Annemin bizle yaşaması ve anlaşamıyor oluşumuz😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi hormon mu, nankör müsünüz falan demeyeceğim.
Konularınızdan anladığım kadarıyla hayatta hep bir şeyleri takmaya programlısınız. Bugün sehpanın yeri, yarın bebeğin ismindeki her çiftin yaşadığı kararsızlık hep boş şeyler dertleriniz.
Tabi ki inşallah ciddi olarak kafaya takacağınız bir derdiniz olmaz ömür boyu ama böyle kendinize eziyet ediyorsunuz, çevrenizle de çok iyi geçindiğinizi düşünmüyorum. Yardım mı alsanız?

Az önce forumda başka bir bölümde okuduğum, vefat eden annesinin ona seslendiğini duyarak uyanan ve sanki gerçekti gibi "sesini,yüzünü, gülüşünü çok özledim. Rabbim orada kavuştursun bizi hayaline kurban olduğum kadın." Diyen bir üye
ve
Forumun bu bölümünde böyle bir konu başlığı.
Hayat ne garip

Gündeliğe 200tl ye gidiyorlar . 4 5 kere gündelikci parası verse Anammmmm canım anam moduna geçer .

Sizi bu kadar iyiliği dokunuyor ahh bı yapılanların büyük bir nimet olduğunu bilseniz keşke,buldukça bunuyorsunuz kendi annenize karşı bu kadar art niyetli iseniz millete nasılsınız acaba..2 kitabın yeri değişmiş bi sehpanın yeri değişmiş çok mu önemli..Anneniz çoğu anneye göre anlayışlı ve hoşgörülü azıcık kıymet bilin..

Anladığım kadarıyla anneniz öyle misafir gibi değil evinizde. Uzun süre boyunca kalacak. Bu durumda mutfaktaki eşyaları ya da kitaplığın yerini değiştirmesi çok da abes gelmedi bana. Sonuçta asıl kullanan o hepsini. Nasıl kolayına geliyorsa öyle yapmış. Ne yapsaydı temizliği, yemeği yapıp, başka isteğiniz var mı hanımım dedikten sonra odasına çekilip hiç çıkmasa mıydı? Bu kadar yardımına, eşinizle anlaşıyor olmasına rağmen hala şikayet edecek bir şey nasıl buldunuz çok şaşırdım. Parayla yardımcı tutun madem anneniz de hanım gibi otursun bir köşede mutfağa girmesi gerekmesin temizliğe dokunması gerekmesin.

Annenize bakmak zorunda olduğunuzu ,evinizi açmanız gerektiğini düşünüyor bunun psikolojik baskisini üstünde hissettiginizi dile getiriyorsunuz ama şu anki koşullarda "muhtaç " olan anneniz değil sizsiniz gördüğüm kadarıyla.Annenizi azat edin. Kadincagiz gidip düzgün bir aile yanında yatılı bakıcı olarak ise baslasin. Hem SGK si yatar ..hem asgari ücretten fazla maaş alır hem de kendisini "fazlalik" olarak hissetmediği bir ortamda en azından 3-5 sene yaşamını sürdürmüş olur.

Çözümü çok basit annenizi gönderiyorsunuz, hergun kahvaltınızı, meyvenizi ayağınıza getirecek gündelikçi tutuyorsunuz. Yani kadın siz kocanızla başbaşa kalın rahatsız olmayın diye odasına çekiliyormuş ne olmuş kitaplığı oraya taşıdıysa, odaya çekilip hizmete hazır ayakta beklemesi gerekiyordu herhalde . Hormon bazılarında şımarıklık yapıyor sanırım. Cidden annenizi gönderin yoksa çok üzeceksiniz kadını belli ki daha doğuma kaç hafta var az değil, şimdi hormon o zaman lohusalık bitmez kadına da yazık

Hormonlarının şakası olsun lütfen bu sana...
Yoksaaaa bunca şeyleri yapan kadına , bu şekilde düşünüyorsan sırf NANKÖRSÜNDÜR. burda çalışmak zorunda kalan kişilerin annesi torunlarına bakmıyor yardım etmiyor birde üstüne hizmet bekliyorlar. Lütfen empati kur yat kalk annene dua et. İyiki yanımda diye . Allahtan eşin iyilikten anlayan birisiymişşş

