- Konu Sahibi acembuselik
benim annem file çorabımı, teni kaçmış bunun, giyilmez ,üşütürsün bu çorapla diyerek çöpe atmış kadın ben ne yapıyım
ahahaha :) bu çok iyiymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim annem file çorabımı, teni kaçmış bunun, giyilmez ,üşütürsün bu çorapla diyerek çöpe atmış kadın ben ne yapıyım
Arkadaşım farkında mısınız sürekli konu açıyorsunuz kasım ayında tam 21 konunuz var farklı konularda. Günde iki kere konu açtığınız oluyor ki bir de sınava hazırlanıyorum diyorsunuz. Canınız sıkıldıkça konu açıyorsunuz ya aklımnız ne gelirse yazıyorsunuz. Amaaa sınavlara çalışıyorum evimi temizlemeye vakit bulamıyorum diyorsunuz. Burada konu açıp o konularınıza gelen yorumlara ayırdığınız vakti evinizi düzenlemekte kullansanız anneniz gelip sizin evinizi temizlemek zorunda kalmaz bu titizlik değil ki kadın sen temizlemediğin için rahatsız olduğundan artık temizlik yapıyor. 1 aydır bir balkonu yıkamamışsınız, tost makinesini silmemişsiniz. Çocuk yok birşey yok daha 20 yaşındasınız kafanızda kavak yelleri esiyor sabah erken kalkın yapın evinizin işini. Düzenli yapsanız hem birikmez hem zaman almaz ama tabii kim burada günde iki konu açıp zaman geçirecek sınavınızı düşünseniz gerçekten ders çalışırsınız burada muhabbet etmezsiniz anneniz ne yapsın. Benim annem şehir dışında ben de çalışıyorum ama bana geleceği zaman gece temizlik yapıyorum yine de birşey bırakmıyorum aman bir yerde birşey görmesin diye dip bucak çünkü anneme iş yaptıramam eh haliyle o da balkonumu bir yeri dağınık tozlu görse yapar yani. Yapmasını istemiyorsunuz bir zahmet evinizin işini yapın evde oturuyorsunuz her gün süpürüp silmenize gerek yok düzenli yapsanız sorun olmaz anneniz de soru yok sorun siz de pc yi bir gün kapatın da işinizi yapın.
çok güzel takip etmişsiniz beni ve günde 2 kere konu açmam sizi rahatsız etmiş. neden sınava hazırlanan kişilerin pc başında oturmaması gerektiğini düşünüyorsunuz anlam veremedim doğrusu. çok merak ettiyseniz günlük yaşamımı size özetleyim de kafanız rahat etsin. benim eşim 1 hafta gündüz 2 hafta gece çalışıyor. (polis memuru olduğu için) bu nedenle iki farklı düzenim var.
ben gececi olduğu zamanlarda; 18:00 da evden çıkıyor eşim. eşim gittikten sonra salonu süpürüyorum çünkü tahmin etmeniz lazım bu kadar ev işlerinin ehli olduğunuza göre yeni halı sürekli tüy yapıyor ve evde benimle yaşayan dört ayaklı bir dostum var onun da tüyleri oluyor. salonu süpürdüğümde buraya konumu yazıyorum. sonra salonun tozlarını alıp bulaşık yıkıyorum eşim gündüz uyuduğu için yatağı topluyorum. ertesi güne çayın yanına bir şeyler yapıyorum bazen. tüm evi süpürüyorum dağınıklıkları topluyorum. sonra çay demleyip biraz sakin sakin oturuyorum kitap okuyorum. saat 12:00 01:00 gibi ders çalışmaya başlıyorum 5 e kadar video izleme konu tekrarı test çözme ile geçiyor. sonra yatıyorum sabah 8 gibi eşim geliyor bir şeyler yiyoruz ve yatıyor ben müge anlıyı izliyorum. o uyurken konu tekrarı ve test çözme için 2 saat kadar daha vaktim kalıyor. sonra eşimin giyeceği kıyafetleri ütülüyorum hazırlanıyor ve işe gidiyor sonrası yukarda anlattığım gibi.
