Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar beni tanıyan bilir annemin hastalıgından bahsetmiştim,
işte kader annemide aldı...cok kötü haldeyim bugün 6 gün oldu canım annemi cok ama cok özledimmmm..
arkadaslar beni tanıyan bilir annemin hastalıgından bahsetmiştim,
işte kader annemide aldı...cok kötü haldeyim bugün 6 gün oldu canım annemi cok ama cok özledimmmm..
başın sağ olsun canım yalnızca bişey söylicem ( yanlış anlamayın)
hayatta en acı şeydir heralde anne babayı kaybetmek
fakat üzerinden bir hafta bile geçmemiş yani nasıl pcnin başına geçebiliyorsunuz
yani yanlış anlamayın böyle birşey çok şükür ki başıma gelmemiş
sadece merakımdan soruyorum..
fakat üzerinden bir hafta bile geçmemiş yani nasıl pcnin başına geçebiliyorsunuz
sadece merakımdan soruyorum..
sadece merakımdan soruyorum..[/QUOTEarkadas pc başına geçip oryantali koyup oynamıyor farkında mısın bizle paylaşıyor canım...canınız da gitse bi şekilde yemek yer su içer ve normal hayata dönersniz..bu sacma dokundurmanı anlayamadım bula bula bunu mu buldun yazacak.neyse kendi yorumuma geçiyorum arkadasım başın cok ama çok sağolsun sunu bil ki hala şoktasın...zamanla anne acısı küllenmeyen acılardandır.annene dua et canım o seni görecektir ordan cok üzülsen o da üzülecektir.aynısını ben d eyasadım tek dostum arkadasım olan annemi kaybettim üstelik de cok genç yasıımda ve o da çok gençken ona hiç doymadan..en azından senin bi eşin var bi hayatın var güçlü olmaya calış arkadasım seni çok iyi anlıyorum ona sımsıkı sarılmak öpmek istedigini de suan.:a015: