- 12 Haziran 2024
- 33
- 36
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın biz bir çocuk dünyaya getirmeye, onun sidiğini, kakasını, kusmuğunu, terini, bitini çekmeye kendimiz karar veriyoruz. Daha dünyadan bi haber bir bebekle koskoca yetişkin bir insanı karşılaştıramazsınız. Hastalık vs gibi çok hassas konular olmadığı sürece kimse kimsenin pisliğine tahammül etmek zorunda değil. Ben aşırı derecede koku hassasiyetine sahip bir insan olarak konudaki eşi çok iyi anlıyorum. Benim annem ve eşim de benim hassasiyetimi bilir ve saygı gösterir. Üslup konusunda asla hak vermiyorum çok çok yanlış bir konuşma olmuş, konu sahibi de buna izin vermiş. Ama koku hassasiyeti hafife alınacak bişey değil. Bazı ıslak mendil kokusundan bile baş dönmesi ve kusma problemi yaşıyorum. Doktora da gitmişliğim var ve koku duyumun çok gelişmiş olduğunu o yüzden bu problemi yaşadığımı söyledi. Ben eşimi ve annemi çok rahat uyarırım onlar benim canım. Aynı sorunu kv ile yaşasaydım da bunu eşime söyler ve annesiyle uygun bir dille konuşmasını isterdim o da zaten beni tanıdığı için bunu sorun etmeden konuşurdu. Eve almamak konusunda asla katılmıyorum ama konuşulduğu halde kendine çeki düzen vermeyen bir insanı ben de istemem çünkü bana zarar veriyor.Konuya yorumum yok. Eşiniz çok terbiyesiz bunu yazmaya geldim. Sizin annenizden ziyade kendi annesine üzüldüm. Çocuğum bana bu üslupla konuşsa ben bebekliğinde senin sidik b.k kokularını çektim ama hiç böyle demedim diye yapıştırırdım cevabı.
Annen hasta olmasın bu şekilde okurken tek düşündüğüm bu oldu ev rutubetli mi herseyden önce annenizin sağlığını düşünmeniz gerekir diye düşünüyorum nem nasıl kokar bir insan bilmesem de.Kızlar merhaba. Eşimin aşırı koku hassasiyeti ve annemin rahatlığı nedeniyle büyük sıkıntıdayım. Özetle 7 aylık bebeğim var ve arada annem hem oğlumu görmeye hem bana yardım etmeye evime geliyor. İlk zamanlar başka bir yere uğramadan direk bana gelecek bile olsa parfüm sıkıp geliyordu ve parfümü çok yoğun kokuyor. Bebekler için de fazla parfüm kokusu iyi değil malum. Bu durumu kırılmasın diye düşüncesizsin algısı yaratmadan eşimin alerjisini bahane ederek çözme yoluna gittim. Bir kaç kere geldiğinde gerçekten koku yoktu ama son zamanlarda ben yine koku aliyordum mucizevi bir şekilde esim farketmemisti. Gelin görün ki son geldiğinde hem dışarda giydiği kıyafeti hemde evde giymek için yanında getirdiği kıyafeti aşırı nem kokuyordu( annemin giysilerinin nem kokmasi meşhurdur,sadece giysileri değil evde yastık kılıfı çarşaf falanda nem kokar yıllardır) o günde şansa hava aşırı yagmurluydu ve evin tüm camları kapalıydı. Haliyle koku nerdeyse tüm evi sardı. Eşimin de burnu bir av köpeği kadar hassas. Benim 1 aldığım kokuyu o 10 alıyor. Malesef çoğu durumda da alerjik astımı tetikleniyor. Haliyle beni kenara çekip aşırı söylendi. Bu kaçıncı bir daha böyle kokar vaziyette gelirse almam eve vs diye. Onu yukseltmemek için abartma ben koku almıyorum dedim ama ben bile annemin yanında zor oturdum. Gelin görün ki annem bir süredir şehir dışındaydı ama döndü ve illa gelmek isteyecek. Eşim de çoğunlukla evde. Ben bu durumu nasıl cozcem. Hiç de beceremem ve sevmem karsimdakine kokuyorsun demeyi.
