Annemde yapacağini yapti kizlarr kimsem yokmuş benim:(

Aman daha iyi. Hepsini hayatınızdan çıkarın. Kardeşinize de söyleyin size en ufak kötü bir haber iletmesin, kötü bir şey olduğunda farzetsin ki siz yoksunuz. Hayatınıza huzur gelsin, bir rahatlayın. Bebeğiniz olma şansını kat kat arttırmış olursunuz.

Canim inanki oturdugum yerde komsulardan utandim esim araya girdi o rahatsz bosver kirsin ben temizlerim yeterki evde rezalet cikmasin diye okdr merhametliki

Sildim attim heryerden
sosyal medya ya da telefondan bahsetmiyorum ben. gecmisinden de ail. affet affet ki yureginde yuk kalmasin. ama unutma yaptiklarini ki bi daha yapamasinlar. kinlenme kendi hayatina bak. ayrica yat uyu bosver. hayat uykusuz kalmak icin kisa.

Ben okurken sinir oldum. Insanliktan nasibi almamis bu kisiye cok iyilik yapmissiniz. Onunla tum iletisimi kesmek en iyisi. O kendi basinin caresine baktirir o, bulur bir enayi. Boyleleri isini becerir. Siz kendi mutlulugunuza bakin. Annenizi de takmayin. Yuvanizda huzurlu iseniz gerisini bosverin.

Gercekten kac aydir kafam rahatladi oluruna biraktim cunku yillardir ben bunlari cekiyorum maddi manevi

Sildim erkek kar.haric hepsini emeklerime uzuluyorum sadece

Bir evlat annesini nasıl dövebilir ya bu nasıl rezilliktir, tüylerim diken diken oldu . O aşamaya gelmiş birini evde baruta saklamayın hastaneye kapatın bence. Allah korusun bi gün döver yarın öldürür aileden birini. Kardeşin çok tehlikeli canim. Bu bebek sürecinde de moralini bozan herkesten uzak dur, kimseye annelik yapmak zorunda değilsin.

Allah yardımcınız olsun rabbim öncelikle inşallah kucağınızı doldursun silin atın diyemem kardeş anne etle tırnak gibi ne olursa olsun başına şimdi bile bişey gelse Emin’im içiniz yanar kanar ama mesafe koyun annenize aldırış etmeyin öyle demesine öyle biriyle yaşamakta zor İnan’ın o da çok etkilenmiştir bir müddet görüşmeyelim anne deyin konuşunca da kafanız bi rahatlasın sorunlu kardeşinizden de uzak durun biraz da şımarmış gibi geldi bana 29 yaşında 2 üni. mezunu ama şımarık sorunlu bir ergen gibi davranıyor üzülüyorsunuz biliyorum ama hepsi geçecek kardeşinizle binde bir anca görüşün annenizi ne olursa olsun bırakmayın anne İnan’ın kötü gününüzde eşinizde yanınızda olmadığında dayanacak tek dalınız oluyor Allah ailenize ruhunuza ferahlık versin

Okurken sanki ben yaşamışım gibi sinirlendim size yapılanlara pes diyorum kusra bakmayın kiz kardeşiniz nankörün önde gideni hatta yamyam adeta böyle insan evlatlıktan ve kardeşlikten red edilmeli direk .zamanında çok şımartmışsınız ona erkek arkadaş mi dayanır nasıl zalim tuhaf biri olduğunu görünce kaçarlar tabi erkekler.zararın neresinden dönseniz kar annenizde adaletli olsun bence hakketmeyen kız kardeşinize iyi sizin gibi merhametli evlada ise umursamaz bunları siz hak etmiyorsunuz.yaninizda ailenizden kim olursa olsun size nankörlük eden kardeş anne vs.uzak durun size zarar veren kim olursa olsun.ama eşinizi çok taktir ettim ne sabırlı vefalı Sizi çok seviyor belliki her durumda yaninizda sadece eşiniz yönünden şanslısınız.

Kadir kıymet bilmeyenlere ne laf söylesen fayda etmez işin laf kısmını geçeceksin yani icraat kısmında da sende iki tokat atsaydın düzelir anlar hatasını demektense varlığının değerini bilmeyenleri yokluğunla terbiye et derim terbiye etki zamanla yavaş yavaş içlerine sindire sindire kıymetin kafalarına dank etsin hiç üzülme eşine sarıl yat kalk Allahtan hayırlı sağlıklı evlat iste kardeşin gibi evlat verecekse hiç vermesin daha iyi bence ağlama bende seninle benzer durumlar yaşadım kimseye yaranamadım ama şöyle bir tesbitim var afedersin deveye diken insana s.ken yaranırmış misali annene ne etse belkide kardeşinizi hepinizden çok sever herkesten daha çok kayırır toz kondurmaz zaten böyle ettiği için tepenize çıkmıştır kesin evlendirin kurtulun diyecem ama boşanır gelir bu kesin ne diyelim Allah kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…