Annemin beni sürekli mahcup etmesi

Hahh! Bende bilmiyorum ama bir üye yazmıştı, koltuktan kanepeden sanırım pisliği çıkıyormuş.

ben o ara sitede degildim de bir ara gormustum sanki, kirilmasin diye yazmak istemedim ama o da ihtimal yani annenin bu tavirlari icin. yanlis hatirlamiyorsam issiz bile olabilir nisanli bundan cok emin degilim ama. eger oyleyse taslar yerine daha cok oturuyor bu annenin baskinligi, nisanlinin pasifligi mevzusunda.

Hangi erkekler onlar?
En fazla süpürge tutarlar oda sayılıdır.
Bana göre para herşey değildir ama çok şeydir.
Benim babamın yemeği annemden lezzetlidir. Emeklilikten sonra hele asla annemi sokmaz oldu mutfağa, hepimizden daha titiz bir adamdır. Çekmeceleri daha düzenlidir.
Eşimle ikimiz çalıştığımız için evdeki her alanda işbölümü yapıyoruz. Süpürge tutmak, cam silmek, makineleri boşaltmak eşimin görevidir. Makineyi doldurmak, yer silmek toz almak benim. Kısacası siz böyle cinsiyetçi yaklaşmazsanız hayat da değişecek.

Aaa meğer ne kıymeti imiş erkekler,
Benim babamda hem eve doğru düzgün para getirmez hem bir bardak kaldırmaz hemde bize hayatı dar etti.
Sizin hayatınız mükemmel olabilir ama benim cinsiyetçilik olarak algıladığınız şeyi yapmak için Türkiye nin %90 ı ile beraber birsürü sebebim var.

Oglum var, kızım olacak ınsallah bır kac haftaya.
Ama bende katılıyorum, cıfte standarta gerek yok.

Hangi erkekler onlar?
En fazla süpürge tutarlar oda sayılıdır.
Bana göre para herşey değildir ama çok şeydir.

Para çok seydir diyorsan, o zaman kv'de istedigini yapsin, yeterki herseyi alsin, 10 bilezik taksin demek oluyor. Ona karsida baska diyecegim birsey yok. Zihniyet meselesi.

Benim ex esimde evi paspaslardi, bulasigi çamasari felan yapardi. Benim etrafimdaki evliliklerin çogunda hep is bölümü var. Bir erkek eger ev isi yapmiyorsa, buda kadinin marifetidr. O sekilde alistirdi yada o sekilde maço olan bir erkek seçmistir.

İşsiz olduğunu sanmıyorum ya. Konu sahibi tez sürecinde olan başarılı bir kadın (akademisyen sanırım emin değilim) Hatta evlendikten hemen sonra yeni işi sebebiyle yurtdışına gidecekler, konu sahibi nişanlısı güvenlik soruşturmasıyla uğraşmasın diye nikahı ertelemek istemiyordu. İşsizse aşırı saçma olur. Adam ne yapacak yurtdışında?

Bu arada konu sahibi banlanmış.

karistiriyor olabilirim o yuzden yanlis anlasilmamak icin dedim ya emin degilim. acikcasi annenin tavirlarina karsi mantikli bir aciklama bulmaya calisiyorum cunku cok sacma

karistiriyor olabilirim o yuzden yanlis anlasilmamak icin dedim ya emin degilim. acikcasi annenin tavirlarina karsi mantikli bir aciklama bulmaya calisiyorum cunku cok sacma
Bence sadece dediğim dedik ve kontrolcü biri. Gördün mü bilmiyorum önceki sayfalarda yazmıştım. Bu düzdükleri evde yüksek ihtimalle kimse oturmayacak. Yurtdışında yaşayacaklar çünkü. Yeni ev, yeni eşyalar hepsi kendi kendine eskiyecek. Önceki konusuna da yazmıştım parayı çöpe atmakla aynı şey ama annesi diretiyor işte. Konu sahibi de kesin çizgi çekemiyor.

Konuya yorum yapamıyorum fakat bu açılan konu tam tersi olsaydı bu işi bitir, daha şimdiden böyle diyen evlendiğinde sana dünyayı dar eder. Araya mesafe koy. Nişanlında iş yok ki annesi sana böyle laflar edebiliyor dış görünüşüne dahi laf söyletiyor gibi nice şeyler yazılırdı. Ama anne kızın annesi ise anne gibisi olur mu, o senin annen. Allah böyle evlat vermesin gibi nice şeyler denilmiş. Kızın annesi anne de erkeğin annesi anne değil mi?

Ben de eşitlikten yanayım ama konuda eşit hareket edilmemiş işte. Kızın annesi de sinirini çıkaracak yer arıyor
E o kadar sinirlenecekse hic yapmayacakti.
Esyalari varmis zaten kizin,birakacakti otursun onlarla.
Anlatildigi kadariyla kendisi gosteris yapmak icin harcama yapmis.

ben karistiriyorsam cok pardon eski konulari goremiyorum ama bu nisanli evde yatip oz bakimini aksatan pis kokan adam mi? belki anneniz evlenmenizi istemedigi icin sorun cikariyordur.
Bir de kv ile beraber yaşayacaklardı. O noldu acaba. Evden nasıl men ederim diye konu açmıştı.

Anneniz bu islere çok merakliysa kendine dugun tazelesin.

Veya bu tarz islere hevesli, durumu olmayan bir genc kiza destek olsun. Sizi boguyor bu kadin tum konularinizi biliyorum. Resmen size de iliskinize de nisanliniza da zarar veriyor.

Bunun disinda, annenize nisanliniz bir sey derse alinmakta haklisiniz. Iyisi mi siz annenize bir sey diyin. Mesafeli olmak dogru karar ancak bunun en buyuk adimi maddi olarak bir sey kabul etmemek. Parayi verip dudugu caliyor.

Bir de kv ile beraber yaşayacaklardı. O noldu acaba. Evden nasıl men ederim diye konu açmıştı.
Ooo süper, damat adayı nerden tutsa elinde kalıyor, kadın ne yapsın. Saygı hakedilen, kazanılan birşeydir, demekki damat bu sınavdan kalmış. Kaldı ki genelde damatlar çok sevilir.

Ooo süper, damat adayı nerden tutsa elinde kalıyor, kadın ne yapsın. Saygı hakedilen, kazanılan birşeydir, demekki damat bu sınavdan kalmış. Kaldı ki genelde damatlar çok sevilir.
Aynen öyle. Gelinler hiç sevilmezken damatlar hep el üstünde. Bu bizim ailede de geçerli

Bizim tüm eşyamızı eşimin ailesi aldı ama alışverişe eşimle çıktık, beğendik aldık onlar evde gördü. Anneniz parayı verdi diye herşeye karışamaz bence. Huyunu biliyorsunuz keşke götürmeseydiniz

Benzer bir yorum yapmistim

Halı kısmı da çok ilginc, bende bir affalladim yani. Söyle olmus olabilir mi: annesi mobilya almayi cok sevdiginden, her yer mobilya dolmustur (en büyügünden, gösterisli yani) ve hali sermeye yer kalmamistir?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…