Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem ve esim arasındaki gerginlik!!
- Konu Sahibi selinoks
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Burda roller değişmiştüm erkek evlat hastası kayınvalidelerin köküne kibrit suyu..
Adam annesinin hastası ama
Konu sahibi sende kendi sorunlarını kendin çöz
Annen söylerse 'annesi karışıyo' olur
Haklı bile olsa..
tabiki adamın suçu daha çok.. ama annesi bu kadar düşkün olmasa oğlunu rahat bırakarak yetiştirse bu da her hafta gitmezdi ki zaten.. veya en azından oğlum evinde eşinle vakit geçir her hafta kalmayabilrsiniz gibi bile yönlendirebilir ama böyle kayınvalide nerdeeBurda roller değişmiş
Adam annesinin hastası ama
Konu sahibi sende kendi sorunlarını kendin çöz
Annen söylerse 'annesi karışıyo' olur
Haklı bile olsa..
sanırım eşiniz evlendiğini aynı bi ailesi evi olduğunu henüz kavrayamamış. aile de kopmak istemiyor ve sonuç ortada.merhaba arkadaslar ..
Biz evleneli 2ay oldu ve evlendiğimizden beri hafta sonlari hep kayınvalidemlerdeyiz....
Ustelik esım hafta içide ordanolmak ıstedi ama ben artık sıkıldım...
Ikı aydır ne biyere cıktık ne bisey yaptık surekli annesindeyiz yahu tamam ozluyor ama yani bende esiyim benimle vakit gecirmek istemiyormu anlamadım...
Cok sıcak varmıs orası serınmıs orda3gın kalalım dedı
Ona belli etmiyorum ama gorumcem beni bunaltiyor temizlik hastası vay miye yere sac telim dusmus kendi kendine soylenmeler usteşik 34yasınfa evlenmedi..
Dun bu konunun uzerıne annem esıme kızımın da bi amme babası var demis
evlendiğimizden beri sadece 1defa gittik bayramda 10dakıka bıle oturmadık
Annemde en azından birlikte bi çay içmeye gelin insanlar hep soruyor dıyor bana ama ne diyim suan ne yapacagımı bilmiyorum cok sıkıldım
siz zamanınızı ailede geçirdikçe bu birbirini tanıma ısınma evresinde bağlılığınız pek sağlam olmayabilir şöyle ki
hayatınız değişiyor ,düzeniniz değişiyor bu sürede ne kadar yakın başbaşa ve sıcak olursanız evlilik o ayarda gider..
sizin özeliniz olması lazım evde aktivite gerçekleştirin başbaşa film izleyin sohbet oyun veya dışarı çıkacaksanız başbaşa çıkın gezin ...
bakın 2 ayda bıkmışsınız bunun sonu tatsız bitecek yavaş yavaş geri çekilmezseniz kırılacaksınız ve kavga gürültü ayağınız kesilecek bir şekilde ayağınızı keseceksiniz yani :)
bu yüzden yavaş yavaş eve doğru kayın derim.kendi annenize gelince bir düzene oturtun haftada bir mesela.
evde başbaşa kalmanın ,başbaşa yemek yemenin,film izlemenin vs tadını alsanız bir süre sonra evden çıkmak istemeyeceksiniz ...
evinizi şenlendirin ve renklendirin ki eşiniz ailesinin evini özlemesin ...
ha ailede de iş bitiyor.mesela biz haftanın 7 günü ordayız neredeyse,çocuğuma bakıyorlar çünkü ama ona rağmen bana "sen oğlumuzu bizden soğutuyorsun " diyorlar yemek yiyoruz ardından meyve yiyin ardından çay için hayır eve gideceğiz olsun yiyin de gidin vs..saat 23 oluyor e geç oldu burda yatın gitmeyin eve vs...
2 yıllık evliliğimde lohusalığımda evimde eşimle başbaşa yemek yedim :) ilk zamanlar çok kavga ediyordum geril sinir stres bir yere kadar,önce başbaşa kalınca ne güzel zaman geçirdiğimizi mutlu olduğumuzu gösterdim, ve ikimiz sofraya oturunca yüzümde güller açtı sofradan şükürle kalktım bir kahvaltılık bile en lezzetli yemekten daha lezzetli geldi .
artık eşim bunun keyfine vardı yemeden gidelim hadi diyor çocuğu alıp çıkıyoruz.
