Annemden gelen nem kokusu

Ben konuda sadece eşinizin söylediğine takıldım. O ne demek ya annemi eve almayacak adamı ben eve almam. Koku konusu da söyleyebilirsiniz annenize tabi eşim rahatsız oluyır değilde normal gündelik bir dille .

Ah ahhh annesi hayatta ve konuya bak .Bir de kocası eve almayacakmış.....

Ah ahhh annesi hayatta ve konuya bak .Bir de kocası eve almayacakmış.....
Hassasiyeti anlıyorum ama ona bakılırsa babamda hayatta ama çocukluğumdan beri beni yok saymış daha da bir sürü şey. Hayatta diye herşey anlamını yitirsin mi? Her anne baba ilişkisi bir değil herkes için. Annemle de çok normal bir ilişkimiz yok zaten malesef. Yine de Allah hepsine uzun ömürler versin konu o değil.

Hamileyim, ramazanda bi aile iftara çağırdı. Dönüşte kadınla vedalaşırken sarıldım, kusmama ramak kalmıştı çektim kendimi. O kadar berbat bir nem ve ter kokusu vardı ki. Öğürmemek için kendimi zor tuttum. Eşinizin hassasiyetini anlayabiliyorum o yüzden. Siz de annenizin yanında duramamışsınız kokudan. Bazıları bunlar da dert mi diye takılıyorlar ama gayet de dert. Koku hassasiyeti olan birisi için çok büyük dert hem de. Ama eşinizin sizi böyle sıkıştırması hoş olmamış. Güzellikle söylese daha şık olurdu. Annenizin çamaşırları düzgün şekilde yıkayıp asması için tavsiye verebilirsiniz nem kokusu olmaz böylelikle.

Daha önce de şahit olmuştu annemdeki o kokuya. Yapabileceğinden değil de aklınca öyle korkutmaya çalışıyor.
Anneme göre bir sorun olmadığı için pek ciddiye almıyor daha önce söylemiştim öyle mi olabilir dedi geçti. Burnu alışmış muhtemelen durumun ciddiyetinin farkında değil. Parfum kullanıyor olmasına güveniyor bide muhtemelen ama o kokunun üstüne parfüm sıkınca daha kötü oluyor

Gecen aksam o kadar yorulmustum ki ilk defa camasirlari makine icinde bıraktım sabah asarim kisa devrede bie kere daha yikayip dedim. Yumusatici koymama ragmen o facia koku asla gitmedi. Canim cikti o camasirlardan koku cikana kadar. Kesinlikle kardesinizle ve annneizle konusun bu durumu hasta da eder insani

Kurutma makinesi almasi icin ikna edebilir misiniz? Aksamdan sabaha o kadar kokmaz camasirlar, 2-3 gun makinede kaliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…