- Konu Sahibi cherry_jam
-
Rabbim günahlarını affetsin hz. Muhammed (s.a.v) komşu olmayı nasib etsin.. hepimizin başına gelecek dua etmekten başka çaremiz yok Allah sabır versin..
kardeşim allah yardımcın olsun böyle bi acıyı düşünemiyorum bile hepimizin sonu bu zamansız geldimi dahada acı olur allah sana sabrını verir ona hep al aç yardımcın olsun inşallah allah rahmet eylesin huzurla yatsın anadan başka yar olmuyor ama hayatta herşey bizler için dualarımdasın isyan etme inan bazen bu hayattaki acılardan çok ölüm daha güzeldir rabbine kavuşuyorsun bunla teselli olur canım benim. söylemesi kolay biliyorum elimizden başka bişey gelmez.
allah rahmet eylesin.ben annemi hiç görmedim çünkü beni dünyaya getirirken ölmüş.babamda öldü.beni amcamlar büyüttü.yine senin aklın başında bak ekmeğinide eline almışsın ne güzel.annen için hayır yap.bak kuran okuyorum diyorsun inş.arapçasını öğren .ikapanmazmış insanlar öldükten sonra amel defterleri kapatılırmış hayırlı evlat yetiştirenlerin amel def.kapanmazmış allah sabır versin
sağolasın kardeşim. amin inşallah.. sağolasın..
sen de mi kaybettin anacığını?
saol arkadaşım. Allah razı olsu; bababmı kaybettim canım lisedeyken( annem çok şükür benimle ama hep korkuyorum ya onuda kaybedersem diye yapacak bişe olmuyor kardeşim elimizden bişe gelmiyor yapacağımız sadece onlara dua etmek.Rabbim sizi hiç birzaman darda bırakmaz inşlhh cnm
Ben de annemi çok genç yaşında kanserden kaybettim.. 12 yaşındaydım. Annesiz büyümenin zorluğunu bilirim. Şuanda bunları yazarken boğazımda bir düğüm oldu..
Böyle bir acıya asla alışılmıyor , hala her annem şarkısını duyduğumda gözlerim dolup boşalıyor. Üzerinden geçen senelere rağmen hala onu çok özlüyorum.. Elimizden dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor. Ama emin ol zaman insanı daha da güçlendiriyor. Dayanma kuvveti veriyor. Rabbim sana ve anneni sevenlere sabırlar versin canım. Sizi cennette buluştursun inşallah..
Allah rahmet eylesin.Bende geçen salı günü babaannemi kaybettim.Her ölüm bir kayıp ama Allahdan gelen bişey ve çaresi yok.Bende senin gibi ne yapıyo acaba diye düşünüp duruyorum.Cenazesini köye götürdük ve sanki onu orda yapayanlız bıraktık gibi düşünüyorum.Canım babaannem=(((
çok üzüldüm sana allah yardım etsın anneciğinede cenneti mekan etsin... ama en azından sunu dusun er yada gec bunu hepımız aynı acıyı yasayacagız er yada gec....
allah rahmet eylesin.ben annemi hiç görmedim çünkü beni dünyaya getirirken ölmüş.babamda öldü.beni amcamlar büyüttü.yine senin aklın başında bak ekmeğinide eline almışsın ne güzel.annen için hayır yap.bak kuran okuyorum diyorsun inş.arapçasını öğren .ikapanmazmış insanlar öldükten sonra amel defterleri kapatılırmış hayırlı evlat yetiştirenlerin amel def.kapanmazmış allah sabır versin
çok duygulandım yazdığını okuyunca...senin de ailenin mekanları cennet olsun..Allah sana ve sevdiklerine ömür versin arkadaşım..
anneni en iyi anne olunca anlayacak
anneni en fazla anne olunca özleyeceksin
anneni kırdığını ve onun sana kırgın olup olmadığını düşünüyorsun ya
anneler evlatlarına asla kızmazlar
gözünün yaşı pınarında birikir ve akmaya yeltenir ya anne kalbi o kısacık mesafede bile affeder evladını
ve evet anne olunca evladın için katlandığın sıkıntıları yaşayıncada anneni daha fazla özleceksin..
Rabbim dayanma gücünü veriyor sende başkalarına benim yazdığım satırları yazabileceksin
acın hafifler demiyorum anne kaybı asla hafiflemez
o kadar ki anneler günü anlamsızlaşır evladına bile öğretmezsin bu günü senin için bir önemi yoktur çünkü
hasılı kendi acının sarayını oluşturup içerisinde yaşamayı öğreneceksin
Annen nurlar içinde olsun dilerim..Sabırla ve duayla kal daima...
cherryimm tatlım özel mesaj kutun dolu
Aglattin beni.Basin sagolsun,rabbim sabir versin,annecigininde mekani cennet olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?