Bu kadar üyeyi salak yerine koyarak uzun uzun masallar anlatıyorsunuz ya, suç bizde hala cevap yazıyoruz.
Madem öbür aylar almayı kastettiniz anneniz adres ne dediğinde anne bu ay paramız yok, daha sonra alalım biz demek yerine adresi verdiniz? Çünkü annem öder dediniz.
Neden annenize litre ile alakalı tek laf etmediniz? Çünkü annem nasıl olsa öder dediniz. Malum anneniz ve satıcı müneccim değil, sizin içinizden geçen 1 LİTREYİ anlamamaları bu yüzden normal yani.
Ayranınız yok içmeye tahtırevanla gidiyorsunuz bilmem ne yapmaya. Annenizin size sürekli verici olmasını istediğiniz için bu kadar şok oldunuz. Çünkü içten içe annenize eşinizin de sizin de haksızlık yaptığınızı biliyorsunuz ama ne eşinizi susturacak cesaretiniz var ne annenize yüz çevirecek cesaretiniz. Malum size anne de lazım koca da.
Şu nem kokusu meselesinde annenize üzülüp kocanızın mı yoksa sizin mi daha garip olduğunu düşündüm ama yok ikiniz de aynısınız. Kocanız size, siz annenize yükleniyorsunuz. Annem beni zor durumda bıraktı, niye çünkü aklımdan geçen 1 litreyi okumadı, ben adresi verdiğim halde annem şimdi ödeyemez, sipariş vermeyim demedi…. Annem para istedi, annem kötü koktu…. Yazık o anneye