Annemden gelen nem kokusu

Şimdi okudum. Az önceki yorumumu güncelliyorum. Eşiniz saygıdan nasibini alamamış.

Neandertal insani bu adamın yanında homo sapiens kalir. Bu adam daha çok ilk primat homo habilise benziyor.

Eşiniz berbat tavırları olan biri. Kapıya konmuştu çoktan ama siz annenize takmışsınız. Evine kurutma makinesi alın. Haftada bir kadın yollayın bir de. Konuşmasın icraate geçsin eşiniz. Kedi tüyü için de robot süpürge ve tüy toplayıcı, bol bol misafir terliği alın. Kadını çağırıp yardım istemeyi biliyosunuz.

Annesine kötü, size kötü, annenizi evden koymakla tehdit ediyor. Sizde herkese böyle diye bu zorba, iğrenç adami idare ediyorsunuz. Tebrikler.

Benzer dertten ben de muzdaribim.Ama farkı benim burnum tazı gibi.Esim rahattır.Ben basedemedim saldım.Uzakta yaşıyorum.zaten .Evlerine gidince de az uzak duruyorum...

Crn, annem glemiyor yardım etmiyor vs. diye şikayetleniyordunuz. İyi işte kadın geliyormuş artık.
Şimdi eşiniz bir şey derse bir daha anneniz size gelmez. Karı koca mis gibi koka koka oturursunuz artık.
Kendi annesine yaptığı berbat ama sizinkine yapamaz. Herkes kendi annesine nasıl davranıyorsa davransın ama kayın aileye öyle fütursuz davranamaz.
Ama kendi annesine de öyle diyerek normalleştiremezsiniz.

Bu arada dedem, annemin babası idrar kokardı.Tutamazdi ,zaten oldum olası temiz değildi.Tam olarak aklı basinda da degildi.Yikardi teyzem dayım neyse, bir gün sonra aynı olurdu.Evimize de sık gelirdi.Babamin ağzından bir kere duymadım.10 metre uzaktan alirdiniz o kokuyu öyle bir koku

Ruh hastası herif ya. Böyle tiplerin genlerini de hiç durmadan çoğaltıyorlar çok lazım gibi

Aklın yolu bir, adam bariz ruh hastası ve çok saygısız biri. Takıntı türleri ve diğer psikoloijik hastalıklar genlerle gayet geçiyor ayrıca, böyle hasta tipleri çoğaltıp topluma bela eden kadınlar da ayrıca salak. Çok mu lazımdı topluma daha fazla hasta insan???

çok acımazsızsınız eşiniz annenizi birdaha almıycakmış öyle bi laf dese boşarım eşimi yazık

İlginç. Arada bende aksamdan makineyi çalistirir disari asarim ama miss gibi yumusatici kokar. Makinede bir sikinti olmasın. Bazı yeteri kadar havalandirılmayan evlerde de rutubet nem kokusu olur. Özellikle yaşli insanlar kokuyu asla kabul etmezler.böyle bir mesele de nasıl anlatilır ki

Koku hassasiyeti berbat bisey. Bende hemen alirim. Acik acik soylemenizden alinir mi ki. Ben direkt sorardım anne nemli bir koku geliyor senden neden acaba diye biz annemle rahatca sorariz boyle seyleri ama
Aynen ya ben de şaşırdım. Biz de annemle böyle birşey olsa o farkında değildir herhalde aman ele güne rezil olmasın diye hemen soyleriz. Anne çok kötü nem kokuyor kıyafetlerin bu ne ya nasıl oldu hemen değiştirelim bunları da bizde yıkayalım vs deriz yani. Annem de alinmaz çare ararız böyle durumlarda. Ben koksam annem bana demese asıl öyle canım sıkılır

Ben hic bir yorumu okumadan yorum yapacağım.

Islak kalan camasirlar maalesef kokar , gecen esimin tişörtünü yıkadım, yazın kurutma kullanmam ve disariya astim , yarim saat sonra da topladim, aksam esim eve gelince o tisortunu giydi ve yanindan gecerken dedim ki hemen cikar kokuyor bu , halbuki yeni yikadim ve hemen astim ama bazen kalinsa tisort bile olsa cok az nemli bile kalsa mandallardan astigim yerler koku yapıyor ve ben de asiri hassasim bu koku konusunda. Esinizi anlıyorum bu sebeple

ay eşim böyle kendi annesine bile böyle diye adamı resmen korumuşsunuz ya. o terbiyesiz saygısız biri. sizde böyle bir adamla evlisiniz. ayrıca hep derler bir erkek annesine, kardeşine nasıl davranıyorsa sana da öyle davranacak. aynen öyle. normal değil eşinizin davranışı. normalleştirmeyin. annesi eşinizin küçükken çişli kakalı donlarını yıkadı. kusmuklarını çekti. vefasız bir eşiniz var. normal değil. cennet annelerin ayaklarının altındadır anneyi ağlatmak nedir? sizde bunu aman annesine bile böyle deyip ortada anormal birşey yok gibi davranıyorsunuz adam sizi güzel sindirmiş.

annenize çamaişır kurutma makınes, aşın

Bu adamdan çocuk yapmışsınız genlerini başka bir nesle tasimissiniz kendi annesine söylüyor da sen kendi annene asla laf soyletmemelisin.

Senin de bir çocuğun var unutma. Ayrıca bir gün hasta olursan bu adam sana bakmaz sanki.

Saygısızlık ne zamandan beri normal bir şey oldu yahu? Adam kendi annesine bile saygısız.

Ben eşinizin o lafına kadar onu haklı buluyordum. Niye bu kadar sık size geliyor, niye temiz gelmiyor diye. Bu şekilde konuşamaz. Siz bu rahatlığı ona vererek suçlusunuz.

Annenize zaman ayarlama özelliği olan bir çamaşır makinesi hediye edin. Uyumadan önce 6 saat sonraya yıkanacak şekilde programlayıp yatsın. Uyanınca makine bitirmiş olur.

Bu kaçıncı bir daha böyle kokar vaziyette gelirse almam eve vs
Tam olarak burda HÖST demen lazımdı

Çamaşırların makinede kalması benim de kırmızı çizgim pis kokar ya ben beş dk bile bekletmem

Annenizi güzel bir dille uyarın bence ama kendiniz rahatsız oluyor gibi değil başkalarına kötü kokmasın dost var düşman var şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…