• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve esim arasındaki gerginlik!!

Evliliğe hoşgeldin .
artık hayat eşinin tarafından ibaret !!!!!!!!!!!
nefret ediyorum erkeklerin bu düşüncesinden.
düşüncemi var ki düşüncesiz varlıklar
Katiliyorum cogu erkek ve erkek tarafi böyle düsünüyor. Evlenince Kadin ailesini unutup kocasinin ailesiyle ilgilenmeli.
Bizi anamiz babamiz sokakta buldu ya !!

Konu sahibi. Bence esinle acik acik konus.

merhaba arkadaslar ..
Biz evleneli 2ay oldu ve evlendiğimizden beri hafta sonlari hep kayınvalidemlerdeyiz....
Ustelik esım hafta içide ordanolmak ıstedi ama ben artık sıkıldım...
Ikı aydır ne biyere cıktık ne bisey yaptık surekli annesindeyiz yahu tamam ozluyor ama yani bende esiyim benimle vakit gecirmek istemiyormu anlamadım...
Cok sıcak varmıs orası serınmıs orda3gın kalalım dedı
Ona belli etmiyorum ama gorumcem beni bunaltiyor temizlik hastası vay miye yere sac telim dusmus kendi kendine soylenmeler usteşik 34yasınfa evlenmedi..
Dun bu konunun uzerıne annem esıme kızımın da bi amme babası var demis
evlendiğimizden beri sadece 1defa gittik bayramda 10dakıka bıle oturmadık
Annemde en azından birlikte bi çay içmeye gelin insanlar hep soruyor dıyor bana ama ne diyim suan ne yapacagımı bilmiyorum cok sıkıldım

bu kadarcık lafı söyleyecek kadar hatrı olsun beee ananızın babanızın yüz vermeyin kocanıza

Ohooo baştan ipleri vermişsin eline. .:KK12:
şuna kanaat getirdim ki ;

Kendinden küçük kadınla yönetmek için evleniyor erkekler. .:KK34:

Anacı kocanla işin çookkk zor ..:110:

Onun ki anne de , seninki süs biberi mi ..:KK20:

Açık açık konuş .. :KK67:

merhaba arkadaslar ..
Biz evleneli 2ay oldu ve evlendiğimizden beri hafta sonlari hep kayınvalidemlerdeyiz....
Ustelik esım hafta içide ordanolmak ıstedi ama ben artık sıkıldım...
Ikı aydır ne biyere cıktık ne bisey yaptık surekli annesindeyiz yahu tamam ozluyor ama yani bende esiyim benimle vakit gecirmek istemiyormu anlamadım...
Cok sıcak varmıs orası serınmıs orda3gın kalalım dedı
Ona belli etmiyorum ama gorumcem beni bunaltiyor temizlik hastası vay miye yere sac telim dusmus kendi kendine soylenmeler usteşik 34yasınfa evlenmedi..
Dun bu konunun uzerıne annem esıme kızımın da bi amme babası var demis
evlendiğimizden beri sadece 1defa gittik bayramda 10dakıka bıle oturmadık
Annemde en azından birlikte bi çay içmeye gelin insanlar hep soruyor dıyor bana ama ne diyim suan ne yapacagımı bilmiyorum cok sıkıldım
34 yaşında evlenmeyen üşütük oluyorsa sitede bir ssürü bu yaşta evlenmeyen kadın var.. Yaşıyla evlenmesini paralel tutan sen; onların düzenini bozuyorsunuz rahatsız oluyor olabilir. Görümcene serdenişte bulunacağına sevgili kocanla hallet sorunlarını bence.

34 yaşında evlenmeyen üşütük oluyorsa sitede bir ssürü bu yaşta evlenmeyen kadın var.. Yaşıyla evlenmesini paralel tutan sen; onların düzenini bozuyorsunuz rahatsız oluyor olabilir. Görümcene serdenişte bulunacağına sevgili kocanla hallet sorunlarını bence.

evet temizliğe yardım edebilir sölenmek yerine o zaman kimse kimsenin gözüne bakmaz.o kadar sık gidilen yerde artık siz de iş yapın biraz

Seni esirgeme kurumundan almadiklarina göre esinin ailesine ne kadar gidiyosan kendi ailene de o kadar gitmelisin

evet temizliğe yardım edebilir sölenmek yerine o zaman kimse kimsenin gözüne bakmaz.o kadar sık gidilen yerde artık siz de iş yapın biraz
yani gelin görümceyi ne kadar seviyor ki onu sevmeyen gelini görümce ne kadar sevecek. bir yaştan sonra ev üstünde ev olması çok zor. bence görümcesi rahatsız olmakta haklı. ama konu sahibi üşütük ilan etti evlenmediği için. kendi acaba kaç yaşında da erken erken evlendi. biz de erken evlenenlere "ne acelen var" diyoruz ammmaa neysee.