Not:kardeşime sordum bu nem kokusu nedendir diye. Çamaşırları yatarken yıkayıp sabah asiyormus
Böyle öküz ruh hastası bir adamdan çocuk yaparak çok doğru bir şey yapmışsın tebrikler o zaman sana.Kızlar eşimin dediginden dolayı tepkinizi anlıyorum ama olay o değil. Birincisi tabikide bunla alakalı cevabımı verdim ama eşim kendi annesine bundan çok daha gaddar olabilen bi tip. Bi keresinde annesi bizim evde iç çamaşırını odada yerde unutmuş diye aglatmis kadını ben bunu sonradan öğrendim. Bu tarz konularda karşısındaki kim olursa olsun terbiyesizce bir tavrı var. Herkese öyle olduğu için de derdim annen değil annem de koksa almam diyor direk ve gerçektende annesi ter koktugunda kalk duş mu aliyon napiyosan yap,almayacaksan yanımızda oturma leş gibi kokuyon diye azarladigina sahidim.
Onun dışında biri o kokuyla buyudunuz şimdi mi ağır geldi vs demiş ama ben annemle büyümedim. Daha ben bebekken boşanınca annaneye kalmışım o yüzden annemle normal bir anne kız iletişimimiz de çok yok. Haliyle bu tarz şeyleri direk söylemek de benim için çok zor. Zaten annem böyle şeylerde küfür etmişim gibi tepkiler verebilen biri. Parfümü söylediğimde bile anlamsızca surat aşmıştı. Genel olarak pistir zaten. 2 kedisi var biri sürekli bir yerlere işer nerdeyse hiç temizlik yapmaz evindeki koku daha beter.
Kardesin assin demişsiniz o ayrı bi aklı havada tip. Koksada giyerim yeter ki iş yapmiyim kafasında. Ayrıca annem çok dinç kadındır yaşlı vs de değil görenler ablam zanneder.
Bu konuda 1-2 kere ufak uyarilarim da oldu bu arada geçmişte, haa doğrudur değiştiririm diyo geçiyor. Umrunda değil. Daha da ısrarla nasıl söyleyip çözerim bilmiyorum.
. Bi keresinde annesi bizim evde iç çamaşırını odada yerde unutmuş diye aglatmis kadını ben bunu sonradan öğrendim. Bu tarz konularda
Eşiniz Neandertal mi? Mağarasına geri dönsün.annesi ter koktugunda kalk duş mu aliyon napiyosan yap,almayacaksan yanımızda oturma leş gibi kokuyon diye azarladigina sahidim.
Bence eşiniz sürekli evde olduğu için annenizden rahatsız olmuş ve kokuyu bahane ederek gelmesin demiş.Kızlar merhaba. Eşimin aşırı koku hassasiyeti ve annemin rahatlığı nedeniyle büyük sıkıntıdayım. Özetle 7 aylık bebeğim var ve arada annem hem oğlumu görmeye hem bana yardım etmeye evime geliyor. İlk zamanlar başka bir yere uğramadan direk bana gelecek bile olsa parfüm sıkıp geliyordu ve parfümü çok yoğun kokuyor. Bebekler için de fazla parfüm kokusu iyi değil malum. Bu durumu kırılmasın diye düşüncesizsin algısı yaratmadan eşimin alerjisini bahane ederek çözme yoluna gittim. Bir kaç kere geldiğinde gerçekten koku yoktu ama son zamanlarda ben yine koku aliyordum mucizevi bir şekilde esim farketmemisti. Gelin görün ki son geldiğinde hem dışarda giydiği kıyafeti hemde evde giymek için yanında getirdiği kıyafeti aşırı nem kokuyordu( annemin giysilerinin nem kokmasi meşhurdur,sadece giysileri değil evde yastık kılıfı çarşaf falanda nem kokar yıllardır) o günde şansa hava aşırı yagmurluydu ve evin tüm camları kapalıydı. Haliyle koku nerdeyse tüm evi sardı. Eşimin de burnu bir av köpeği kadar hassas. Benim 1 aldığım kokuyu o 10 alıyor. Malesef çoğu durumda da alerjik astımı tetikleniyor. Haliyle beni kenara çekip aşırı söylendi. Bu kaçıncı bir daha böyle kokar vaziyette gelirse almam eve vs diye. Onu yukseltmemek için abartma ben koku almıyorum dedim ama ben bile annemin yanında zor oturdum. Gelin görün ki annem bir süredir şehir dışındaydı ama döndü ve illa gelmek isteyecek. Eşim de çoğunlukla evde. Ben bu durumu nasıl cozcem. Hiç de beceremem ve sevmem karsimdakine kokuyorsun demeyi.
