- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
- 198
Valla bişey diyeyimmi el değer kıymet bilmiyor bu gerçekten böyle..Ben el üstünde tuttumda ne oldu?hı annemi hiç bir zaman geride tutmadım ama yeni evlendigim zamana nazaran da simdiki aklımla da kv tarafına daha az İlgi gösteriyorum.Helede hicbiseye el atmamislarsa annemi hiç kiramam he hü der geçerim yapmış olsalar bile yinede kirmazdim anamı tabi ..Belki anneniz kendi tarafindan bir anne olarak bakıldığında sizin yuvanizin huzuru açısından biraz daha sakin ve yumuşak daha olgunca davranabilir evet ama eğer bunuda basaramiyorsa yinede annemi kirmamaya çalışırdım .O benim annem canım kanım hiç kimseyle kiyaslamam ele 10 ise anama 1000 yaparım .Anadır sonuçta ne olursa olsun.Kimse kusura bakmasin .
Ama kb tarafim dortdortluk olur anam gibi olur ozaman herşeyde eşit olmaya çalışırım tabiki ama yinede bunu sana iki geldim sanada iki olsun diye illa oldurmaya çalışmam..denk gelir o ayrı ama illa eşitlik olsun diye ugraşmam yani bunun hesabını yapmak tuhaf geldi bana .
Ama kb tarafim dortdortluk olur anam gibi olur ozaman herşeyde eşit olmaya çalışırım tabiki ama yinede bunu sana iki geldim sanada iki olsun diye illa oldurmaya çalışmam..denk gelir o ayrı ama illa eşitlik olsun diye ugraşmam yani bunun hesabını yapmak tuhaf geldi bana .