Merhaba kızlar annemin doğum gününe az kaldı bende güzel bir hediye almak istiyorum sizce bu takı nasıl olur 40 yaşına girecek kendisi sizce yaşına gider mi birkaç kişiye sordum beğendiler ama sizde fikir ya da öneride bulunursanız çok sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anneme doğum günü için bu hediye nasıl olur? kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
- Konu Sahibi Aslibkrx
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.209
- 598
işte o konuda kararsız kaldımBu bileklik mi? Aslında güzel ama biraz daha genç işi sanki
Tarz değil işte yaş konusunda takıldımAnnenizin tarzını biz bilmiyoruz ki.
benim annemde sever ama sorun şu ki ben kararsız kaldım hayatta her şeye kararsız kalan yapım var kime hediye alacak olsam bir haftadan fazla zamanım gidiyor40 mi ben 40 40lara kelepce mi? Anam bu ne baslik olmus. Annenizin tarzi nasil ki? Benim annem 60 olacak mesela bunu takar. Sade siradan bir bileklik iste. Markasi da var. 40 yaş bana gelse ben begenirim yani :)
40 mi ben 40 40lara kelepce mi? Anam bu ne baslik olmus. Annenizin tarzi nasil ki? Benim annem 60 olacak mesela bunu takar. Sade siradan bir bileklik iste. Markasi da var. 40 yaş bana gelse ben begenirim yani :)
- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
O zaman birlikte gidip seçin.işte o konuda kararsız kaldım
Belki sürpriz olmaktan çıkar ama içine sinen bir şey olur.
Aslında daha güzel modellerde var beyaz taşlı böyle şık onlar ile bunun arasında kaldım bak bu nasılaslında modeli beğendim ama bu arkadan ittirmeyle sıkıştırılan bileklikler (adını bilmiyorum hahash) artık hep ucuz bijuterilerde oluyor. madem swarovskiden alacaksınız bence daha kaliteli görüntüsü olan bir şey alabilirsin. modeli beğendim yalnız
Eklentiler
Buda mantıklı en son öyle yapacağım teşekkür ederimO zaman birlikte gidip seçin.
Belki sürpriz olmaktan çıkar ama içine sinen bir şey olur.
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.209
- 598
Yaşla tarzın pek ilgisi yok. 34 yaşındayım, 6 sene sonra da tarzımın çok değişeceğini sanmıyorum.Tarz değil işte yaş konusunda takıldım
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.209
- 598
Pandora tenis bilekliklere de bakabilirsin, buna çok benziyor. Her yaşa da hitap ediyor.Aslında daha güzel modellerde var beyaz taşlı böyle şık onlar ile bunun arasında kaldım bak bu nasıl
benimde öyle ama insanlar diyor ya bazen bu yaşa bu gitmez falan diye o konuda kararsız kaldımYaşla tarzın pek ilgisi yok. 34 yaşındayım, 6 sene sonra da tarzımın çok değişeceğini sanmıyorum.
hemen bakacağım teşekkür ederim .Pandora tenis bilekliklere de bakabilirsin, buna çok benziyor. Her yaşa da hitap ediyor.
- 19 Temmuz 2015
- 2.040
- 4.784
- 133
Bunların taşları düşüyor genelde ben tercih etmezdimAslında daha güzel modellerde var beyaz taşlı böyle şık onlar ile bunun arasında kaldım bak bu nasıl
bu cok daha iyi bence ya. madem iyi bir para vereceksiniz bence kaliteli de gözüksünAslında daha güzel modellerde var beyaz taşlı böyle şık onlar ile bunun arasında kaldım bak bu nasıl
evet bende beğendim ama yorum yapan arkadaşın biri taşları düşer bel ki demişbu cok daha iyi bence ya. madem iyi bir para vereceksiniz bence kaliteli de gözüksün
Yasa bu üzdü ondan dolayı ilk yoncalı olana baktım bu da şık duruyor işteBunların taşları düşüyor genelde ben tercih etmezdim
- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
Yok düşmez taşları o konuda içiniz rahat olsun Allahım benim kızım da büyüsün de bana da böyle hediyeler baksın alsın ne düşünceli evlatsınız biz de annemize alırız hep inşallah benim kızım da alır banaevet bende beğendim ama yorum yapan arkadaşın biri taşları düşer bel ki demiş