Annemden gelen nem kokusu

Ne salak bir evlatsın allah senin gibi birini düşman başına vermesin

sen ayrı kocan ayrı bir garip iki salak birbirinizi iyi bulmuşsunuz annenizin yerinde olsam senle tüm bağımı keserdim
Eleştirmek başka şey hakaret etmek çok başka şey. Seviyene asla inmeyecegim,agzini topla!

Genel cevap vereyim eşimin tavrını tarzını normallestirme gibi bir derdim yok. Malesef çevreye karşı olan bu patavatsizligindan bende çok rahatsızım. Çok da kavga ettik bu yüzden. Ben zaten ah canım kocam ne kadar da güzel konuşuyor demedim. Onunla işin bu kısmı ile alakalı yaptığım kavga konudan bağımsız olarak ayrı bir olay. Ayrı bir konu başlığı açılır onun için.
Kokuyla ilgili durumdan bende çok rahatsızım ve annem zaten genel olarak umursamaz derecede pis. Evinde 2 kedi var. Çiş kokusundan nefes alınmıyor. Tüyden oturcak yer bulunmuyor. Bu kısmını geçerek bizi kendi evimizde etkileyen boyutunu anlattim. Ben ona kokuyorsun dediğimde bu onda bir etki yaratmıyor aksine tripleniyor zaten. Söylediğimde çözülecek olsa zaten söylerim çözülür.

Eşinizin lafını yutmuşsunuz, bir de beyefendi rahatsız olmasın diye çözüm arıyorsunuz.
Kokudan bu kadar rahatsız oluyorsan seni eve sokmayayım deyin, bu dilden anlar diye düşünüyorum.

Eleştirmek başka şey hakaret etmek çok başka şey. Seviyene asla inmeyecegim,agzini topla!

Genel cevap vereyim eşimin tavrını tarzını normallestirme gibi bir derdim yok. Malesef çevreye karşı olan bu patavatsizligindan bende çok rahatsızım. Çok da kavga ettik bu yüzden. Ben zaten ah canım kocam ne kadar da güzel konuşuyor demedim. Onunla işin bu kısmı ile alakalı yaptığım kavga konudan bağımsız olarak ayrı bir olay. Ayrı bir konu başlığı açılır onun için.
Kokuyla ilgili durumdan bende çok rahatsızım ve annem zaten genel olarak umursamaz derecede pis. Evinde 2 kedi var. Çiş kokusundan nefes alınmıyor. Tüyden oturcak yer bulunmuyor. Bu kısmını geçerek bizi kendi evimizde etkileyen boyutunu anlattim. Ben ona kokuyorsun dediğimde bu onda bir etki yaratmıyor aksine tripleniyor zaten. Söylediğimde çözülecek olsa zaten söylerim çözülür.
Böyle patavatsızlıklarını dışarda trafikte şurda burda yapsa evire çevire döverler kocanı. Onun hayt hutu size.

Kokuyla ilgili de birçok insan güzel fikirler verdi zaten.

yıllar önce yaşadığım ev yolayısıyla bu dertten ben de muzdariptim. kimse açık açık söylemediği müddetçe de o koku içinde yaşayıp alıştığım için fark etmemiştim. benim evimdeki temel sorun, çok soğuktu. öğrenci evi olduğu için ekstra soğuktu ve çamaşırlarımız kurumak bilmediği için koku üretiyordu.
öte yandan yıllar sonra bende ciddi akciğer problemleri ortaya çıktı ve hekimim, rutubetli ya da küflü ortamların da bu probleme sebep olmuş olabilecğeini söyledi. dolayısıyla annenizdeki bu durumun ciddi sağlık sorunlarına dönüşmesini engelleyebilirsiniz. lütfen kırılıp darılmasını bir kenara bırakın ve bu sorunun önüne geçebileceğiniz önlemler alın.

Böyle patavatsızlıklarını dışarda trafikte şurda burda yapsa evire çevire döverler kocanı. Onun hayt hutu size.

Kokuyla ilgili de birçok insan güzel fikirler verdi zaten.
Kendisi aynı zamanda kick box eğitmeni yani evire çevire dövülmesi baya zor 😂 o yüzden ortam cekincesi yok.
Makine hediye et vs şeklinde öneriler gelmiş ama öyle bir şansım olsa kendi makinami değiştiririm. Sorunu evinde de olamaz yeni taşındı, problem eski evindeki gibi devam.

yıllar önce yaşadığım ev yolayısıyla bu dertten ben de muzdariptim. kimse açık açık söylemediği müddetçe de o koku içinde yaşayıp alıştığım için fark etmemiştim. benim evimdeki temel sorun, çok soğuktu. öğrenci evi olduğu için ekstra soğuktu ve çamaşırlarımız kurumak bilmediği için koku üretiyordu.
öte yandan yıllar sonra bende ciddi akciğer problemleri ortaya çıktı ve hekimim, rutubetli ya da küflü ortamların da bu probleme sebep olmuş olabilecğeini söyledi. dolayısıyla annenizdeki bu durumun ciddi sağlık sorunlarına dönüşmesini engelleyebilirsiniz. lütfen kırılıp darılmasını bir kenara bırakın ve bu sorunun önüne geçebileceğiniz önlemler alın.
Annem yakın zamanda ev değiştirdi yani sorun evde değil