Anneee ne kadar güzel bir kelime değilmi.. Bu söylemek isteyen annesinin yanında olmasını isteyen kaç tane kadın var biliyormusun
. Yaptığınız biraz bencillik dua edip ayaklarının altını öpmeniz gerekiyor bir takım için annenin gönlünü kırmaya değerimi.. Ben uzaktayım annemden keske yanımda olsada başımın üstünde gezdirsem yapmayın ölümlü dünya sizde yakında anne olacaksınız ozaman annenin kıymetini bileceksin ama yeterki iş işten geçmesin

Umarım hamile olduğunuz için böylesinizdir.Yazınızı okudukça üzüldüm. Anneniz okusa kahrolur herhalde.

Kadın daha napsın Allah aşkına?? Size el bebek gül bebek bakıyor..Nolmuş eşyaların yeri değişmişse?? Kadın genç kız değil..Sizin düzeninizle yerleştirmek aklına gelmiyor ya da rahat edemiyor olabilir.Kendince düzen kurmaya çalışıyor. Çok mu önemli lanet olası kaşık bıçakların yeri??!! Kadın kocanızla baş başa kalın die kendisini odasına kapayıp, kitap okuyormuş.Bu yüzden kitapları yanına almış,ne var?!! Elinizin altında olmayınca hasta mı oluyorssunuz?? Kadıncağız rahatsız olmayın die tatil planlarına bile dahil olmak istemiyor..Daha napsın? Kocanız siz mutlu olun die annenizi baş tacı ediyor ama yine mutsuzsunuz..Yahu öz anneniz sizle tatile gelecek die rahatsız oluosunuz ki biri rahatsız olacaksa bu eşiniz olmalıydı.Üzgünüm ama bu hikayenin tek kötüsü sizsiniz.

Annenizi ayak bağı görüyor ve ondan ayrı hayat kurmak istiosunuz..Belki eşinizle baş başa kalmak istemek hakkınız ama şartlar uygun değilmiş işte.Yahu aynı evde 10 kişi yaşamak zorunda kalan insanlar var..Bir kadını sığdıramıyor musunuz..Kadının ne evi ne geliri varmış.Bunu bile bile şu düşüncelerde olmanız o kadar yanlış ki..Allah korusun annenize bişi olursa çok vicdan azabı çekersiniz.Doğrusu belki de çekmezsiniz bilemedim.Allah ıslah etsin ne diyim.

Benim de tek varlığım annem.Şansıma evi de geliri de var şükür. Olmasa da kendimi anneme adardım,o benim annem yaa.ANNEM..Ki benim annem sizinki kadar normal de değil,gelgitleri olan,bazı yönlerden çocuk gibi yönlendirmem gerekenn,psikolojisi bozuk biri.Yine de..Kendi adıma eşiniz gibi anlayışlı bir eş ve sizin gibi bir evlat olmamayı diliyorum.

Dilerim anne olduğunuzda annenize ne kadar ayıp ettiğinizi anlarsınız. ..lafı mi olur annenizin yaptıklarının yanında kitabın işin yerinde olmayan eşyanın. ..çok üzüldüm. ..kızıma bunları yapsam o da böyle yapsa evine gidemem ben...kötü olmaya gerek var mı bu hayatta ?

Başka bir arzunuz var mı?
İsterseniz kadın hayalet olsun sadece getir götür işlerini yapsın
Aneksamun hanım acaba kahvaltıya portakal suyu ister misiniz?
Elbiseniz geldi dolaba yerleştireyim mi?
Yeni eşyaların yeri için nereyi uygun görürsünüz hemen beşiri çağırayım desin olur mu?

anneniz katya değil ha illa katya istiyorsanız tutun bir hizmetçi
Ben bu hormon hormonu da anlamıyorum sanki millet rica minnet hamile kalmanızı istemiş gibi

Siz evlatlık gorevinizi yapıyorsunuz aman aman ortada şey yok
O bu yaşa kadar bakmıs hala da devam ediyor bakmaya

kadına üzüldüm
Kadın şey yapsın bence casper evde her şey olsun ama kimin yaptığı bilinmesin daha güzel olur

favori sahnem katyanın firdevs hanım için yatağı açmasaydı vay be dediydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…