• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemde yapacağini yapti kizlarr kimsem yokmuş benim:(

Kadın dizisindeki kız kardeş gibi ya. Çok geçmiş olsun. Kardeş dünyanın en güzel şeyi olabileceği gibi en büyük düşman da olabiliyor. Sizin ki böyleymiş hayatınızdan çıkarmak en doğru karar

Ben dicektim Şirin'e benziyor ama.Şirin el kaldirmior aglior, kriz geciriordu, annesini cok seviyordu :)))
Anlicagin bu Şirinden de beter

Yok artik ben 15 16 yasinda diye dusundum, ergenlik piskolojisidir dicektim. 30 yasinda nerdeyse onun yasindakiler ev cevirior, cocuk bakiyor. Bu daha kendine bakamior lutfen kizma.ama bu bildigin şımariklik.yapiyor suanda. Cok ustune titrendigi icin
Yok cnm haklisin cok tepemize cikardik zamaninda simdi önünu alamiyoruz buarada esinizdemi egm zor gercekten her yonuyle Allah yardimcimiz olsun

Ağaç yaşken eğilir, zor çocuk olabilir ama özünde kötü çocuk yoktur , terbiye edemeyen aile vardır.Hasta iste o ayrı bir konu tabi..
Bu yaştan sonra eğitemezsiniz,hastaysa tedavi olacak, ya da sırlar dünyası tadında başına bir musibet gelecek,anlayacak öğrenecek merhamet duygusunu..
Anneniz için de üzülmeyin , o annedir ne yapsa katlanır, demek ki hala gücü var.
Siz kendi huzurunuza ve inşallah olacak bebeğinize odaklanın...

Ağaç yaşken eğilir, zor çocuk olabilir ama özünde kötü çocuk yoktur , terbiye edemeyen aile vardır.Hasta iste o ayrı bir konu tabi..
Bu yaştan sonra eğitemezsiniz,hastaysa tedavi olacak, ya da sırlar dünyası tadında başına bir musibet gelecek,anlayacak öğrenecek merhamet duygusunu..
Anneniz için de üzülmeyin , o annedir ne yapsa katlanır, demek ki hala gücü var.
Siz kendi huzurunuza ve inşallah olacak bebeğinize odaklanın...
Sonuna kdr haklisnz biktim bnde yoruldum biraktim cok sagolun guzel dusuncenz icin

Okurken kanım dondu. Ne demek anneyi dövmek falan. Kardeşiniz cidden hasta, tedavi olması lazım. Çıldırdığı, yıkıp döktüğü bir gün ambulans çağırsınlar, zarar veriyor çevreye desinler, götürüp yatırsınlar. Kocaman kadın birde. Bu arada eşinizi çok takdir ettim, en azından o konuda şanslısınız.

Okurken kanım dondu. Ne demek anneyi dövmek falan. Kardeşiniz cidden hasta, tedavi olması lazım. Çıldırdığı, yıkıp döktüğü bir gün ambulans çağırsınlar, zarar veriyor çevreye desinler, götürüp yatırsınlar. Kocaman kadın birde. Bu arada eşinizi çok takdir ettim, en azından o konuda şanslısınız.
Esim gercekten Allah razi olsun bu konuda kendine yakisani yapti belki baskasi olsa evden kovardi ne bileyim beni en cok teselli eden esim zaten bak hasta bu normal bir insan yaparmi bunun yaptigini deyip sakinlestirdi beni herzmn esimi bile cephe almis adam kendine daha neyapsin babamdan cok babalik yapti herzamn nankor yine nankor

Back