Kızlar eşimin dediginden dolayı tepkinizi anlıyorum ama olay o değil. Birincisi tabikide bunla alakalı cevabımı verdim ama eşim kendi annesine bundan çok daha gaddar olabilen bi tip. Bi keresinde annesi bizim evde iç çamaşırını odada yerde unutmuş diye aglatmis kadını ben bunu sonradan öğrendim. Bu tarz konularda karşısındaki kim olursa olsun terbiyesizce bir tavrı var. Herkese öyle olduğu için de derdim annen değil annem de koksa almam diyor direk ve gerçektende annesi ter koktugunda kalk duş mu aliyon napiyosan yap,almayacaksan yanımızda oturma leş gibi kokuyon diye azarladigina sahidim.
Onun dışında biri o kokuyla buyudunuz şimdi mi ağır geldi vs demiş ama ben annemle büyümedim. Daha ben bebekken boşanınca annaneye kalmışım o yüzden annemle normal bir anne kız iletişimimiz de çok yok. Haliyle bu tarz şeyleri direk söylemek de benim için çok zor. Zaten annem böyle şeylerde küfür etmişim gibi tepkiler verebilen biri. Parfümü söylediğimde bile anlamsızca surat aşmıştı. Genel olarak pistir zaten. 2 kedisi var biri sürekli bir yerlere işer nerdeyse hiç temizlik yapmaz evindeki koku daha beter.
Kardesin assin demişsiniz o ayrı bi aklı havada tip. Koksada giyerim yeter ki iş yapmiyim kafasında. Ayrıca annem çok dinç kadındır yaşlı vs de değil görenler ablam zanneder.
Bu konuda 1-2 kere ufak uyarilarim da oldu bu arada geçmişte, haa doğrudur değiştiririm diyo geçiyor. Umrunda değil. Daha da ısrarla nasıl söyleyip çözerim bilmiyorum.
Konuyu ilk okuduğumda annenizle daha çok ilgilenmeniz, bu sorunu çözmeniz gerektiğini düşünmüştüm. Ama bebekliğinizde sizi anneannenize bırakan bir kadınsa o kadar da uğraşmak zorunda değilsiniz bence. O size bebekken mesafe koymuş, siz de şimdi koyun. Evinizin huzurunu kaçırmaya değmez.

Kendisi aynı zamanda kick box eğitmeni yani evire çevire dövülmesi baya zor 😂 o yüzden ortam cekincesi yok.
Makine hediye et vs şeklinde öneriler gelmiş ama öyle bir şansım olsa kendi makinami değiştiririm. Sorunu evinde de olamaz yeni taşındı, problem eski evindeki gibi devam.
Üff kick box bilen bir Neandertal 😑
Üç beş kişi araya alırsa anca diyosun, olsun yine de dikkat etsin..

Annenizle konuşacaksınız mecbur. İstediği kadar surat assın. Mağara adamı eşinizin evine almamasından daha gurur kırıcı değildir en azından.

Ilk önce eşimi annem bana yardım etdigi halde bu tavırda konuşup eve almam deseydi kendinisini laflarimla yerin dibine iyice sokup çıkarırdım.Hayırdır ev bir tek onunmu?Annem hakkında böyle konuşamaz izin vermem.
Diger konuya gelince annenizin elbisesi nem kokuyorsa annenizle normal şekilde konuşun anne nem kokuyor elbisen sen gece yıkama gündüz yıka ser hem sana zarar hem kokusu hoş değil.Bu sözleri demenin nesi zor ki?Annemiz sonuçta yanlış anlamalı durum yok orta da.Belki de kendisi fark etmiyor.

Ilk önce eşimi annem bana yardım etdigi halde bu tavırda konuşup eve almam deseydi kendinisini laflarimla yerin dibine iyice sokup çıkarırdım.Hayırdır ev bir tek onunmu?Annem hakkında böyle konuşamaz izin vermem.
Diger konuya gelince annenizin elbisesi nem kokuyorsa annenizle normal şekilde konuşun anne nem kokuyor elbisen sen gece yıkama gündüz yıka ser hem sana zarar hem kokusu hoş değil.Bu sözleri demenin nesi zor ki?Annemiz sonuçta yanlış anlamalı durum yok orta da.Belki de kendisi fark etmiyor.
Daha önce söyledim ha öyle mi olabilir dedi geçti umrunda değil

İşte tam da toplumun aradığı vatandaş tipi, dövmeyi kırmayı bilen OKB hastası:ruh:

İşte tam da toplumun aradığı vatandaş tipi, dövmeyi kırmayı bilen OKB hastası:ruh:
Millet çok öfkeli miss
Öyle döverim ederim diye dan dun herkese herşey söylenmez
Kaybedecek bişeyi olmayan birine denk gelir Allah korusun o sesi tamamen kesilir