niye bu kadar pasifsin, 2 ayda tepene çıkarmışsın onun ailesine ne kadar gidiyosanız senin ailenede o kadar gidilcek
aileler arası mesafeniz ne kadar aynı şehirdemisiniz

yani gelin görümceyi ne kadar seviyor ki onu sevmeyen gelini görümce ne kadar sevecek. bir yaştan sonra ev üstünde ev olması çok zor. bence görümcesi rahatsız olmakta haklı. ama konu sahibi üşütük ilan etti evlenmediği için. kendi acaba kaç yaşında da erken erken evlendi. biz de erken evlenenlere "ne acelen var" diyoruz ammmaa neysee.

çok kötü di mi? anladıgım kadarıyla görümcesi bir şey de yapmamış.yazık...

Katiliyorum cogu erkek ve erkek tarafi böyle düsünüyor. Evlenince Kadin ailesini unutup kocasinin ailesiyle ilgilenmeli.
Bizi anamiz babamiz sokakta buldu ya !!

Konu sahibi. Bence esinle acik acik konus.

eşim bana kalktı diyor ki biz seni aldık bizim oldun sdjksd
malım ya ben !
çok düşüncesizlik ve çoğu buna inanıyor doğruymuş gibi

Sen kendin git annene. Eşini çanta gibi taşımak zorunda mısın?
Terbiyesize bak ya. Onu ana doğurmuş da seni leylekler mi getirmiş???

Ay eşine çok sinir oldum.
Karnım ağrıyor derim bayılma taklidi yaparım her haftasonu gitmek ne demek ya..

ne kadar sessizsiniz
ne demek kendi ailene hiç gitmemek
bu işe biran önce el atın ve kendi ailenize de gidin

yahu eskiden kızlar ailelerini özledikleri için ağlardı,bu rolü bozuk saftirikleri nerden bulup evleniyorsunuz çok merak ediyorum tek tip bir kataloğu mevcut zannımca..
şu kk da bir korunduğu halde hamile kalan %1 lik dilime
birde annesinin babasının dizinin dibinden ayrılmayan damat beylere
hayretler içerisinde bakıyorum ..hepsi mi bizim üyeleri buldu vay arkadaş:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

benim dikkatimi, "evde gorumcem var, ustelik 34 yasinda ve evlenmedi" kismi cekti.
siz evlendiniz de basiniz goge mi erdi? kvalidenin evinden cikamiyorsunuz.
baska da bise demiycem :KK43:
başkasının medeni haliyle bu kadar ilgilenmek, bunu çok önemli bir sıfat gibi illa belirtmek.. bana da çirkin geliyor doğrusu...

Bisey desem tavır trip ne diyim esımle aramda 15 yas var neredeyse benden buyuk diyemi bu tepkiler
Benim eşimle de aramda 12 yaş var nişanlıyken annesi tutturdu uzağa gidemezsiniz diye onun yüzünden oturamayacağım ve seviyem olmayan insanların yobazların içinde oturuyorum başta çok anneciydi benimde bi sabrım var ve yeter bayrağını çektim şimdi evime bile giremiyorlar bi yerde dur demek birşeylerden vazgeçmek gerekiyor... Henüz yolun başındasın 3 buçuk yıldır evliyim 2 buçuk yıldır annesi ile ben görüşmüyorm kendi gidebilir ama ben HAAYIR! Bir yerden sonra evlendiğini ve evini öğrenmeli bi erkek kendi sorumluluğunu almalı.. İlk öncleri sakin sakin konustum anlamadı iş çığırından çıkınca dank etti birşeyler susup bekleme program yap hafta içi veya hafta sonu uymasını sağla uymuyorsa sende biraz trip yap ( cilve yap ) bi şeyden vaz geçmesi gerek seçimi sen yaptıracaksın

Selam Benipek
Üşütük değil üstelik yazmak istemiş

Ama hakikaten 'üstelik 34 yaşında ama evlenmemiş ' ne demek, konuyla alakası yok ama siz bunu bir kusur gibi vurgulamışsınız

Selam Benipek
Üşütük değil üstelik yazmak istemiş

Ama hakikaten 'üstelik 34 yaşında ama evlenmemiş ' ne demek, konuyla alakası yok ama siz bunu bir kusur gibi vurgulamışsınız
evleneydi diyor o da kaynanasının evinden çıkmaz idi diyor bende görmez idim diyor zannımca:KK53:

Back
X