gündüzcü olduğunda sabah 5 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum eşim 6 da evden çıkıyor ben evi süpürüp bulaşık yıkayıp 10 a kadar yatıyorum kalktığımda müge anlıyı izliyorum akşam 5 e kadar ders çalışıp 5 ten sonra yemek yapmaya başlıyorum eşim geliyor eşim ertesi gün işe gideceği için 11 gibi yatar o yattıktan sonra ben bulaşıkları makineye yerleştirip ortalığı topluyorum 1 saat kadar konu tekrarı yapıp kitap okuyup yatıyorum.
bilmem içiniz rahatladı mı yani bir balkonu bir aydır yıkamıyorum diye evimi b.k götürmüyor. benim büyük bir balkonum var ve yıkamam 1 saatimi alıyor. bu soğukta da bir saat balkon yıkayamam kapısını bile açmıyoruz çünkü
evleneli iki ay oldu arkadaşlar ama annem beni öyle bunaltıyor ki artık geleceği vakit diken üstünde duruyorum. lk geldiğinde bazanın altından başka bi yatak örtüsü aldı serdi yatağıma bi şey demedim sonra ertesi gün beni arayıp o oraya kısa oldu aklıma takıldı onu koltuğuna ser dedi serdim eşimde daha iyi oldu koltuk pislenmez rahat edersin deyince ben bi şey demedim. sınava hazırlandığım için bu ara ev işlerine pek vaktim kalmıyo sadece silip süpürüp mutfağımı topluyorum. hafta sonu geldi hem de dediği saatten 1 saat önce tam da kek hazırlıyodum ben ona mutfağa girer girmez mutfağı süpür orayı sil tost makinesini temizleyelim ay yeter diye bapırcaktım bi yandan kek yapıyorum bi yandan ayağımın altında orayı burayı siliyo ... balkona çıkmak istedi biz hava soğuk olduğu için balkonu kullanmıyoruz bi aydır da yıkamadım anne pis orası terlik giy dedim giydiği terlii yıkadı sonra balkonu yıkıcam diye tutturdu yıkadı sonrada gitti şöyle rahat rahat bi oturamıyoruz. gittikten sonra bi baktım mutfağıma balkondaki dolabı içeri almış mikrodalgayı üstüne koymuş bulaşık süngerimi iki gün önce açmıştım onu atmış bezimi atmış kedimin kum küreği de çöpte! sokak havyanlarına ayırdığım yemek kapının önünde eşimin eski atletini kesip bez yapmıştım o yok! off dedim bu ne ... nasıl değiştircem arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyo diye bi şey de demiyorum ama sıkıldım ben .
düşünüyorum da hamile kalsam yanımda kalsa evde atılmadık şey bırakmıcak.... napıcam ben yeni evlendiğim için mi böyle düzelir mi, tayinciyiz bi an önce tayin çıksa gitsek de az uzaklaşsak düzenimi kendim kursam müdahale etmese diyorum.
bugünde aramış ben bi gün geliyim tüllerini yıkayalım sen bilemezsin şimdi dedi anne tarif et sen dedim bende o tüllerin nasıl yıkandığını bilmiyorum da bakarız diyo hey aallahım :)
canım sağ altta cevapla var
Ya kızlar nasil alintı yapabliyosunuz benim yorumlar karman çorman oluyor
Sağolasın canım hep öyle yapıyordum zatende sitede dün sorun vardı yazılar karman çorman oluyordu düzeldi çok şükür:)canım sağ altta cevapla var
ona tıkla sonra altta kalan boşluğa yaz :)
Hanımefendi bana uzun uzadıya açıklama yapmanıza gerek yoktu sizi takip etmeye gerek yok ki bdv ye girmek yeterli. Rahatsız olmam aklınıza ne gelirse sırf konu açmak olsun diye yazmanızdan kaynaklamıyor. Açtığınız bu konuya ithafen diyorum bunları size. DERS ÇALIŞIYORUM EV İŞİNE ZAMAN BULAMIYORUM AMA KK DA GÜNDE İKİ KONU AÇMAYA VE ONLARA YORUM YAPMAYA ZAMANIM VAR.. BU MU..Sonuç olarak 1 aydır balkon yıkamadığınızı, tost makinesi, vs silmediğinizi çünkü yoğun şekilde ders çalıştığınızı söyleyen sizsiniz. Bende