• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemde yapacağini yapti kizlarr kimsem yokmuş benim:(

bu ne pis bi kardesmis!!niye bu kadar simarttiniz ki kimse agzinin ortasina bi tane yapistiramiyor mu.hata sizde var sirf problem cikarmasin diye herseyi kabullenmissiniz oda bunun farkinda.sizi oldururse hic sasirmam yani
Birsey desek vursak kendimi oldururum sorumlusuda sizsnz diye kendini paraliyo

Kardeşiniz hasta farkında mısınız? Tedavi olması gerek. Ne demek anneyi dövmek? 29 yaşında koca kadın. Hastaneye yatırabilseniz keşke.
Ona gore hersey normal 10gun evden gitti erkek ark. Yaninda kalms sunu normal birisi yaparmi ahh cnm ahh bu yazdklarim neyki

Aman sus bosver diye diye bu hale gelmis her yaptigi gormezden gelinince..anneniz kendisini doven cocugunu nasil sahipleniyor hala buyuk konusmiyimda oglum bana vursa evlatlikdan red ederim yasida ufak degil baksin basinin caresine
Yazamdgim okdr sey varki cnm cok zor annmn isi erkek kardesime satirla saldirdi evde birakip gelse evi yakar yapar evin kapilari pencereleri kirik delik desik yaptirmktan biktilar tedaviyide kabul etmiyo

Sen elinden geleni yapmışsın. Çocuk yaşta değil kardeşiniz.
Bariz bir şekilde ruh hastası ama bu bilinçli olanı. Bilerek böyle egOist yani.
Bırak ne hali varsa görsün, ama ben annenin şiddet görmesine üzüldüm en çok. :KK43:
Ole cnm ciddn bencil isine gelmiyo annemin arka arkaya iki abisini kaybetti kalb krizindn annesini kaybetti haziranda da babannm zaten kadin bitik durumda birde bu ruh hastasiyla ugrasiyo zaten dedim eger anneme birsey olsn seni elimdn kimse alamz kendine yer begen dedim herseyi icime ata ata sikinti sahibi oldm

Şiddete karşı olmakla beraber iyi bir dayak atılması gerekiyor bence kardeşinize. Hoş kardeşte denilmez ya...

Ben fazla şınartılmış, hiç sorumluluk yüklenmemiş, gerektiğinde ciddi olarak uyarılmamış bir kız kardeş gördüm. Dolayısıyla bu serbestlik ailecek elinizde patlamış gibi geldi. Kızda ciddi kişilik bozukluğu olmuş bu yüzden
Cnm baba evde yok bnde uzaktayim annemi adam yerine dahi koymuyo daha ne yapabilirzki serbestlikle alakasi yok kiz zaten dengrsz birsey sole evi annemn basina yikiyo

Dovemediniz mi evire cevire bi guzel. Valla sinir oluyorum boyle seylere. 30 yasina gelmis koca insanin onune hizmet mi yapiyosunuz bi de. Valla dove dove atarim evden neye neden sabrettiniz bu kadar anlamadim ki

Yaaa iste emegi degmeyecek insanlara vereceginize oturup esinizle kendi gobeginizi kendiniz kesseydiniz boyle olmazdi. Alin bir kimsesiz universite ogrencisi okutun desek yapmazsiniz. Ailenizin delisini basiniza bela edersiniz. Sucu kari koca sizde buldum ben. Kocaniz baldiz gezdirecegine evin isini yapsaydi copun suyu yerlere akmaz evi de mok goturmezdi.
Cnm haklisin iste kardrs diye diye yaptik ettik esim gorevden dolayi yeri geliyo haftalarca aylarca evde olmuyo ben zaten kontrole gittigmde evde yoktu esim yoksa ole olurmuydu

Dovemediniz mi evire cevire bi guzel. Valla sinir oluyorum boyle seylere. 30 yasina gelmis koca insanin onune hizmet mi yapiyosunuz bi de. Valla dove dove atarim evden neye neden sabrettiniz bu kadar anlamadim ki
Belki duzelir dedik aklini basina alir dedik nafile

