Cnm karakterime yakistiramadigim icin hep olgun oldum ezilende bn kullanilanda bn oldum hayir kucukte degil 29 yasinda vallahi halime agliyorum.emeklerimeAy ne biçim kardeş be. Hayır anlamadığım o size vuruyor da sizin eliniz armut mu topluyor. Siz de vurun gelişine bir tane. Gidip suratına tokatı çakasım geldi
Evet cnm bunu birkrz daha anldmBu hayatta bence sadece eşiniz var. Ona sıkı sıkı sarılın. Huzur olunca bebek de olur
Kac aydir konusmuyorum sildim hayatimdn bole kardesmi olur ben abla olarak yari analik yaptim yeri geldi karsiligi bumuyduHiç için acımasın! Sen yapman gerekenleri yapmışsın onlar sana saygı duymamamış. Herkes hakettiğini yaşayacak. Elini eteğini çek. Selamınaleyküm...aleyküm selam... daha da ötesi olmasın.
Canm babam sehirdisinda calisiyo 20 yasinda erkek kardesim var oda uni.okuyo evde sadece ikisi var bende cok uzagim annmde ameliyat oldu kadin belindn o halde kadini dovmus bende transfer olacak sabahina cikip da gidemedim memlekete ahh cnm ahh daha bunlar neyki buraya yazabildiklerimCanım üzme kendini ya. Tamam olan olmuş. Bundan sonra görüşmezsin olur biter.
Değmeyecek insanlar için ne kadar yıpratmışsın kendini.
Kız kardeşin anneni nasıl dövebiliyor ve nasıl kimse engel olamaz anlayamadım.
Neden bole yapiyosn dedim evde bi bagiriyo cagiriyo onu bunu yerlere caliyo komsulardan utandm esim araya girdi ciddn ivimden iyi bi benzetmek gelmisti ve bu kizi biz yillardir cekiyoruzBi tane osmanlı tokadı yerlestiremediniz o mı o kepazenin suratına? Onun ilacı dayak şöyle en sağlamından.
Valla annen destek olmasa ona yapılacak şeyler var ama annen hâlâ onun yanındaymışCanm babam sehirdisinda calisiyo 20 yasinda erkek kardesim var oda uni.okuyo evde sadece ikisi var bende cok uzagim annmde ameliyat oldu kadin belindn o halde kadini dovmus bende transfer olacak sabahina cikip da gidemedim memlekete ahh cnm ahh daha bunlar neyki buraya yazabildiklerim
Büyük konuşmak istemem ancak karşımda bunu kardeşim yapsa herhalde o yere çarptıklarını alır kafasında kırardım. Hiç gelemem öyle hareketlere. Psikolojik olarak iyi değil bariz ortada. Doktora falan gitse? Ya da vazgeçtim siz onu direkt tımarhaneye yatırın. Annenizde biraz gün yüzü görür.Neden bole yapiyosn dedim evde bi bagiriyo cagiriyo onu bunu yerlere caliyo komsulardan utandm esim araya girdi ciddn ivimden iyi bi benzetmek gelmisti ve bu kizi biz yillardir cekiyoruz
Aynn ole 29 yasinda sozde 2 uni.bitirmis bazen diyorumki ahh safim ne fedakarliklar yaptin all sana karsiligiValla annen destek olmasa ona yapılacak şeyler var ama annen hâlâ onun yanındaymışkaç yaşında bu kız?
Sildim attim heryerdenbirdaha yapma iyilik... sil at...
Ifadesini alip birakmislar daha dogrusu annm sikayetvi olmamisAnnesini döven bu canavari poliise teslim edin bi görsün bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?