.
Hem her seyi yapsin hem hic bir istegi olmasin dusuncesi cok bencilce. Kaldi ki kadin odasina çekiliyormuş sizi rahatsiz etmemek icin. Sizse odasina aldigi kitaba takilmissiniz. Pes.
(Kendim de annemle yasiyorum)
Ben sizi gelin olsa sevilmez diye biliyordum, evlatken de sevilecek yaniniz yokmus.
Yazik, cok uzuldum anneniz icin.
Yanlış anlamayın ama komik oluyor buradaki diğer üyelerin sizi hatırlama biçimi komikliği gözler önüne seriyorOlabilir canım içten içe yarışı seviyor olabilirim var bir aksi yanım
Çok haklısın canım daha ne yapsınTemizliği yemeği yapan, meyvenizi çayınızı çerezinizi eksik etmeyen annenizin sehpa veya kitap yeri değiştirmesi çokta üzücü veya kalp kırıcı, sinir edici bir durum gelmedi bana. Dönüşü olmayan yol değil.
Ayrıca kadıncağız odasına kapanıp kitabını okuyor köşede, varlığının sizi rahatsız etmesini istemeyip mahcup oluyor belli ki. Başbaşa bırakmak istiyor.
Bilemedim daha ne yapmalı?
Canim benim annem 7 ay önce vefat etti..ama bu anlattiklarin çok basit şeyler bnmde düşük tehlikem var ve bir kızım var mecburen yemeğimi de temizligimi de yapıyorum.annen sana iyilik etmiş seni dusunmus gelmiş ki gelmeyebilir di ya da çocuğun dogunca bakmayabilirdi de ne kadar sukretsen az böyle bir anneye sahip olduğun için kıymetini bil canim,sehpanın yeri varsın orası olsun gönlünü yapDaha önceden de konu açmıştım ama sonra rahatsız olup konunun kapanmasını istemiştim.Ama geçmiyor kafama takışım...Hamileyim ve erken doğum riskim var.Doktor sadece evde yat dedi ve çalışma dedi.Şuan idari izindeyim.Annem evin her şeyiyle ilgileniyor yemek,temizlik,ütü vs vs.Her sabah kahvaltımı hazırlamış oluyor öğle arası meyvemi getiriyor ve akşam eşim geldiğinde bi eşim çay dolduruyor bi annem.Annem biz yalnız kalalım diye hemen odaya çekilse de eşim annemi çağırıyor gel sohbet edelim neredesin sensiz olmuyor diyor.Eşim kendine çerez alıyorsa anneme de getiriyor çayını dolduruyor.Sonra annem kalkıyor eşimin çayını dolduruyor yani demek istediğim çok iyi anlaşıyorlar.Hafta sonları eşim yemek yapıyor biz annemle yardımcı oluyoruz.Eşimin tamamen evde olduğu günler ise annem odasında kitap okuyor sabahtan akşama kadar yanımıza uğramıyor.Ama mesela mutfakta bazı şeylerin yerlerinin değişmesi,eşimin dolabı açınca şu nerede diye sorması,kitaplıgımızın birden annemin odasına taşınmış olması ve dolabı açınca kitapları göremeyişimiz...Eşim bana şimdiye kadar bir şey demedi.Ama nedense bir şeyleri yerinde göremeyince asabım çok bozuluyor.Hele eşim bulamayıp anneme sorarsa aşırı sinir basıyor bana.Yeni koltuk takımı geldi sehpanın berjerlerin arasında olmasını istedim eşim öyle kaldırdı.Annem kenarda daha güzel olacağını söylediğinde ben böyle sevdiğimi söyledim.Bu sabah bir baktım kendi istediği yere getirmiş.Suratım düştü sehpaya bir şey demedin dedi.Ne diyim dedim.Ben sadece temizlikçi miyim koymaya hakkım var ama dimi diye şakaya vurdu.Ama benim suratım düzelmedi.Tartışmak fayda etmiyor bu sefer ben yıpranıyorum zaten sürekli atışıyoruz artık pes ettim.Bebek de olacak ben çalışacağım o zaman kesin daha çok kafayı yicem çünkü kendi düzeninde yapacak.Napayım bilemedim moralim bozuluyor Onun böyle uğraştığını gördükçe bir yandan gece uyurken vicdan azabı çekiyorum.Laf söyleyince ev senin evin haklısın diye laf vuruyor.Sonra bakıyorum yine bir şeyin yeri değişmiş.Bilerek mi yapıyor anlamıyor mu ben anlamadım.Şuan ev ve araba borcu ödüyoruz o yüzden anneme ayrı ev açamam çocuk kreşlik olana kadar nasıl olacak böyle ben bilmiyorum.Bir arkadaşımın hem kv hem kp evinde beraberler ben kendi annemle böyleyken o napıyor anlamadım.Etrafımda çalışan bütün arkadaşlarım ne kadar şanslısın diyor.Eşim de annem var çok şanslıyız diyor.Seneye tatil yapcaz mesela anneme diyor beraber gideceğiz annem diyor benim ne işim var siz gidin karı koca bebek.Eşim diyor sensiz olur mu...Diyorum ben mi kötüyüm ben mi böyleyim sadece.Annemle babam ayrı bu arada annemin bi geliri yok.Kendimi ona karşı hep sorumlu hissettim ve bu bir ömür sürecek.Hala daha hayatımı kolaylaştırıyor kendini hep bana adadı adamaya da devam ediyor.
Ortada komik bir durum olduğunu düşünmüyorum.Eleştirine hak verdim ama sen hala neyin çabasındasın anlamadım.Tartışasın daha fazla moralimi mi bozasın var?Yanlış anlamayın ama komik oluyor buradaki diğer üyelerin sizi hatırlama biçimi komikliği gözler önüne seriyor
elmayla armutu yarıştırıyorsunuz
En gözde en düşünülen olmak istiyorsunuz yok ama cık olmamış