çünkü anneler kopmak istemiyor,bide kıskançlık .....Bu anadan kopamıyan erkek sendromu çok büyük bir muamma benim için. Hayır kız başıma o kadar çok ailemden ayrı yaşadığım durumlar oldu benim, bu erkekler, okuldu, işti, seyahatti vesaire, hiç mi aileden ayrı kalmıyorlar?
Nedir bu anamgillerde uyuyayım, her akşam orada yiyelim, pes...bırakın tek başına gitsin kalsın, ne zaman dönüceksin diye bile aramayın bence.
şoktayım. 2 aydır evlisin annenlere 10 dk. gittin eşinin ailesine her haftasonu hatta yetmedi haftaiçi de çoğu zaman oradaydın öyle mi ?? bu arada o yaşlarda evlenmemiş bekar görümce ekstra tehlike benimde var oradan biliyorum.... biraz mesafe iyi olur yani. ayrıca eşinle konuşmalısın bence bu durumu ailene çok ayıp olmuş herşeyi geçtim eşin niye bu kadar ailesine bağımlı aklım almadı.. daha evliliğin başlarında böyleyse ilerleyince daha da zor olur herşey. sanırım önlem almalısın kırmadan üzmeden... mesela biz çalıştığımız için evliliğin ilk zamanlarında sadece haftasonları ailelere uğrardık 1-2 saat onun ailesi 1-2 saat benim ailem.. zamanla her haftasonu olmadı tabi. eğer haftaiçi yemeğe gittiysek bi aileye ona haftasonu gitmedik.. çocuğumuz olduktan sonra zaten aileler bakıyor diye haftasonu gidip gelmeyi tamamen bitirdik. siz artık bir ailesiniz tamam kendi ailelerinizi silin demiyorum ama yeni evlenmiş birinin ailesine bu kadar bağımlı olması hala daha büyük sorunlara yol açar.
ayy ben sana kızdım kusura bakma.. yapılan emrivaki evet.. ama sende yapmalısın aynı emrivakiyi.. hatta gerek yok sadece hadi bugünde anneme gidiyoruz yada bu haftasonu annemdeyiz de ister surat yapsın ister gelmesin.. sen dengeyi kurmazsan o hiç kurmaz.. sen konuşmadığın için oda halinden memnun annesini özlemiyor diyordur.. bence
ailenin değerini sen göstereceksin sen onun ailesine giderkn sıkıntı çıkarmıyorsun eyvallah yapıyorsun ee o sana gelince 10 dk ile yetindiriyor seni ilginç sen ona evet demeyi bırakmerhaba arkadaslar ..
Biz evleneli 2ay oldu ve evlendiğimizden beri hafta sonlari hep kayınvalidemlerdeyiz....
Ustelik esım hafta içide ordanolmak ıstedi ama ben artık sıkıldım...
Ikı aydır ne biyere cıktık ne bisey yaptık surekli annesindeyiz yahu tamam ozluyor ama yani bende esiyim benimle vakit gecirmek istemiyormu anlamadım...
Cok sıcak varmıs orası serınmıs orda3gın kalalım dedı
Ona belli etmiyorum ama gorumcem beni bunaltiyor temizlik hastası vay miye yere sac telim dusmus kendi kendine soylenmeler usteşik 34yasınfa evlenmedi..
Dun bu konunun uzerıne annem esıme kızımın da bi amme babası var demis
evlendiğimizden beri sadece 1defa gittik bayramda 10dakıka bıle oturmadık
Annemde en azından birlikte bi çay içmeye gelin insanlar hep soruyor dıyor bana ama ne diyim suan ne yapacagımı bilmiyorum cok sıkıldım
O annesine gidince yüz asacaksın, o annesine gitmeyi teklif ettiğimde diretip annene gitmeyi isteyeceksin, gerekirse hastayım numarası yapıp gitmeyeceksin. Ve annenin tarafında olacaksın.
Ayrıca görümceniz evlenmemiş ama 34 Yaşında olup evlenmemek ayıp değil, doğru biri çıkmamıştır, korkuyordur vs.
Evlenirken eşimin ve kendi ailemden uzak bir yerde yaşama isteğimin bir kez daha doğruluğunun farkına vardım, imkanınız varsa başka Şehre taşının en rahatı en güzeli
Ayrıca görümceniz evlenmemiş ama 34 Yaşında olup evlenmemek ayıp değil, doğru biri çıkmamıştır, korkuyordur vs.
Evlenirken eşimin ve kendi ailemden uzak bir yerde yaşama isteğimin bir kez daha doğruluğunun farkına vardım, imkanınız varsa başka Şehre taşının en rahatı en güzeli