Bence evde kalmış demeye getiriyorevleneydi diyor o da kaynanasının evinden çıkmaz idi diyor bende görmez idim diyor zannımca
merhaba arkadaslar ..
Biz evleneli 2ay oldu ve evlendiğimizden beri hafta sonlari hep kayınvalidemlerdeyiz....
Ustelik esım hafta içide ordanolmak ıstedi ama ben artık sıkıldım...
Ikı aydır ne biyere cıktık ne bisey yaptık surekli annesindeyiz yahu tamam ozluyor ama yani bende esiyim benimle vakit gecirmek istemiyormu anlamadım...
Cok sıcak varmıs orası serınmıs orda3gın kalalım dedı
Ona belli etmiyorum ama gorumcem beni bunaltiyor temizlik hastası vay miye yere sac telim dusmus kendi kendine soylenmeler usteşik 34yasınfa evlenmedi..
Dun bu konunun uzerıne annem esıme kızımın da bi amme babası var demis
evlendiğimizden beri sadece 1defa gittik bayramda 10dakıka bıle oturmadık
Annemde en azından birlikte bi çay içmeye gelin insanlar hep soruyor dıyor bana ama ne diyim suan ne yapacagımı bilmiyorum cok sıkıldım
açtığın tüm konular eşinin yaptıklarıyla ilgiline kadar yüz vermişsinn , 2 ayda sadece 10 dk mı aileni gördün ? nasıl izin veriyorsunuz buna yaaa bu kadar pasifliği ben anlamıyorum böyle gidersen eşinle ilgili açtığın konuların sonu olmayacak gibi
eşim bana kalktı diyor ki biz seni aldık bizim oldun sdjksd
malım ya ben !
çok düşüncesizlik ve çoğu buna inanıyor doğruymuş gibi
eşim bana kalktı diyor ki biz seni aldık bizim oldun sdjksd
malım ya ben !
çok düşüncesizlik ve çoğu buna inanıyor doğruymuş gibi
Demek ki seni zorluyor onun kızı oluncada onun yanına damadı getirmesin eşin çok mu para harcadı , bunları hiç Konuşmadınız mı ,çiçekten ,böcekten mi konuştunuz evlenmeden önce, eşin haklı değil , hoşuna gitsede gitmesede annenlere git bence ,sen onun kölesi değilsin , ağıç kovuğundan da çıkmış değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?