Not:kardeşime sordum bu nem kokusu nedendir diye. Çamaşırları yatarken yıkayıp sabah asiyormus
anne artık gelme de kokuyorsun de bu 2 oldu babanada bak bunu kullanabilirsin sen bence annenı babanı beğenmıyorsun ama onlara hala bebegıne baktıracak kadar da muhtaçsın eşinde kibirli tencere kapak.Kızlar merhaba. Eşimin aşırı koku hassasiyeti ve annemin rahatlığı nedeniyle büyük sıkıntıdayım. Özetle 7 aylık bebeğim var ve arada annem hem oğlumu görmeye hem bana yardım etmeye evime geliyor. İlk zamanlar başka bir yere uğramadan direk bana gelecek bile olsa parfüm sıkıp geliyordu ve parfümü çok yoğun kokuyor. Bebekler için de fazla parfüm kokusu iyi değil malum. Bu durumu kırılmasın diye düşüncesizsin algısı yaratmadan eşimin alerjisini bahane ederek çözme yoluna gittim. Bir kaç kere geldiğinde gerçekten koku yoktu ama son zamanlarda ben yine koku aliyordum mucizevi bir şekilde esim farketmemisti. Gelin görün ki son geldiğinde hem dışarda giydiği kıyafeti hemde evde giymek için yanında getirdiği kıyafeti aşırı nem kokuyordu( annemin giysilerinin nem kokmasi meşhurdur,sadece giysileri değil evde yastık kılıfı çarşaf falanda nem kokar yıllardır) o günde şansa hava aşırı yagmurluydu ve evin tüm camları kapalıydı. Haliyle koku nerdeyse tüm evi sardı. Eşimin de burnu bir av köpeği kadar hassas. Benim 1 aldığım kokuyu o 10 alıyor. Malesef çoğu durumda da alerjik astımı tetikleniyor. Haliyle beni kenara çekip aşırı söylendi. Bu kaçıncı bir daha böyle kokar vaziyette gelirse almam eve vs diye. Onu yukseltmemek için abartma ben koku almıyorum dedim ama ben bile annemin yanında zor oturdum. Gelin görün ki annem bir süredir şehir dışındaydı ama döndü ve illa gelmek isteyecek. Eşim de çoğunlukla evde. Ben bu durumu nasıl cozcem. Hiç de beceremem ve sevmem karsimdakine kokuyorsun demeyi.
Sıcakta artık makina içinde demek ki çamaşırlar kokuyor çıkmıyor o iş biraz zor vallahiKızlar merhaba. Eşimin aşırı koku hassasiyeti ve annemin rahatlığı nedeniyle büyük sıkıntıdayım. Özetle 7 aylık bebeğim var ve arada annem hem oğlumu görmeye hem bana yardım etmeye evime geliyor. İlk zamanlar başka bir yere uğramadan direk bana gelecek bile olsa parfüm sıkıp geliyordu ve parfümü çok yoğun kokuyor. Bebekler için de fazla parfüm kokusu iyi değil malum. Bu durumu kırılmasın diye düşüncesizsin algısı yaratmadan eşimin alerjisini bahane ederek çözme yoluna gittim. Bir kaç kere geldiğinde gerçekten koku yoktu ama son zamanlarda ben yine koku aliyordum mucizevi bir şekilde esim farketmemisti. Gelin görün ki son geldiğinde hem dışarda giydiği kıyafeti hemde evde giymek için yanında getirdiği kıyafeti aşırı nem kokuyordu( annemin giysilerinin nem kokmasi meşhurdur,sadece giysileri değil evde yastık kılıfı çarşaf falanda nem kokar yıllardır) o günde şansa hava aşırı yagmurluydu ve evin tüm camları kapalıydı. Haliyle koku nerdeyse tüm evi sardı. Eşimin de burnu bir av köpeği kadar hassas. Benim 1 aldığım kokuyu o 10 alıyor. Malesef çoğu durumda da alerjik astımı tetikleniyor. Haliyle beni kenara çekip aşırı söylendi. Bu kaçıncı bir daha böyle kokar vaziyette gelirse almam eve vs diye. Onu yukseltmemek için abartma ben koku almıyorum dedim ama ben bile annemin yanında zor oturdum. Gelin görün ki annem bir süredir şehir dışındaydı ama döndü ve illa gelmek isteyecek. Eşim de çoğunlukla evde. Ben bu durumu nasıl cozcem. Hiç de beceremem ve sevmem karsimdakine kokuyorsun demeyi.
