üzerime alınma gibi bir durum yok siz genel bir cevap vermemişsiniz, yazdığımı alıntılamışsınız (tıpkı şu anda yaptığınız gibi), dolayısıyla bende size cevap yazdım
siz hala ısrarla olaya farklı bir boyuttan bakmaya çalışıyorsunuz, her zaman 2+2= 4 etmiyor, sürekli aman sen kötü olma, aman sen onun yaptığı gibi yapma, o yaptı diye seninde yapman gerekmez vs.. bu liste uzar gider.... sanki biz meleğiz, hep doğruyu yapmalıyız, hata yapma gibi bir lüksümüz olamaz ama bakalım karşımızdaki kişi bunları hak ediyormu? tabiki ilk hatada hemen çıkaralım hayatımızdan demiyorum, insanız hepimiz hatalarımız var, benimde var... ama affedilmek içinde hatada ısrar etmemek lazım, pişman olmak lazım, kendini affettirmeye çalışmak lazım, telafi etmeye çalışmak lazım, mahçup olmak lazım, lazım da lazımm herşeyden evvel kırdığın kalbi onarmaya çalışmak, her fırsatta onu mutlu etmeye çalışmak lazım, dimi ???
konu sahibi tabiki ne sizin nedebenim sözümle hareket edecek, ben buraya konu açan arkadaşların akıl almak için değil daha çok rahatlamakiçin yazdıklarını düşünüyorum, yani biz ne yazarsak yazalım ( sizin deyiminizle gaza!! getirmeye çalışsakta ) onlar kendi doğrularını yapacaklar
bu arada sanırım siz başlığı hiç okumadınız, başlık aynen şöyle ; annemi istemiyorum...
yani arkadaş aslında başlıkta bile son noktayı koymuş..