Annemde yapacağini yapti kizlarr kimsem yokmuş benim:(

Cnm inanki eskiden tvlerde cikinca nasuil yha olurmuki bole evlat diyodum basimiza geldi hemde belindn ameliyat olmus kadini ben Allah havale ettim onu babasiz buyuduk diyebilirim babam hep disarlrda calisti hep kolkanat geldik karsiligi buyms

Cok tesekkur edrim ins tek istegim o kalbim buz gibi oldu normalde cok vicdanli merhametliyimdir Allah biliyo kendime bir cop almzdm kardrsime alirdim ki giysin yesin birseyden geri kalmasin diye yaziklar olsun baskada birsey diyemiyorum Allah goruyo biliyo yha ettigini bulack birgun er yada gec

Cok sukur esim hep beni dinginledi okdr cok yiprandimki verirsen iyi vermezsn snden kotusu olmz bircop yapmicm onunlada beraber daha bunlar neyki yazsam inanin kitap olur defalarca affettim bu sefer ama sanki oldurup gomdum icimde

Okdr haklisinzki gorustugu kisiyle evlenir gider diyodum seviniyodm icten ice cocuk aklinn dibini ogreninve basti tekmeyi ne olacak yaptigi adiliklerdn serefszliklrdn yuzu gulmeyecek okdr tiksndimki bole bir kardes olamaz yha ellerde ne kizkardeslr var esimdn bn utandm yaptiklarndan ne diyim elbet ettigini bulack

Allah yardımcın olsun öncelikle . Dinimizde anne baba hariç koca, karısının akrabalarına gidip gelmesine izin vermeyebilirmis. Kardeş dahi olsa fitne çıkaran kişi yuva yıkılmasına sebep olabilir diye Allah kocaya böyle bir hak vermiş. Yani evlilikteki huzur kardeşten daha önemliymiş . Bunu duyduğumda çok sasirmistim. Ama siz böyle anlatınca anladım. Eşinizle konuşun topu eşinize atın. Diyin ki eşim onun gelmesini istemiyor. Huzurumuz kaçıyor diye. Ne yapayım boşanayım mi diyin. Annenize de helal olsun vallahi. Zaten hep edepsiz evlatlar korunur mazlum evlatlar ezilir.

Amann annmde gelmesin ne halleri varsa gorsunler onu okdr simartanda annm sogudm ikisindende zaten babamn sadece adi var sani yok bundan sonraki tepkm bambaska olck otursun sevgili kiziyla yesinler birbirlerini zaten bana bir faydalari yok

Kardeşinizin belliki psikolojik bir sorunu var, hadi işe dokunmasın vs ama anneyi sinirlenip dövmek, sizde eşyaları fırlatması bunlar bas bas bağırıyor ben hastayım diye, nasil ikna edilir bilmiyorum yatarak tedavi edilmeli. Annenize yüklenmeyin ne yapabilir hasta bir çocuğu varsa. Siz görüşmeyin anneniz teklif etmis israr etmiş bu şekilde devam edin alışır anneniz. Sizi ikna etnek icin o şekilde konuşmuş, gözü önünde istiyor .
Ayrca gerçekten nasil ikna edilir bilmem ama bir doktora gitmeli annenizinde kardeşinizimde hayatı tehlike altında, dun haberde okudum tokata uni öğrencisi annesiyle tartışırken bicakliyor, o esnada diğer çocuk geliyor oda öğrenci tatil icin gelmis onuda kalbinden cocuk öldü,anne iyi. Birden bisey olur allah korusun

Kadın dizisindeki kız kardeş gibi ya. Çok geçmiş olsun. Kardeş dünyanın en güzel şeyi olabileceği gibi en büyük düşman da olabiliyor. Sizin ki böyleymiş hayatınızdan çıkarmak en doğru karar

bu ne pis bi kardesmis!!niye bu kadar simarttiniz ki kimse agzinin ortasina bi tane yapistiramiyor mu.hata sizde var sirf problem cikarmasin diye herseyi kabullenmissiniz oda bunun farkinda.sizi oldururse hic sasirmam yani

Aman sus bosver diye diye bu hale gelmis her yaptigi gormezden gelinince..anneniz kendisini doven cocugunu nasil sahipleniyor hala buyuk konusmiyimda oglum bana vursa evlatlikdan red ederim yasida ufak degil baksin basinin caresine

Sen elinden geleni yapmışsın. Çocuk yaşta değil kardeşiniz.
Bariz bir şekilde ruh hastası ama bu bilinçli olanı. Bilerek böyle egOist yani.
Bırak ne hali varsa görsün, ama ben annenin şiddet görmesine üzüldüm en çok.

okumayı başaramadım. imla çok kötü, noktalama işareti yok. anlaşılmıyor pek. ama şımartmışsınız bence. hata sizde de var. sürekli verici olursanız tabi tepenize çıkarlar.

Ben fazla şınartılmış, hiç sorumluluk yüklenmemiş, gerektiğinde ciddi olarak uyarılmamış bir kız kardeş gördüm. Dolayısıyla bu serbestlik ailecek elinizde patlamış gibi geldi. Kızda ciddi kişilik bozukluğu olmuş bu yüzden

Yaaa iste emegi degmeyecek insanlara vereceginize oturup esinizle kendi gobeginizi kendiniz kesseydiniz boyle olmazdi. Alin bir kimsesiz universite ogrencisi okutun desek yapmazsiniz. Ailenizin delisini basiniza bela edersiniz. Sucu kari koca sizde buldum ben. Kocaniz baldiz gezdirecegine evin isini yapsaydi copun suyu yerlere akmaz evi de mok goturmezdi.

Bnde ondan korkuyirum zaten valla cok zor

Vallahi esimde ole diyo ayni sirin ciddiyim cikardim hayatimdn coktan haketti cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…