Annem yürüyemiyor lütfen okuyun 😔

L
Hayır sadece devlet hastanesi var. İmkanlar kısıtlı …
Kasaba ilçemi yada neresi orası
Yakında büyük şehir varmı yani araştırma hastanesinin olduğu bir yer aracınız varsa gidin oraya yoksa özel araba tutun
Ne bileyim maddi durum nasil bilemiyorum.yardimci olmak adına yazıyorum
Yoksa burda kimse bir şey diyemez ki durumu icin

Antibiyotiği kullanıyor işte. Ve soğuk algınlığı ilacını. Başka ilaç yazmadılar. Hasta bezi aldık bugün hastaneye gittiğimizde bir şey yok diyip gönderiyorlar ki. İlgilenmiyorlar bile . En son cinnet getireceğim. Elimden de bir şey gelmiyor … teşekkür ederim Allah razı olsun

Her ihtimal olabilir fakat ağır enfeksiyonlarda eklemlerde su toplaması oluşuyormuş bu sene 8 yaşındaki oğlumda emekledi 3 gün yürüyemedi kendi kendine geçti
Kovidten dolayı bu durum yaşanmış olabilir bu dediğim kendi kendine geçiyor
Fakat farklı bir durumda olabilir
Bir kaç doktora gösterin bence

Bilemedim Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun

İl demeye bin şahit isteyen bir il … En yakın 4 saat . Ve kendi aracımız yok . Herkes kovid olduğunu biliyor o kadar uzun mesafeye götürmez . maddi durumda sıkıntı yok

Hissediyor biraz ama biz kaldırmayınca kendi kalkıp oturamıyor. Dizlerinde hiç derman yok
Allah büyük şifa versin teyzeye ama hiç kolay birsey atlatmamış bunu bilin zaten tansiyon başlı başına bi yükün oldu ne demek 20ler? Birde enfeksiyon var iyice dermanı gitti kadının. Tansiyon şu an Nası ?

Geçmiş olsun size de. Düzelmesine sevindim oğlunuzun. İnşallah annemde düzelir… Keşke şu ar farklı doktorlara gösterebilecek imkan olsa . Karantinada olduğumuz için poliklinik kabul etmeyecek

Amin Allah razı olsun Tansiyonu yüksek değil şu an yükselince kendisi anlıyor yükseldiğini

İl demeye bin şahit isteyen bir il … En yakın 4 saat . Ve kendi aracımız yok . Herkes kovid olduğunu biliyor o kadar uzun mesafeye götürmez . maddi durumda sıkıntı yok
Ambulansla gidebilir araç kiralama olabilir
Yanı bir çaresi bulunur
Enfeksiyon demişler drler belki ondandır bilemeyiz bizler
Inşallah iyi olur geçer gider
Tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun size de. Düzelmesine sevindim oğlunuzun. İnşallah annemde düzelir… Keşke şu ar farklı doktorlara gösterebilecek imkan olsa . Karantinada olduğumuz için poliklinik kabul etmeyecek
Sizede çok geçmiş olsun inşallah geçici bir hastalıktır
Enfeksiyonu varmış zaten üstüne birde kovid olunca bu hale gelmiş olabilir
En kısa zamanda geçer inşallah

Ambulansla gidebilir araç kiralama olabilir
Yanı bir çaresi bulunur
Enfeksiyon demişler drler belki ondandır bilemeyiz bizler
Inşallah iyi olur geçer gider
Tekrar geçmiş olsun
Babamın ehliyeti yok. Bilmiyor araç kullanmayı .Bende şehir dışına çıkmadım hiç . Bi tomografi için bile saatlerce bekletip ambulans gönderdiler Yani sanmıyorum ambulans vereceklerini teşekkür ederim

Oncelikle gecmis olsun Sizi korkutmak istemem ama kayinvalidem omurilik felci transvers miyelit lütfen araştırın plazma ferezle iyileşen var ama benim kayinvalideme faydası olmadı göğüs hizasından aşağıda his hiç yok bacak hareket ediyor ama kendi isteğiyle hareket ettirmiyor bacakları kasiliyor bir günde felç oldu gece yatti sabah kalktı ve bacağında hiç his yoktu teşhisi çok uzun sürdü

Çok geçmiş olsun. Covid eklemlerinde tutulum yapmıştır annenizin. Tansiyon ve kiloyla da birleşince daha da kötü bir tablo ortaya çıkıyordur büyük ihtimalle.
Şu an ben de covid geçiriyorum, ellerimle bir şeyi sıkamıyorum, sanki şişmiş gibi ama şiş değil, gücü yok. Bacaklarım da çok ağrıyor hastaneden dönerken merdivenleri çok zor çıktım.
Anneniz için hastaneyle tekrar görüşün bence, covid de olsa yapacak bir şey mutlaka vardır. Ağladı dediniz içim parçalandı. Rabbim tez zamanda şifa versin.

Geçmiş olsun sizede . Annem dokununca hissediyor ama sadece yürüyemiyor can yok diyor

Özel hastane nörolojiye götürün vakit kaybetmeden. Muhtemelen damar tıkanıklığı var annenizde ve yüksek tansyiyonu da var diyorsunuz. Annem geçen Kasım kısmi felç geçirdi bu iş şakaya gelmez sakın ihmal etmeyin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…