Anneme ne yapsam?

yagmurcicegii

Gırnatacı küpek
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
3.893
4.768
Selam kızlar umarım herkes iyidir. Ben düşündüm ama pek mantıklı bir seyler bulamadığım için size sormak istedim. Annem bu zamana kadar gerçekten maddi manevi dağ gibi arkamda durdu. Hem manevi hemde maddi olarak bana çok fedakarlık yaptı hala dahada maddi olarak yapmaya calısıyor. Çok şükür ailemin durumu iyi. Ben evliyim bu arada. Hamileyim su an mesela beşiğini, dolabını, şifonyerini vs aldı hep. Bir orta sehpa beğenmiştim hemen onuda alalım diye tutturdu ben yok istemiyorum hep sen ödüyorsun vs dememe rağmen. Bu arada ben evlenirken durumları o kadar iyi değildi ailemin. Evime çok destek olamamışlardı, takı takamamışlardı gibi gibi. Düğünüm falanda olmadı. Hep der ki olsun ben sana önceden yapamadım şimdi yapayım ama ben ona böyle güzel bir teşekkür etmek istiyorum. Yani teşekkür mü denir bilmiyorum yaptıklarına duyduğum minneti göstermek bende onu mutlu etmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? Acaba dedim bir çiçek bir de pasta alsam eve gitsem aniden karşısında iyiki varsın vs gibi mi yapsam? Ne yapabilirim sizce kızlar

Bence de bir takı güzel olur anneniz ne seviyorsa. Kolye, yüzük,bilezik hangisini seviyorsa çok mutlu oluyorlar evlat alınca.
Kolye takmıyor. Taktığı altınlarda zincirli beşi bir yerdesi var artı ondan hariç yine kolye şeklinde iki tane tam altını var. Yanlış anlaşılmakta istemiyorum maksat annemin maddi durumunu övmek değil sakın öyle anlaşılmasın. Ama çok altını var.

Hmmm o zaman evinde kullanacağı bir şey olabilir mi?
Onu düşünüyorum bende aklıma gelmiyor çünkü yok. Çok tezcanlı böyle sıkılınca değiştirir her şeyini bir de alır evine durmadan hiçbir eksiği yok. Bende çok düşündüm ve işin içinden çıkamayınca burada sormak istedim.

Onu düşünüyorum bende aklıma gelmiyor çünkü yok. Çok tezcanlı böyle sıkılınca değiştirir her şeyini bir de alır evine durmadan hiçbir eksiği yok. Bende çok düşündüm ve işin içinden çıkamayınca burada sormak istedim.
Ay zormuş gerçekten 😅 vala aklıma bişey gelmiyor. Ama pasta ve çiçek çok basit kaçar bundan eminim🫣

Selam kızlar umarım herkes iyidir. Ben düşündüm ama pek mantıklı bir seyler bulamadığım için size sormak istedim. Annem bu zamana kadar gerçekten maddi manevi dağ gibi arkamda durdu. Hem manevi hemde maddi olarak bana çok fedakarlık yaptı hala dahada maddi olarak yapmaya calısıyor. Çok şükür ailemin durumu iyi. Ben evliyim bu arada. Hamileyim su an mesela beşiğini, dolabını, şifonyerini vs aldı hep. Bir orta sehpa beğenmiştim hemen onuda alalım diye tutturdu ben yok istemiyorum hep sen ödüyorsun vs dememe rağmen. Bu arada ben evlenirken durumları o kadar iyi değildi ailemin. Evime çok destek olamamışlardı, takı takamamışlardı gibi gibi. Düğünüm falanda olmadı. Hep der ki olsun ben sana önceden yapamadım şimdi yapayım ama ben ona böyle güzel bir teşekkür etmek istiyorum. Yani teşekkür mü denir bilmiyorum yaptıklarına duyduğum minneti göstermek bende onu mutlu etmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? Acaba dedim bir çiçek bir de pasta alsam eve gitsem aniden karşısında iyiki varsın vs gibi mi yapsam? Ne yapabilirim sizce kızlar
Ben çiçek pasta yerine hatıra olarak kalacak bir şey almayı tercih ederdim anneme. Bütçenize göre gümüş veya altın kolye güzel olur.

Hamur yoğurma makinası alabilirsiniz hamur işi çiğ köfte falan seviyorsa çok iyi olur almak istemiyorlar başta kullanınca hoşlarına gidiyor hayatını kolaylaştıracak birşeyler olabilir

562450 562450 E Esila09 annem yine duramıyo 😂😂 şöyle düşündüm ve karar verdim. Dikkat ettiğim kadarıyla küpe ve yüzüğe daha düşkün takmayı daha çok seviyor bende o yüzden güzel altın bir küpe yapacağım. Takar, hatıra olarakta kalır. Ek olarak iyiki varsın diye pastada yaptırabilirim yanına 😊

Eklentiler

• 2DE947A2-F41A-4C92-8562-8F1CA084E427.jpeg
    2DE947A2-F41A-4C92-8562-8F1CA084E427.jpeg
    107 KB · Görüntüleme: 48
X