Cnm haklisin iste kardrs diye diye yaptik ettik esim gorevden dolayi yeri geliyo haftalarca aylarca evde olmuyo ben zaten kontrole gittigmde evde yoktu esim yoksa ole olurmuydu
Vallahi kocaman kadinsiniz,kimseye ihtiyaciniz yok. Yapip edip de kotu olacaginiza hic yapmadan kotu olsaydiniz keske. Emeklere yazik valla ben ona aciyorum. Bir muhtac sevindirirdiniz bunun yerine

Bakın kardeşiniz psikolojik bir hasta, bu öyle sıradan şımartılmanın sonucu ortaya çıkmış bir davranış biçimi değil. Bazen kızıyoruz böyle vakalara ama herşeyden önce kendimize şu soruyu sormalıyız;ne oldu da böyle oldu? Yetiştirirken anne baba neyi gözden kaçırdı? En ufak bir travmanın etkileri bile yıllar geçtikçe çığ gibi büyüyüp işte aynen bu şekilde patlayabilir,sonuçları vahim olabilir. Siz en büyük hatayı birçok defa bu davranışlarını tolere ederek yapmışsınız, anneniz de aynı şekilde. Yahu benim evladım beni bile dövecek kıvama gelirse yaka paça direk psikolojik yardım almasını sağlarım, psikolojisi bozuk bir insan zaten tedaviyi kabul etmez tıpkı kardeşiniz gibi. Ailede huzur ve kardeşinizin iyiliğini istiyorsanız acilen psikolojik yardıma başvurun, Allah korusun böyle işlerin şakası olmaz.

Ayrıca eşiniz de çok sabırlı bir insanmış, başkası olsaydı deli kardeşini çekmek zorunda değilim deyip kapının önüne koyardı kardeşinizi.

Bakın kardeşiniz psikolojik bir hasta, bu öyle sıradan şımartılmanın sonucu ortaya çıkmış bir davranış biçimi değil. Bazen kızıyoruz böyle vakalara ama herşeyden önce kendimize şu soruyu sormalıyız;ne oldu da böyle oldu? Yetiştirirken anne baba neyi gözden kaçırdı? En ufak bir travmanın etkileri bile yıllar geçtikçe çığ gibi büyüyüp işte aynen bu şekilde patlayabilir,sonuçları vahim olabilir. Siz en büyük hatayı birçok defa bu davranışlarını tolere ederek yapmışsınız, anneniz de aynı şekilde. Yahu benim evladım beni bile dövecek kıvama gelirse yaka paça direk psikolojik yardım almasını sağlarım, psikolojisi bozuk bir insan zaten tedaviyi kabul etmez tıpkı kardeşiniz gibi. Ailede huzur ve kardeşinizin iyiliğini istiyorsanız acilen psikolojik yardıma başvurun, Allah korusun böyle işlerin şakası olmaz.
Babam yillardir yok annm tek basina hem erkek hem.kadin oldu bnde uzak bi sehirdeyim isim gucum ben beni bildim bileli elimdem ne geliyorsa yaptik yaptik esimle karsiligini da bole aldik kadin dixinsindeki sirinin kopyasi ayni inan bnde yoruldm biktim biraktim artik ne halleri varsa gorsunler

Esi
Ayrıca eşiniz de çok sabırlı bir insanmış, başkası olsaydı deli kardeşini çekmek zorunda değilim deyip kapının önüne koyardı kardeşinizi.
Esim gercekten oledir ben emeklerime uzuldukce bosver Allah biliyo yha uzulme diyo ama cidden zoruma gitmeyi birak ayni kani tasidigim kizkardesm bana anneme yaptiklarina bk diyorim

Esi

Esim gercekten oledir ben emeklerime uzuldukce bosver Allah biliyo yha uzulme diyo ama cidden zoruma gitmeyi birak ayni kani tasidigim kizkardesm bana anneme yaptiklarina bk diyorim
Artık hiçbir şey yapmayın, anneniz babanız yapsın yazıktır psikolojisi bozuk evladını başka bir evlada yıkmak hiç doğru değil. Aileniz yıllarca biliyor kızlarının davranışlarını uzak tutup aksine evinize kadar girmesine müsaade etmeleri bile hataların en büyüğü. Ben üstüme düşeni yaptım sıra sizde artık yuvamın huzurunu bozmayın deyip kestirip atın.