Konu sahibi çiş kokusu filan diyor annesine 2 haftada bir temizlik için birini gönderebilir
Açıkca konuşmak gerekiyor anneyi de tedaviye götürmek gerekebilir
Çiş kokusunda yaşamak sağlıklı değil

Camasirlarin ne koltugunu anladim ama bunu annenize söyleyebilirsiniz nevarki anne camasirlari tam kurutmuyorsun heralde cok kotu koyuyor lutfen duzgun kurut yada kurutma makinesi al rahatsizlik veriyor diyebilirsiniz

Millet çok öfkeli miss
Öyle döverim ederim diye dan dun herkese herşey söylenmez
Kaybedecek bişeyi olmayan birine denk gelir Allah korusun o sesi tamamen kesilir

Konu sahibi çiş kokusu filan diyor annesine 2 haftada bir temizlik için birini gönderebilir
Açıkca konuşmak gerekiyor anneyi de tedaviye götürmek gerekebilir
Çiş kokusunda yaşamak sağlıklı değil
Eve tek maaş girdiği için temizliğe birini gönderme şansım yok, hatta malesef bebekle kendi evimi kendim dip köşe temizledim sırf o yüzden.

Kızlar merhaba. Eşimin aşırı koku hassasiyeti ve annemin rahatlığı nedeniyle büyük sıkıntıdayım. Özetle 7 aylık bebeğim var ve arada annem hem oğlumu görmeye hem bana yardım etmeye evime geliyor. İlk zamanlar başka bir yere uğramadan direk bana gelecek bile olsa parfüm sıkıp geliyordu ve parfümü çok yoğun kokuyor. Bebekler için de fazla parfüm kokusu iyi değil malum. Bu durumu kırılmasın diye düşüncesizsin algısı yaratmadan eşimin alerjisini bahane ederek çözme yoluna gittim. Bir kaç kere geldiğinde gerçekten koku yoktu ama son zamanlarda ben yine koku aliyordum mucizevi bir şekilde esim farketmemisti. Gelin görün ki son geldiğinde hem dışarda giydiği kıyafeti hemde evde giymek için yanında getirdiği kıyafeti aşırı nem kokuyordu( annemin giysilerinin nem kokmasi meşhurdur,sadece giysileri değil evde yastık kılıfı çarşaf falanda nem kokar yıllardır) o günde şansa hava aşırı yagmurluydu ve evin tüm camları kapalıydı. Haliyle koku nerdeyse tüm evi sardı. Eşimin de burnu bir av köpeği kadar hassas. Benim 1 aldığım kokuyu o 10 alıyor. Malesef çoğu durumda da alerjik astımı tetikleniyor. Haliyle beni kenara çekip aşırı söylendi. Bu kaçıncı bir daha böyle kokar vaziyette gelirse almam eve vs diye. Onu yukseltmemek için abartma ben koku almıyorum dedim ama ben bile annemin yanında zor oturdum. Gelin görün ki annem bir süredir şehir dışındaydı ama döndü ve illa gelmek isteyecek. Eşim de çoğunlukla evde. Ben bu durumu nasıl cozcem. Hiç de beceremem ve sevmem karsimdakine kokuyorsun demeyi.
Not:kardeşime sordum bu nem kokusu nedendir diye. Çamaşırları yatarken yıkayıp sabah asiyormus 🤦
Nemi yok eder mi bilmiyorum ama dolap kokusunu yok ediyor trendyoldan aldığım zeero markasının sedir küpleri. Giysilerim dolapta bekledikçe dolap kokardı. Artık sıfır koku. Ama annemize söyleyebilmeliyiz ya çamaşır kokusunu. Pislik değil sonuçta. Yanlış uygulama sonucu. Sedir küpleri ve açıkça konuşma deirm 😊

Yapma yavvv ne güçlü bi adamla evlenmişsin sen öyle 😍😍😍 çatladık hasedimizden.
Sırıta sırıta yazmış bir de marifet gibi.
Senin kocan gibi ah bi bana denk gelse bak bakalım o ortam çekincesi olmayan kocanı nasıl hazır ola dikiyoruz

Yapma yavvv ne güçlü bi adamla evlenmişsin sen öyle 😍😍😍 çatladık hasedimizden.
Sırıta sırıta yazmış bir de marifet gibi.
Senin kocan gibi ah bi bana denk gelse bak bakalım o ortam çekincesi olmayan kocanı nasıl hazır ola dikiyoruz
Çatlayın diye yazan olmadı zaten. Tekrar okudum da marifet diye de belirtmemisim. Biraz da gülmek istemisimdir belki,canım sıkkındır espriye vurasim gelmistir. Olamaz mı? Bir emoji üzerinden klavye delikanliligina bağlamak bu kadar gerekli mi? Karakterinize kırk bin kere maşallah ama büyük konuşmayın bu hayatta,yine de umarım olmaz ama hazır ola dikicem derken kendinizi bir anda nasıl olduğunu hiç anlamadan hazır olda bulabilirsiniz.

Kardeşiniz madem olayın kaynağını biliyor bir zahmet çamaşırları da kendisi assın!
Siz de yardıma falan çağırmayın kadını.
Annem için böyle söyleyen adamın hayatını kaydırırım net!

X