-
- Konu Sahibi Papatyaakadiin
Sagol Canm siz bunu bi araştırın yine de inşallah anneniz iyi olur tuvaleti geldiğini hissedebiliyormuGeçmiş olsun sizede . Annem dokununca hissediyor ama sadece yürüyemiyor can yok diyor
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Covid eklemlerinde tutulum yapmıştır annenizin. Tansiyon ve kiloyla da birleşince daha da kötü bir tablo ortaya çıkıyordur büyük ihtimalle.
Şu an ben de covid geçiriyorum, ellerimle bir şeyi sıkamıyorum, sanki şişmiş gibi ama şiş değil, gücü yok. Bacaklarım da çok ağrıyor hastaneden dönerken merdivenleri çok zor çıktım.
Anneniz için hastaneyle tekrar görüşün bence, covid de olsa yapacak bir şey mutlaka vardır. Ağladı dediniz içim parçalandı. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Sagol Canm siz bunu bi araştırın yine de inşallah anneniz iyi olur tuvaleti geldiğini hissedebiliyormu
İhmal etmeyin bi nöroloji bölümü görsün hastalık herkeste farklı seyrediyor çünkü inşallah geçici biseydir Rabbım şifa versinİnşallah. Evet tuvaleti gelince hissediyor
Kıyamam, acil şifalar diliyorum. Kilolu diyorsunuz, tansiyon hastası diyorsunuz. Covid bunlarla birleşiyor mutlaka. Felç değildir umuyorum, içinizi ferah tutun.Teşekkür ederimÖyledir tabi felç değildir Yani hastane hiç bir şey yapmıyor gerçekten gitsek de yine serum takıp gönderecekler . Biliyorum öyle yapacaklarını . Ağladı çünkü utandığı için amin Allah razı olsun size de geçmiş olsun
Önceden yapılmıştı tansiyon takibi tansiyon hastası çıkmamıştı .Ağrısı yok uyuşma var diyor ve dizlerimde can yok diyor Yani kalkmasına yetecek kadar gücü yokmuş. Klozete kalkamayacağı için tutamadığı için değil. Tutamama gibi bir durum söz konusu değil. Dediğinizi araştıracağım teşekkür ederimAnnenizin tansiyon takibi yapılıyor mu?
Kronik rahatsızlığı yok demişsiniz ama bu sürekli yükselen tansiyon, kilo da olunca henuz tanı konmamış diye düşündürüyor.
Yürüyememesinin tansiyonla, felçle hiç alakası olmayabilir.
Hastalıktan güçsüz düşmüş olabilir.
Burada dizlerinde derman yol çok genel geçer bir tabir olmuş.
Anneniz ağrıdan mı yürüyemiyor? His kaybı var mı? Yoksa halsizlikten mi? Önceden bel şikayeti olduysa başka şeylere de bakmak lazım.
Tuvaletini kaçırma mesela, yürüyemediği için mi geç kaldı, yoksa tutamadı mı?
Arada çok fark var. Doğru düzgün değerlendirilmesi lazım. Olası durumlardan acil müdahele edilmesi gereken de var.
Varsa imkanınız özel ambulans tutup yakın illerde bir hastaneye gidin. Sadece kendi ilinizde bakmayın ambulansa. Gideceğiniz yerden de olur.
Amin teşekkür ederimİhmal etmeyin bi nöroloji bölümü görsün hastalık herkeste farklı seyrediyor çünkü inşallah geçici biseydir Rabbım şifa versin
Tansiyon hastası değil tansiyonu bazen çıkıyor herhangi bir kronik hastalığı yok. İnşallah. Allah razı olsunKıyamam, acil şifalar diliyorum. Kilolu diyorsunuz, tansiyon hastası diyorsunuz. Covid bunlarla birleşiyor mutlaka. Felç değildir umuyorum, içinizi ferah tutun.
Yanlış yönlendirmek istemem ama acaba covit kan da pıhtılaşmaya neden oluyor diyorlar ya öyle bir etkisi mi oldu acaba annenizde. Kan sulandırıcı içiyor muTeşekkür ederimÖyledir tabi felç değildir Yani hastane hiç bir şey yapmıyor gerçekten gitsek de yine serum takıp gönderecekler . Biliyorum öyle yapacaklarını . Ağladı çünkü utandığı için amin Allah razı olsun size de geçmiş olsun
Önceden yapılmıştı tansiyon takibi tansiyon hastası çıkmamıştı .Ağrısı yok uyuşma var diyor ve dizlerimde can yok diyor Yani kalkmasına yetecek kadar gücü yokmuş. Klozete kalkamayacağı için tutamadığı için değil. Tutamama gibi bir durum söz konusu değil. Dediğinizi araştıracağım teşekkür ederim
İnşallah Allah razı olsunKilo var tansiyon var covid etkisi olabilir felc olsa hiç hissi olmaz
Biraz hastalık etkisi geçince toparlar belli ki etkilemiş
Çok geçmiş olsun diliyorum inşallah toparlar