Annemin bizle yaşaması ve anlaşamıyor oluşumuz😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size hak veriyorum Özgür hissetmek kendinize ait olanı benimsemek istiyorsunuz. Anneyle mecburi birliktelik de bunaltmış olabilir.ancak orta yolu bularak hal etmeye çalışın. Çünkü artılar eksilerden fazla. Gerilmezseniz mantıklı düşünebilirsiniz

"Eşim kendine çerez alıyorsa anneme de getiriyor keza annem de gidip eşime çay dolduruyor çerez getiriyor. " gibi söylemlerini okurken acaba Annesiyle, kocasını mı kıskanıyor gibi bir düşünce belirdi kafamın derinliklerinde...
direkt çok iyi anlaşıyorlar demek yerine baya detay vermen böyle bir algı oluşturdu bende umarım dediğim gibi bir durum yoktur ortada...

aaa o mu ben de hukuk okuyan gorumceye kendi iibf de gordugu hukuk derslerinin notlarini atip ben de hukuk goruyorum diye yarisa giren uye diye kodlamisim kafamda

Bi sehpanın koltuğun yeri değişti diye bu kadar kaprislenmeyin . Hamilesiniz hormonlar tavan ama kadın her işinizi yapıyormuş yazıktır sehpa değişse ne olur değişmese ne olur . Karışmıyormuş da odasına çekilip size alan bırakıyor salça da olabilirdi sıkılıp . Yatın kalkın dua edin . İlerde çocuğunuza da bakacakmış siz olsanız sizi üzen kıran evladınızın çocuğuna ne kafa mutlu bakarsınız ? Kendi düzenini kurmasını istemiyorsanız ücretsiz izne çıkıp siz bakacaksınız kreş yaşına gelene kadar

iyi de sizinle yaşıyorsa o da o evin bireyi. hani yanınıza geçici misafir olarak gelse neyse diyeceğim. o da o evin bireyi, eşyaları istediği gibi dizebilir. rahatsız oluyosanız baştan annenize, size yakın ayrı bi ev tutacaktınız. emin olun o da çok mutlu ve rahat değildir damadıyla yaşamaktan.
siz hele bi çalışmaya başlayın maddi durumunuzu düzeltin ayrı ev açarsınız olmazsa.
ama bilemedim bunca iyiliğe karşı kalbini kırmayın çünkü rahatsız oluyosanız baştan başka bi çözüm bulacaktınız.

Annem de diyor senin bana karşı bir şeyin var ama anlayamıyorum diye.Sırf bunu çözmek için bir psikologla görüşmek istiyorum şu korona derdi bitince.Çocukluğumda huzursuz büyüdüm sürekli kavga gürültü.İkisini de çok seviyorum ama bunu mu atamadım içimden bir kızgınlığım var sebebini anlayamadığım ama ne...Annemi bu kadar severken neden bir yandan böyle kızgınım bilmiyorum.Siz de anne olacaksınız demişsiniz evet Kızımın evde en ufak bir ses yüksekliği duymasını ya da kapıdan sürekli annesi babası suratı asık çıktığı bir ortamda 1 dk bile geçirsin istemiyorum.Belki benim gibi olmaz mutlu bir çocuk olur.

Anlattiginiza gore suan annenize muhtacsiniz.
Kadin her isinizi goruyor. Birakin sehpa da onun istedigi yerde duruversin.

Hem her seyi yapsin hem hic bir istegi olmasin dusuncesi cok bencilce. Kaldi ki kadin odasina çekiliyormuş sizi rahatsiz etmemek icin. Sizse odasina aldigi kitaba takilmissiniz. Pes.

(Kendim de annemle yasiyorum)

Olabilir canım içten içe yarışı seviyor olabilirim var bir aksi yanım

Merak ediyorum gerçekten açtığınız konuların birinde sadece birinde sizi haklı bulabilecek miyim? Bazen sadece bu yüzden okuyorum ama her zaman olduğu gibi yine haksızsınız. Hormonlarla ilgisi yok karakteriniz böyle küçücük şeyleri çok abartıp mesele yaratıyorsunuz. Defalarca burda yardım alın yazıldı size

Evinizdeki kişi paralı bakıcı değil ki dediklerinizi harfiyen yapsın. Görmezden geliverin bu kadarcık şeyi. Yaptığı onca yardımın yanında bunu da onun kusuru buymuş diyip geçmek zor olmasa gerek. Eşiniz bulamadığı şeyi elbette annenize soracak siz gereksiz yere takıntı yapmışsınız. Benim kayınvalidem ziyarete geldiğinde komple bir sürü şeyin yerini değişmiş ne kavga ettim ne laf söyledim. Zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz, kapıdan çıktı eski haline getirdim oldu bitti. Küçücük bir meseleyi gereksiz büyütmüşsünüz.

Son düzenleme:
Haklısınız

Olabilir canım içten içe yarışı seviyor olabilirim var bir aksi yanım
Yanlış anlamayın ama komik oluyor buradaki diğer üyelerin sizi hatırlama biçimi komikliği gözler önüne seriyor

elmayla armutu yarıştırıyorsunuz
En gözde en düşünülen olmak istiyorsunuz yok ama cık olmamış

Çok haklısın canım daha ne yapsın

Canim benim annem 7 ay önce vefat etti..ama bu anlattiklarin çok basit şeyler bnmde düşük tehlikem var ve bir kızım var mecburen yemeğimi de temizligimi de yapıyorum.annen sana iyilik etmiş seni dusunmus gelmiş ki gelmeyebilir di ya da çocuğun dogunca bakmayabilirdi de ne kadar sukretsen az böyle bir anneye sahip olduğun için kıymetini bil canim,sehpanın yeri varsın orası olsun gönlünü yap

Benim gördüğüm ister kaynana olsun ister kendi anneniz olsun olduğu evde uzun süre yasayacaksa o evi kendi evleri gibi dizayn etmek istiyorlar ,ha yanlışta bulmuyorum sonuçta uzun süre kalınca misafirlikten çıkmış oluyorlar,
Ya annenizle yaşamayacaksınız yada biraz sabredeceksiniz.

Ortada komik bir durum olduğunu düşünmüyorum.Eleştirine hak verdim ama sen hala neyin çabasındasın anlamadım.Tartışasın daha fazla moralimi mi bozasın var?

Hamile de olsan bunlar kafaya takılacak hele buraya konu açıp dert edilecek şeyler degil ki Bence sizin başka sıkıntılarınız var ama ne ? Bunu en iyi siz bilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…