Kendi anasina da terbiyesizlik yapabiliyor olmasi benim anneme de yapabilecek olduğu anlamina gelmiyor.Kızlar eşimin dediginden dolayı tepkinizi anlıyorum ama olay o değil. Birincisi tabikide bunla alakalı cevabımı verdim ama eşim kendi annesine bundan çok daha gaddar olabilen bi tip. Bi keresinde annesi bizim evde iç çamaşırını odada yerde unutmuş diye aglatmis kadını ben bunu sonradan öğrendim. Bu tarz konularda karşısındaki kim olursa olsun terbiyesizce bir tavrı var. Herkese öyle olduğu için de derdim annen değil annem de koksa almam diyor direk ve gerçektende annesi ter koktugunda kalk duş mu aliyon napiyosan yap,almayacaksan yanımızda oturma leş gibi kokuyon diye azarladigina sahidim.
Onun dışında biri o kokuyla buyudunuz şimdi mi ağır geldi vs demiş ama ben annemle büyümedim. Daha ben bebekken boşanınca annaneye kalmışım o yüzden annemle normal bir anne kız iletişimimiz de çok yok. Haliyle bu tarz şeyleri direk söylemek de benim için çok zor. Zaten annem böyle şeylerde küfür etmişim gibi tepkiler verebilen biri. Parfümü söylediğimde bile anlamsızca surat aşmıştı. Genel olarak pistir zaten. 2 kedisi var biri sürekli bir yerlere işer nerdeyse hiç temizlik yapmaz evindeki koku daha beter.
Kardesin assin demişsiniz o ayrı bi aklı havada tip. Koksada giyerim yeter ki iş yapmiyim kafasında. Ayrıca annem çok dinç kadındır yaşlı vs de değil görenler ablam zanneder.
Bu konuda 1-2 kere ufak uyarilarim da oldu bu arada geçmişte, haa doğrudur değiştiririm diyo geçiyor. Umrunda değil. Daha da ısrarla nasıl söyleyip çözerim bilmiyorum.
Ruh hastası herif ya. Böyle tiplerin genlerini de hiç durmadan çoğaltıyorlar çok lazım gibiEşiniz Neandertal mi? Mağarasına geri dönsün.
Patronu karşısında sus pus eziklenen tipler evde alfa olucam diye ilk insan hallerine dönüyor.
Annenizin nem konusundan daha önemli sorununuz var ama kime ne anlatıyoruz heheyy
Kızlar merhaba. Eşimin aşırı koku hassasiyeti ve annemin rahatlığı nedeniyle büyük sıkıntıdayım. Özetle 7 aylık bebeğim var ve arada annem hem oğlumu görmeye hem bana yardım etmeye evime geliyor. İlk zamanlar başka bir yere uğramadan direk bana gelecek bile olsa parfüm sıkıp geliyordu ve parfümü çok yoğun kokuyor. Bebekler için de fazla parfüm kokusu iyi değil malum. Bu durumu kırılmasın diye düşüncesizsin algısı yaratmadan eşimin alerjisini bahane ederek çözme yoluna gittim. Bir kaç kere geldiğinde gerçekten koku yoktu ama son zamanlarda ben yine koku aliyordum mucizevi bir şekilde esim farketmemisti. Gelin görün ki son geldiğinde hem dışarda giydiği kıyafeti hemde evde giymek için yanında getirdiği kıyafeti aşırı nem kokuyordu( annemin giysilerinin nem kokmasi meşhurdur,sadece giysileri değil evde yastık kılıfı çarşaf falanda nem kokar yıllardır) o günde şansa hava aşırı yagmurluydu ve evin tüm camları kapalıydı. Haliyle koku nerdeyse tüm evi sardı. Eşimin de burnu bir av köpeği kadar hassas. Benim 1 aldığım kokuyu o 10 alıyor. Malesef çoğu durumda da alerjik astımı tetikleniyor. Haliyle beni kenara çekip aşırı söylendi. Bu kaçıncı bir daha böyle kokar vaziyette gelirse almam eve vs diye. Onu yukseltmemek için abartma ben koku almıyorum dedim ama ben bile annemin yanında zor oturdum. Gelin görün ki annem bir süredir şehir dışındaydı ama döndü ve illa gelmek isteyecek. Eşim de çoğunlukla evde. Ben bu durumu nasıl cozcem. Hiç de beceremem ve sevmem karsimdakine kokuyorsun demeyi.