- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Benim kuzenimde aynı durumda.3 oğlu var kvsinin diğerleri evlilik çağında değil,en büyüğüyle nişanlı.kadın kız çocuğu hasretiyle yanıp tutuşmuş yıllardır.şimdi Acısını kuzenimden çıkarıyor.kadın çok aktif kahvaltı akşam yemeği sinema vs gün aşırı bi programları var.adım attığı yere götürüyor kuzenimi,her gelişinde hediyeler Altınlar getirir,beraber gider alırlar.kuzenimin annesininde 3 kızı var artık kız kıyafetleri görmekten sıkılmış durumda,hergün Kıyafet alıyor kv si anneside çıldırıyor.mesela telde konuşuruz x (kuzen) ne yapıyor derim onun artık yeni bi ailesi varya onlaa Yemeğe gitti der.oda kızlarıyla kafa dengi değildir pek,sanırım sendede sorun burda başlıyor,bence annenlede bişeyler yaparsan sana bu kadar yüklenmez.örneğin çeyiz alış-verişine Çıkın,anne senin zevkin iyidir ben şimdi beğenemem falan de..
Hemen hemen aynı durum :) biz de 3 kızız.. annem derdi küçükken kızdığında hepinizi uzaklara vericem diye şimdi evim 2 saat uzaklıkta olacak şimdi dünya'nın bir ucu diyor :) Diyorum böyle derdin kızdırmayın beni diyor gülerek :)
Çeyiz alışverişinde büyük şeyler nişanlımla ben karar verme kararı aldık ikimiz kimseyi karıştırmayalım diye.
Amacımız bir taraf gelirse diğer tarafta gelmek isteyecek çok fikir çok kafa karışıklığı.. alınganlıklar olacak en iyisi biz karar verelim dedik.. ama tabi yorgan pike ufak detaylar her şey annemden sorulur hayatta karışmam nasıl isterse öyle yapacak