Annemde yapacağini yapti kizlarr kimsem yokmuş benim:(

Allah Allah neden acaba?
çocukluğunda nasıldı kardeşiniz hep mi sinirliydi?

bu arada annenizi de kendinizi de ezdirmeyin bir daha
ne demek annenizi dövmek osmanlıyı geçirin bir daha yaparsa
okkalı tatsın bişeyleri
Acayip dengesz kadindaki sirin bildiginiz aynisi tipatip

annem i neden ısrarla annnm diye yazıyorsunuz
bide anormal karışık kuruşuk biraz özenir misiniz anlaşılmıyor
bir önceki yorumuma istinaden şunu da yazıvereyim

Anne yüregi iste her ne yaparsa yapsin evladi ... evime gelemez falan dediyseniz agrina gitti ... objektif olamiyor anneniz :/

annem i neden ısrarla annnm diye yazıyorsunuz
bide anormal karışık kuruşuk biraz özenir misiniz anlaşılmıyor
bir önceki yorumuma istinaden şunu da yazıvereyim
Yazim gayet anlasilir vaziyette annm yazmamm neden bukdr rahatsz etti sizi anlamadim sagolun yorumunz icin

Evet ole haklisinz annemede babamada suc buluyorum beni dusunen kim ben onlar icin para kaynagiyz hepsindn sogudum biktim evimede gelmesinler yuzlerinide gormeyeyim
Artık taviz vermeyin, aileniz öbür evladını çok düşünüyorsa bi zahmet ilgilensin, kız anneyi dövüyor sanki çok normalmiş hala bide size trip atıyorlar. Benim kaynım yıllarca evde terör estirmiş, paşanın havası değişsen diye diğer durumu iyi olan oğullarına gönderiyorlar hazır gitmişken okulunu da bitirsin diye, kaynım sinir hastasıydı krize girdiğinde abisinin bebeğinin çoraplarını kesermiş o derece eltim 1 sene boyunca odasının kapısını kilitleyerek uyumuş ama kayınvalidesi tıpkı sizin aileniz gibi aman kızım hasta işte idare edin diye diye az daha diğer oğlunun yuvasını yıkıyordu. Sonra yaka paça tedavi ettirdiler, çok şükür gayet iyi evlendi çocuğu oldu. Abisi ısrar edip ya kardeşimi tedavi ettirin bi çözüm bulun başıma musallat etmeyin demeseydi muhtemelen hala çekecekti. Sizde hiç karışmayın bundan sonra.

Annenizi dovdurmayin deli misiniz 29 yasinda kizi olan biri artik belli bir yastadir kocamannkadin dovulur mu sikayet edin atsinlar iceri

Yazim gayet anlasilir vaziyette annm yazmamm neden bukdr rahatsz etti sizi anlamadim sagolun yorumunz icin
anlaşılır değil kusura bakmayın
hiçbir noktalama işareti vs yok
ilk yorumunuzu okuyun
annnm lafı sizin gibi okumuş etmiş insanlarda beklenilmeyecek bir yazma tarzı o yüzden
burası geniş bir platform imla hatası kabul edilmez ve insanların gözünü tırmalar tepkiler alabilirsiniz

Ole gercekten bauagi bi basimzdalarda aileme bakmaktan birsey sahibi olamadik esimde karismadi annendir ailendir diye yapsak bizden iyisi olmadi yapmayi kestim batiya geldik ist gibi yerde gercekten yasamak cok zor ustune tup tedavisi bauagi bi sarsildik beni disunen kim salak simay calisir cabalar herkes rahatinda keyfinde hepsini sildim annmde dahil babamin zaten adi var sani yok diyorum yha bu hayatta sadece Allah tn ve esimden baska kimsem yokmus bunu anladim ne halleri varsa gorsunler babam artik bi zahmet yapsin babaligini liseden beri essek gibi calisip bunlara baktim yaz tatillerinde uni .kazandim ankarada hem calistim hem okudum esim cikti karsima herseyim oldu evlendim yine bakmaya devam ee karsiliginda koskocaman hayal kirikligi umurumda degiller artik ben kotu olayim gerekirse

Annenizi dovdurmayin deli misiniz 29 yasinda kizi olan biri artik belli bir yastadir kocamannkadin dovulur mu sikayet edin atsinlar iceri
Ne halleri varsa gorsunler vallahi yoruldum artik ev is uyku yok duzen yok ist gibi yerdeyim 900km uzaga nasil mudahale edecemm

Eşiniz bir yere kadar sabreder dünyanın en sabırlı insanı bile yeri geliyor patlıyor. Yapacağınızı yapmışsınız, tedavinize odaklanın hamile kalamamanın en büyük nedenlerinden biri de sinir strestir. Allah yardımcınız olsun, en hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı bir bebeğinizin olmasını dilerim.

Ole cnm esimin iside cok stresli zaten sabir nereye kdr cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin iyiki varsnz kizzlar icim rahatladi biraz

Annesini dövüyor.. yani bidigin tekme tokat kan revan icinde birakacak sekilde dövüyor ve siz bu insan kılıklı canavara iyilik yapıyorsunuz, evinize alıyorsunuz öyle mi?

Yağmurlu havada su bile verilmez böylesine. Kesinlikle selam bile vermeyin.

Cnm baba evde yok bnde uzaktayim annemi adam yerine dahi koymuyo daha ne yapabilirzki serbestlikle alakasi yok kiz zaten dengrsz birsey sole evi annemn basina yikiyo
Allah yardımcınız olsun inşallah
Bir uzmana danışın o zaman
Başında onu durduracak biri olmayan çocuk ya da gençler ileride daha ciddi sorunlar yaşıyor, illa ki uzman yardımı lazım

Ahh be cnm 4aydir konusmuyorum iste sildim hayatimdn haklisin sonuna kdr

Cnm karakterime yakistiramadigim icin hep olgun oldum ezilende bn kullanilanda bn oldum hayir kucukte degil 29 yasinda vallahi halime agliyorum.emeklerime

Yok artik ben 15 16 yasinda diye dusundum, ergenlik piskolojisidir dicektim. 30 yasinda nerdeyse onun yasindakiler ev cevirior, cocuk bakiyor. Bu daha kendine bakamior lutfen kizma.ama bu bildigin şımariklik.yapiyor suanda. Cok ustune titrendigi icin

Yok cnm haklisin cok tepemize cikardik zamaninda simdi önünü alamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…