annemi kaybettim :(

cherry_jam

baktığım heryerdesin ANNE
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
706
2
96
İstanbul
arkadaşlar bir ay evvel annemi 47 yaşında kalp krizinden kaybettim.. şu an onun çaresizce toprağın altında yattığını düşündükçe çıldırıyorum. yağmurlar yağıyor, üşümüyor musun annemmmm :((((

Allah rahmet eylesin.Allah sevdigi kullarini erken alirmis yanina,oyle dusun.O topragin altindaki sadece bedeni...

Son düzenleme:
başın sağolsun canım.ben de 10 yaşımdayken kaybettim annemi ve babamı.ama hayat devam ediyor.Allah sana ve sevdiklerine hayırlı ömürler versin.

inan o kadr kotu oldumki yazdiklarini okuyunca. rabbim gani gani rahmet eylesin.mekani cennet olsun. ustune nur yagsin. seninde basin sagolsun canim rabbim sabirlar versin ins.

keşke söylenecek şeyler acını dindirebilse ya da azaltabilse ama olmuyor... kalan sevdiklerine sıkıca sarıl canım

Allah rahmet eylesin

Başın sağolsun canım çok üzücü bi travma:50:
Ben de annemi 7 sene önce 44 yaşındayken kaybettim aniden :14:
Senin iyi bi insan olman ve de ona hyır ypman dua etmen ona en büyük hediye....
Allah sabır versin :25:

Allah rahmet etsin annene..
Hepimizin gideceği yer orası..
Hayattayken sevdiklerimizin kıymetini bilmemiz lazım..

Evli misin?Bekar kardeşin var mı?

annemi çok seviyodum ama ona hiç belli edemedim. sürekli kavga edioduk. ona iyi bir evlatlık yapamadığım için çok üzülüyorum. affeder misiin beni annem.. yoksa hakkını helal etmiyor musun. öyle sessiz yatma be annem. yatma. sen susmazdın ki hiç. hep boş konuşma anne derdim. şimdi tek bi sesine öle hasretim ki. dayanamıorum arkadaşlar. dayanamıyorum. inanın aklımı inancımı yitircem..

:14: canım seni çok iyi anlıyorum bende babamı kaybettim tam 1 sene oldu ama giden geri gelmiyor benimde çok büyük pişmanlıklarım oldu o yaptığımz kavgalar ıdüşündükçe hepsi boşunaymış diyorum güçlü ol annenin istediği gibi annenin kızı gibi ol üzülmeni o da istemezdi tek yapabileceğin bol bol dua etmek
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin.. Başın sağolsun çok üzüldüm.. :14:

Yaşadığın anıların var elinde, çekildiğiniz resimler.. Onlarla taze tutabilirsin.. Bak ben 3 yaşımda kaybettim babamı.. Ne sesini bilirim, ne kendisini.. Taş çatlasa 2-3 resmimiz var.. Anım bile yok.. Kızım deyip sarılır mıydı onu bile bilmiyorum.. Şükret.. Belki doya doya yaşamadın ama, hayatının baharını onunla geçirdin.. Genç kızlık döneminde yanındaydı, çoğu güzelliğini paylaşmışsındır.. Onlarla avunabilirsin ancak.. :14: Bir de avunamayanlar var... :14: Tekrardan Allah sabır versin..

düşünme öyle...onun için o yaşarken gösteremediğin sevgiyi evlatlığı şimdi huzur içinde yatması için ona dualar göndererek bol bol okuyarak gösterebilirsin.eminim o bunu hissedecektir göster ona sevgini..hayattayken yaşadıklarınız geçti gitti bir daha geri getirmen mümkün değil şimdi ve ilerisi için ve annen için bol dua et.ben öyle kendini ferahlatacağını düşünüyorum anneciğinde mutlu olacaktır.hepimiz yeri geliyor büyüklerimizi kırıyor incitiyoruz olmasa iyi ama oluyor..bunları düşünme lütfen.annen için bol dua et mutlu et onu.....

Ona yasin oku bu dönemde hergün ( okuyabilirsen)..Okudukça ona hediye gönderiyor gibi hissedeceksin kendini..Kuran okumayı bilmiyorsan,kelime-i tevhid tesbihi çek yapabildiğin kadar..

Son düzenleme:
Back