annenizin yapmasını istemiyorsanız siz yapın dedim bu kadar basit bakın bana gece gündüz demeyin siz gece de buradasınız gündüz de yani her dk hem konu açıyor hem onlara yorum yapıyorsunuz bu zamanınızı pekala ev işlerine ayırırsanız anneniz işinizi yapmak zorunda kalmaz. Ha siz 5 e kadar oturuyorsunuz gece ve uyumadasn bir de müge anlı izliyorsunuz evi her süpürseniz bile sadece tüy almak için süpürmek zaten zamanını almaz. Yani anlattıklarınıza göre maşallah siz hiç uyumuyorsunuz buraya üye olduğunuzdan beri de eşiniz hep gececi ki sürekli buradasınız. 1 saatinizi de alsa balkon yıkamak evde olan biri için sorun olmamalı bu dediğiniz işler tüm günün sadece iki saatini alır. Anneniz sadece balkonu yıkamamış ki evde bir sürü iş yapmış siz sürekli pc başındasınız. Hayır bunu deme nedenim ne biliyor musunuz açık ve net yazdığınız bir kelime yüzünden. Ders çalışıyorum ev işine zaman bulamıyorum. Burada konu açmak derslerinizden önemli değil ev işine ders çalışmaktan zaman bulamıyorum diyorsanız burada daha az zaman geçirin bir ayda 21 konu ne demek sırf evde canınız sıkıldığından konu açıp duruyorsunuz aklına ne gelirse. Başka konunuzda misafirlere kapı bile açmadığınızdan söz ettiniz aşure getiriyorlar kapıyı açmıyorsunuz arkadaşlık komşuluk ilişkiniz bile yok daha 20 yaşındasınız derslerinize yoğunlaşıp iyi yerlere gelmeniz lazım bşa vakit harcıyorsunuz burada gündüz gece buradasınız. Yani annenize kızmanıza gerek yok kadın kötü bir şey yapmıyor.
evleneli iki ay oldu arkadaşlar ama annem beni öyle bunaltıyor ki artık geleceği vakit diken üstünde duruyorum. lk geldiğinde bazanın altından başka bi yatak örtüsü aldı serdi yatağıma bi şey demedim sonra ertesi gün beni arayıp o oraya kısa oldu aklıma takıldı onu koltuğuna ser dedi serdim eşimde daha iyi oldu koltuk pislenmez rahat edersin deyince ben bi şey demedim. sınava hazırlandığım için bu ara ev işlerine pek vaktim kalmıyo sadece silip süpürüp mutfağımı topluyorum. hafta sonu geldi hem de dediği saatten 1 saat önce tam da kek hazırlıyodum ben ona mutfağa girer girmez mutfağı süpür orayı sil tost makinesini temizleyelim ay yeter diye bapırcaktım bi yandan kek yapıyorum bi yandan ayağımın altında orayı burayı siliyo ... balkona çıkmak istedi biz hava soğuk olduğu için balkonu kullanmıyoruz bi aydır da yıkamadım anne pis orası terlik giy dedim giydiği terlii yıkadı sonra balkonu yıkıcam diye tutturdu yıkadı sonrada gitti şöyle rahat rahat bi oturamıyoruz. gittikten sonra bi baktım mutfağıma balkondaki dolabı içeri almış mikrodalgayı üstüne koymuş bulaşık süngerimi iki gün önce açmıştım onu atmış bezimi atmış kedimin kum küreği de çöpte! sokak havyanlarına ayırdığım yemek kapının önünde eşimin eski atletini kesip bez yapmıştım o yok! off dedim bu ne ... nasıl değiştircem arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyo diye bi şey de demiyorum ama sıkıldım ben .
düşünüyorum da hamile kalsam yanımda kalsa evde atılmadık şey bırakmıcak.... napıcam ben yeni evlendiğim için mi böyle düzelir mi, tayinciyiz bi an önce tayin çıksa gitsek de az uzaklaşsak düzenimi kendim kursam müdahale etmese diyorum.
bugünde aramış ben bi gün geliyim tüllerini yıkayalım sen bilemezsin şimdi dedi anne tarif et sen dedim bende o tüllerin nasıl yıkandığını bilmiyorum da bakarız diyo hey aallahım :)