Eşimden korkumdan değil. Eşimden neden korkayım ? Sadece ev içi huzursuzluk olsun istemiyorum. Ve zaten haftanın beş günü çalışıyorum kendime ayıracak vaktim yok. Kimseyi kırmamak adına dengelemeye çalışıyordum sizin dediğiniz açıdan hiç düşünmemiştim açıkcası.siz baya annenize kaynana muamelesi yapıyorsunuz yalnız onun annesine bir kere gittiniz diye kendi annenize gitmeye çekiniyorsunuz ne kocaymış be
saygısızlık yapmayın ama belli ki evlenince ciddi kocacı olmuşsunuz
bir kez gitmenizde sorun yok açıklamasısı amaaaağ kocişimin annesine bir kere gittiiğğğm ya canım kociş üzülürse olunca anneniz de size istenmeyen gelin olduğunuzu hatırlatmış
bende size şunu hatırlatayım çok sevgili kayınaileniz ve eşiniz belki en kötü gününüzde yanınızda olmayabilir (eşinizden bu kadar korktuğunuz için bu hissi aldım) gerçi sizi şimdiden sevmemişlerde ama anneniz destekçiniz olur
eşim kendisi gidiyorsa sorun çıkarmam neden çıkarayım gittiğiniz gün sayısı değil mesele anenize bile ama kocam huzurum diye anlatıyorsunuz anne bir gün gelebiliyorum yorgunum diyebilirsiniz annenizin kıyaslama yapma sebebi sizsinizEşimden korkumdan değil. Eşimden neden korkayım ? Sadece ev içi huzursuzluk olsun istemiyorum. Ve zaten haftanın beş günü çalışıyorum kendime ayıracak vaktim yok. Kimseyi kırmamak adına dengelemeye çalışıyordum sizin dediğiniz açıdan hiç düşünmemiştim açıkcası.
Sizin kocanız haftada iki ailesine gidilip sizin ailenize bir kere gidilse sorun çıkarmaz mısınız ?
Denge kurduğumu zannederken daha çok sıkıntı yaşıyorum sanırımDenge mi dedin
Kim dengeyi kurabilmişki sende kurasın
Bizim toplumda çocuklarımız yönetilmesi gereken kendi iradeleri olmayan anlamayan kulanılan zayıf hayvanlardır
K.anenize ve annenizede yeri geldiğinde noktayı koyun
Sen annemsin sahibim değilsin
Deyin yani
Yeri geldiği zaman anneme haftada iki gittiğimiz oluyor. O hafta hadi senin annelere de iki kere gidelim demiyoruz.eşin annesine 1 gün gidiyorum kendi anneme de 1 gün gitmem gerek diye düşünmeniz bence doğru değil. evdeki huzur anne ile görüşme sayısı ile ilişkiliyse sıkıntılı zaten. siz kendiniz yorgun, hasta olursunuz gitmek istemezsiniz anlarım ama eğer eşinizin annesine 1 kere gidiyoruz diye gitmiyorsanız kendi annenize o zaman anneniz haklı. açıkçası hiç bir şey yapmayan aile için de annemi kıramam.
Vala sana tavsiyem sana saygılı davranmalarını kararlarına saygı duymayı öğretmelisin karşı tarafaDenge kurduğumu zannederken daha çok sıkıntı yaşıyorum sanırım
misilleme yapmıyoruz diyecektim.Yeri geldiği zaman anneme haftada iki gittiğimiz oluyor. O hafta hadi senin annelere de iki kere gidelim demiyoruz.
Mesela kesin her hafta iki tarafada uğruyoruz ekstrem durumlar olmazsa.
Bazende onların bize ihtiyacı oluyor veya bizim oluyor o zaman haftada iki üç uğruyoruz. Yani demek istediğim misilleme yapıyoruz. Sabit bir gidişimiz var fazlası da oluyor bazen. Ancak annem her sabitte ben daha çok ona gideyim istiyor.
bir çocuk yetiştirdiğinizi düşünün 28 yıl el bebek gül bebek sonra o çocuk onunla ilgili bir şeyi evlendiği kişinin yanında konuştuğu için evladınızın sizi uyardığını düşünün kendi evladınızla ile ilgili bir şeyi bilmeniz bile sorun olabilir siz anne olsaydınız ve evladınız bunu yapsaydı alınmaz mıydınız?Birde anlattığım bi mevzu vardı anneme eşimin yanında yanlışlıkla ağzından kaçırdı. Anneme keşke demeseydin senin bildiğini bilmeseydi iyi olurdu dedim. Sonuçta senin annen biliyor benimkilerde bilsin isteyebilirdi eşim insanoğlu bu dedim.
İlk cümlenizde kesinlikle haklısınız. Size sonuna kadar katılıyorum.bir çocuk yetiştirdiğinizi düşünün 28 yıl el bebek gül bebek sonra o çocuk onunla ilgili bir şeyi evlendiği kişinin yanında konuştuğu için evladınızın sizi uyardığını düşünün kendi evladınızla ile ilgili bir şeyi bilmeniz bile sorun olabilir siz anne olsaydınız ve evladınız bunu yapsaydı alınmaz mıydınız?
eşinizin üzerine bu kadar titrerseniz ilerde çok ezilirsiniz haberiniz olsun o sizin anneniz kaç kere gittiğinizin hesabını sizinle ilgili bildiği şeylerin hesabını niye eşinize veriyorsunuz? çok ilginç geldiniz bana benimle ilgili bir şeyi annem bildi diye bana kızacak koca mı??
İstediğimiz için gidiyoruz açıkcası. Zorunluluktan değil.her hafta iki anneye de gitmek zorunda mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?