Cnm inanki eskiden tvlerde cikinca nasuil yha olurmuki bole evlat diyodum basimiza geldi hemde belindn ameliyat olmus kadini ben Allah havale ettim onu babasiz buyuduk diyebilirim babam hep disarlrda calisti hep kolkanat geldik karsiligi buymsBir evlat annesini nasıl dövebilir ya bu nasıl rezilliktir, tüylerim diken diken oldu . O aşamaya gelmiş birini evde baruta saklamayın hastaneye kapatın bence. Allah korusun bi gün döver yarın öldürür aileden birini. Kardeşin çok tehlikeli canim. Bu bebek sürecinde de moralini bozan herkesten uzak dur, kimseye annelik yapmak zorunda değilsin.
Cok tesekkur edrim ins tek istegim o kalbim buz gibi oldu normalde cok vicdanli merhametliyimdir Allah biliyo kendime bir cop almzdm kardrsime alirdim ki giysin yesin birseyden geri kalmasin diye yaziklar olsun baskada birsey diyemiyorum Allah goruyo biliyo yha ettigini bulack birgun er yada gecAllah yardımcınız olsun rabbim öncelikle inşallah kucağınızı doldursunsilin atın diyemem kardeş anne etle tırnak gibi ne olursa olsun başına şimdi bile bişey gelse Emin’im içiniz yanar kanar ama mesafe koyun annenize aldırış etmeyin öyle demesine öyle biriyle yaşamakta zor İnan’ın o da çok etkilenmiştir bir müddet görüşmeyelim anne deyin konuşunca da kafanız bi rahatlasın sorunlu kardeşinizden de uzak durun biraz da şımarmış gibi geldi bana 29 yaşında 2 üni. mezunu ama şımarık sorunlu bir ergen gibi davranıyor üzülüyorsunuz biliyorum ama hepsi geçecek kardeşinizle binde bir anca görüşün annenizi ne olursa olsun bırakmayın anne İnan’ın kötü gününüzde eşinizde yanınızda olmadığında dayanacak tek dalınız oluyor Allah ailenize ruhunuza ferahlık versin
Cok sukur esim hep beni dinginledi okdr cok yiprandimki verirsen iyi vermezsn snden kotusu olmz bircop yapmicm onunlada beraber daha bunlar neyki yazsam inanin kitap olur defalarca affettim bu sefer ama sanki oldurup gomdum icimdeOkurken sanki ben yaşamışım gibi sinirlendim size yapılanlara pes diyorum kusra bakmayın kiz kardeşiniz nankörün önde gideni hatta yamyam adeta böyle insan evlatlıktan ve kardeşlikten red edilmeli direk .zamanında çok şımartmışsınız ona erkek arkadaş mi dayanır nasıl zalim tuhaf biri olduğunu görünce kaçarlar tabi erkekler.zararın neresinden dönseniz kar annenizde adaletli olsun bence hakketmeyen kız kardeşinize iyi sizin gibi merhametli evlada ise umursamaz bunları siz hak etmiyorsunuz.yaninizda ailenizden kim olursa olsun size nankörlük eden kardeş anne vs.uzak durun size zarar veren kim olursa olsun.ama eşinizi çok taktir ettim ne sabırlı vefalı Sizi çok seviyor belliki her durumda yaninizda sadece eşiniz yönünden şanslısınız.
Okdr haklisinzki gorustugu kisiyle evlenir gider diyodum seviniyodm icten ice cocuk aklinn dibini ogreninve basti tekmeyi ne olacak yaptigi adiliklerdn serefszliklrdn yuzu gulmeyecek okdr tiksndimki bole bir kardes olamaz yha ellerde ne kizkardeslr var esimdn bn utandm yaptiklarndan ne diyim elbet ettigini bulackKadir kıymet bilmeyenlere ne laf söylesen fayda etmez işin laf kısmını geçeceksin yani icraat kısmında da sende iki tokat atsaydın düzelir anlar hatasını demektense varlığının değerini bilmeyenleri yokluğunla terbiye et derim terbiye etki zamanla yavaş yavaş içlerine sindire sindire kıymetin kafalarına dank etsin hiç üzülme eşine sarıl yat kalk Allahtan hayırlı sağlıklı evlat iste kardeşin gibi evlat verecekse hiç vermesin daha iyi bence ağlama bende seninle benzer durumlar yaşadım kimseye yaranamadım ama şöyle bir tesbitim var afedersin deveye diken insana s.ken yaranırmış misali annene ne etse belkide kardeşinizi hepinizden çok sever herkesten daha çok kayırır toz kondurmaz zaten böyle ettiği için tepenize çıkmıştır kesin evlendirin kurtulun diyecem ama boşanır gelir bu kesin ne diyelim Allah kurtarsın
Amann annmde gelmesin ne halleri varsa gorsunler onu okdr simartanda annm sogudm ikisindende zaten babamn sadece adi var sani yok bundan sonraki tepkm bambaska olck otursun sevgili kiziyla yesinler birbirlerini zaten bana bir faydalari yokAllah yardımcın olsun öncelikle . Dinimizde anne baba hariç koca, karısının akrabalarına gidip gelmesine izin vermeyebilirmis. Kardeş dahi olsa fitne çıkaran kişi yuva yıkılmasına sebep olabilir diye Allah kocaya böyle bir hak vermiş. Yani evlilikteki huzur kardeşten daha önemliymiş . Bunu duyduğumda çok sasirmistim. Ama siz böyle anlatınca anladım. Eşinizle konuşun topu eşinize atın. Diyin ki eşim onun gelmesini istemiyor. Huzurumuz kaçıyor diye. Ne yapayım boşanayım mi diyin. Annenize de helal olsun vallahi. Zaten hep edepsiz evlatlar korunur mazlum evlatlar ezilir.
anneme vuracak o elleri alırım ......... öyle kardeş mi olur ya? ama söyleyeyim asıl annende problem. bunun bir başlangıcı olmalı elini ilk kez kaldırdığında o eli tutsaydı akıl verseydi böyle olmazdı.Evet cnm bunu birkrz daha anldm
Bnde ondan korkuyirum zaten valla cok zorKardeşinizin belliki psikolojik bir sorunu var, hadi işe dokunmasın vs ama anneyi sinirlenip dövmek, sizde eşyaları fırlatması bunlar bas bas bağırıyor ben hastayım diye, nasil ikna edilir bilmiyorum yatarak tedavi edilmeli. Annenize yüklenmeyin ne yapabilir hasta bir çocuğu varsa. Siz görüşmeyin anneniz teklif etmis israr etmiş bu şekilde devam edin alışır anneniz. Sizi ikna etnek icin o şekilde konuşmuş, gözü önünde istiyor .
Ayrca gerçekten nasil ikna edilir bilmem ama bir doktora gitmeli annenizinde kardeşinizimde hayatı tehlike altında, dun haberde okudum tokata uni öğrencisi annesiyle tartışırken bicakliyor, o esnada diğer çocuk geliyor oda öğrenci tatil icin gelmis onuda kalbinden cocuk öldü,anne iyi. Birden bisey olur allah korusun
Vallahi esimde ole diyo ayni sirin ciddiyim cikardim hayatimdn coktan haketti cunkuKadın dizisindeki kız kardeş gibi ya. Çok geçmiş olsun. Kardeş dünyanın en güzel şeyi olabileceği gibi en büyük düşman da olabiliyor. Sizin ki böyleymiş hayatınızdan çıkarmak en doğru karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?