- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.076
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
"Eller kadir kiymet bilmiyor annem
Senin kadar kimse sevmiyor annem"
Silemezsiniz.Anadır hatali da olsa hoşgör
Anne silmek bukadar kolay mı?
Bürsürü arkadaş hata eş bulabilirsin ama her insanın birtana ana babası vardır
Uygun bir dile birbirinize kızmadan birbirinizi anlamaya çalışın
Babana olan kızgınlık ve öfkesini bu sekilde sende çıkartmaya çalışıyor sanırim. Bu arada annen ile ayni evde oturmuyor musun ?
Annen babana olan ofkesini sana kusuyor malesef.Ruh hali cok normal degil.Onunla olan bagini kiskaniyor.Anlamaya calissan,imkansiz mi?
Ayrı evde mi yaşıyorsun?
Aa orda dururum işte bunlari konunda anlatmaliydin. Hak edene hakkı neyse verirsin tabi ki. Yanina almadi derken sizi büyutmedi mi?daha önce de yazmıştım. annemle aram hiç iyi olmadı. 3-4 ayda bir görüşürüz. 3 haftada bir telefonlaşırız. ve 10 dk mesafedeyiz. kendisi çok meşgul ve küçüklüğümden bu yana beni yanına almadı hala da ayrı yaşıyorum. yani böyle tepki vermeye aslında hakkı yok bana göre. ama bir bildiğiniz vardır diyorum yine de.
Ayrı evde yaşıyormuşsun çok muhatap olma o zaman böyle idare et tamamen silmek yapılabilecek birşey değil bence
Neler yasadiginizi bilmiyorum ama belki sana yakin olamamak onu sandigindan cok uzuyordur ya da babana olan ofkesi belki yersiz degildir.Ben bir anne gozuyle bakmaya calistim.annemi mi anlamaya çalışayım?
Aa orda dururum işte bunlari konunda anlatmaliydin. Hak edene hakkı neyse verirsin tabi ki. Yanina almadi derken sizi büyutmedi mi?
Neler yasadiginizi bilmiyorum ama belki sana yakin olamamak onu sandigindan cok uzuyordur ya da babana olan ofkesi belki yersiz degildir.Ben bir anne gozuyle bakmaya calistim.
Cok ilginc gercekten.Annen baban gibi yeni bir evlilik yapti mi? Maddi imkansizlik mi vardi, yeri mi yoktu? 5 yasinda kizindan ayri kalmayi secmek normal bir anne davranisi degil.Annen ciddi psikolojik sorunlari olan biri olabilir.Sakince konusmaya calis, icindekileri dok.5 yaşımdan itibaren annemle yaşamadım hiç. aynı şehirde olduğumuz halde yatılı okudum. aramızda kocaman bir duvar var sebebi kendisi. ben normalde hiç annemde kalmam ama o duvarı yıkmak için artık haftada 1 gün kalacaktım ilk günden yok oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?