Artık hiçbir şey yapmayın, anneniz babanız yapsın yazıktır psikolojisi bozuk evladını başka bir evlada yıkmak hiç doğru değil. Aileniz yıllarca biliyor kızlarının davranışlarını uzak tutup aksine evinize kadar girmesine müsaade etmeleri bile hataların en büyüğü. Ben üstüme düşeni yaptım sıra sizde artık yuvamın huzurunu bozmayın deyip kestirip atın.
Evet ole haklisinz annemede babamada suc buluyorum beni dusunen kim ben onlar icin para kaynagiyz hepsindn sogudum biktim evimede gelmesinler yuzlerinide gormeyeyim

O kardeşin bir benzeri bende var. Defalarca ne kavgalar ettik, bana etmediği terbiyesizlik kalmadı. Annemi babamı o kadar üzdü ki, babam iki kere sinir krizi geçirdi, kendine zarar vermesinden korktuk. Annem desen zaten elinde hasta oldu.
Şu anda görüşmüyorum, kafam rahat. Birdaha da görüşmeyi düşünmüyorum. İnsanlar siz nasıl kardeşsiniz diyorlar ama olayları bilenler "aman kızım uzak dur, evinin huzurunu kaçırtma" diyor :)
O yüzden tek tavsiyem uzak durun, aileniz onun tarafını tutuyorsa onlarla da görüşmeyin. İnanın dünyanın sonu değil. Yalnız da kalmazsınız. Aksine; uzak durursanız huzurlu olursunuz.

O kardeşin bir benzeri bende var. Defalarca ne kavgalar ettik, bana etmediği terbiyesizlik kalmadı. Annemi babamı o kadar üzdü ki, babam iki kere sinir krizi geçirdi, kendine zarar vermesinden korktuk. Annem desen zaten elinde hasta oldu.
Şu anda görüşmüyorum, kafam rahat. Birdaha da görüşmeyi düşünmüyorum. İnsanlar siz nasıl kardeşsiniz diyorlar ama olayları bilenler "aman kızım uzak dur, evinin huzurunu kaçırtma" diyor :)
O yüzden tek tavsiyem uzak durun, aileniz onun tarafını tutuyorsa onlarla da görüşmeyin. İnanın dünyanın sonu değil. Yalnız da kalmazsınız. Aksine; uzak durursanız huzurlu olursunuz.
Evet cok haklisnz beni en iyi siz anlarsnz zoruma gidende o yha zaten babam gecenlerde bana geldi ayni sehirde yasiyoruz uzak mesafede calisiyo demiyoki kizim sen sonuna kdr haklisin demiyo norml degil iste o bosver sole bole umurunda bile degil annemi sucluyo diyorum yha su hayatta kardesin dahi olsa kurus haketmiyosa yapmauakmssn bunu ogrendm kimse icin yapmayacksn iki kurus fazlanmi var at kenara hanfendiyi okul okuttuk karsiligini cok guzel aldik cnm ben okdr tedavi gordum 2 kez opesrayon gecirdim hicbirinin umuruna gelmedi uaziklar olsun baskada birsry demiyorum oo terbiyeszlik bunun yaninda basit kalir daha yazamadigim okdr sey varki cnm

Annm batiyo kiza kadinin herseyi dert ona birsey dese kalk surdan surata otur agzina geleni sayiyo
Allah Allah neden acaba?
çocukluğunda nasıldı kardeşiniz hep mi sinirliydi?

bu arada annenizi de kendinizi de ezdirmeyin bir daha
ne demek annenizi dövmek osmanlıyı geçirin bir daha yaparsa
okkalı tatsın bişeyleri

Back