- 22 Kasım 2012
- 915
- 532
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Ben kötü müyüm diye sormussunuz.Evet siz kötüsünüz ve nedense sizin gibi kötülere iyi anne,iyi eş, vs denk geliyor.ve hep sansli oluyorsunuz.sinir bozucusunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormon falan hikaye yaÇözümü çok basit annenizi gönderiyorsunuz, hergun kahvaltınızı, meyvenizi ayağınıza getirecek gündelikçi tutuyorsunuz. Yani kadın siz kocanızla başbaşa kalın rahatsız olmayın diye odasına çekiliyormuş ne olmuş kitaplığı oraya taşıdıysa, odaya çekilip hizmete hazır ayakta beklemesi gerekiyordu herhalde . Hormon bazılarında şımarıklık yapıyor sanırım. Cidden annenizi gönderin yoksa çok üzeceksiniz kadını belli ki daha doğuma kaç hafta var az değil, şimdi hormon o zaman lohusalık bitmez kadına da yazık
Yaa canım öyle deme annemi çok seviyorum.Ders çalışırken bile her zaman anneme iyi şart sağlamayı hedefledim öyle adapte oldum.Küçükken bile okulda kantinde pohaça alsam bi tane de sırt çantama atar anneme getirirdim.Hala daha ona her imkanı sağlamaya her istediğini yapmaya çalışıyorum.Ama haklısın ben de kendimi böyle düşündüğüm için sucluyorum geceleriDediginiz tek şey eşyaların yeri değişiyor. Annenizin bu kadar yaptığı-öncesi dahil- şeyin yanında bu olumsuz özelliği devede kulak kalır. Umarım evladım sizin gibi olma dedim ne diyeyim.
Hizmetliye ihtiyacım yok benim annem yokken de eşim hallediyordu temizliğe kadın geliyordu.Annemi hizmetli olarak da görmüyorum asla göremem o benim her şeyim.Sadece düzen konusuna takıldım zaten böyle düşündüğüm için geceleri vicdan yaptığımı da söyledim.Ne çok abartiyorsunuz yahu. Bu kadar annenizi istemiyorduysaniz yatili hizmetli alip temizliginizi, yemeginizi, utunuzu yaptirin.
İşini görsün diye eve anne/kaynana cagirip sonra off puf yapanlara da hastayim.
Yapabiliyorsan ver parasini yaptir hem cebinizden para cikmaz hem konusuyorsunuz. Simdi korona diyeceksiniz, korona olmasa sanki alacaktiniz...
Haklısın ama yine de nasıl bir evlat olduğumu tam olarak bilmeden böyle demeSorun ne kadında anlamadım? Her işinizi yapiyormus eşin evdeyken sizi başbaşa da birakiyormis. Vay efendim kitaplar odasına taşınmış vay efendim koltuk yerini değiştirmiş. İnsallah evladım sizin gibi birisi olmaz
Hizmetliye ihtiyacım yok benim annem yokken de eşim hallediyordu temizliğe kadın geliyordu.Annemi hizmetli olarak da görmüyorum asla göremem o benim her şeyim.Sadece düzen konusuna takıldım zaten böyle düşündüğüm için geceleri vicdan yaptığımı da söyledim.
Hizmetliye ihtiyacım yok benim annem yokken de eşim hallediyordu temizliğe kadın geliyordu.Annemi hizmetli olarak da görmüyorum asla göremem o benim her şeyim.Sadece düzen konusuna takıldım zaten böyle düşündüğüm için geceleri vicdan yaptığımı da söyledim.
Anlaşamıyoruz olayı farklı yani ikimiz konuşurken annem illa ki bir şeye alınıyor ve sürekli alınmasın diye kendimi kasıyorum.Mesela dün ikinci çocuk isterim dedim.Annem de dünyanın hali belli korona depremler dedi.Ben de aman bunları mı düşüncem istiyorum şimdilik kardeşi olsun dedim.Annem alındı birden işte hiç anlamaya çalışmıyorsun seninle konuşulmuyor gereksiz konuşuyor gibi hissettiriyorsun falan dedi.Yarım saat dert anlattım yoruldum içim sıkıldı.Böyle şeyler oluyor aramızda.Yani sohbetlerimiz hep didişmeyle bitiyorAnlaşamıyoruz deyince daha büyük bir problem olduğunu düşünmüştüm. Belki hormonlardan böyle etkileniyorsunuz ama abarttığınızı düşünüyorum. Kadın sizinle ilgileniyor ve neticede yanınıza taşınmış ve her işinizle ilgileniyorsa kendi kolayına gelecek şekilde düzen kurmak isteyebilir bu normal geldi bana.
Evet ona da zor biliyorum.Maalesef kendine ait bir evi bir düzeni yok.Ama zaten çocukluğumdan beri anlaşamıyorlardı sürekli onlar üzülüyor diye üzülmekten harap olarak büyüdüm.Boşandılar bu sefer babam bir yanda tek annem bir yanda.Biri gelse biri gelemiyor.Annem de diyor kendi düzeninin olması başka diye ama şuan ona bu imkanı sağlayamam 1-2 seneye mutlaka sağlamaya çalışacağımRahat ol ne var kitaplık yeri sehpa yeri cok mu önemli Allahin gücüne gider bunları dert etmek.Ne güzel annen iş yapıyor sana bakıyor.Bunun kıymetini bil.Emin ol annene de zordur sizin yaninizda olmak.Yani elindeki nimetleirn kıymetini bilmelisin.