• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin bu huyu boğmaya başladı beni

Keşke benim de annem olsa gelse çekip çevirse beni...
Bence bir süre bekleyin, belli bir zaman sonra sıkılır vazgeçer, yeni evlisiniz diye yapıyor. Yoksa söylerseniz çok kırılabilir. Kötü niyetle yapmıyordur ki anne sonuçta kendince sana düzen öğrettiğini düşünüyor. Tayininiz de çıkacaksa zaten gidecekmişsiniz..

yok canım söylemem zaten sonra küser falan

Yerinizde olabilmeyi isteyen ama annesini toprağa vermiş olanlar okumaz umarım, okurlarsa içleri cız edecek... Annelerle sürtüşmeler olur, olağandır, farklılıklarımız da öyle... Yine de, her durumda destek vermeye hazır olan anneniz yanınızda olduğu için, hayatta olduğu için şükredin bence, böyle sakinleştirin kendinizi...
Dün gece rüyamda annemi kaybetmiştim, çok duygusalım şu an. : ) Her halleriyle Allah başımızdan eksik etmesin. Onlara laf ediyoruz bazen, sanki kendimiz kusursuzmuş gibi... : )

Benimkine ne demeli canım annem çay içmeye gelmiş yanında un getirmiş "Ben sana kışlık mantı yapayım,boş oturulmaz"Kız kardeşimle ikimiz elinden zor aldık.Canım annem,bütün anneler aynı

ben çok düzenli ve titizimdir yapılacak iş bırakmam hele evime biri geliyorsa,durum böyle olduğunda dışardan müdahale gerekmiyo.. Ama sonuç ne olursa olsun ev senin evin düzende senin ben hiç hoşlanmam eşyalarımın yerinin değişmesinden falan birşey desen alınabilir o yüzden kalbini kırma boşver o koysun yapsın sen gittikten sonra bildiğini okursun:KK53:

Sevgili konu sahibesi anneyi geldiğinde ohhhh misler gibi öp,bırak istediği yeri düzeltsin ,temizlesin hem yaşın küçük hem de yeni evlisin diye yol yordam öğretmeye çalışıyorsur o da kendi halinde ..Ayrıca sen buralarda ne geziyorsun bakalım senin sınavın yok mu ??? Onlara çalış ..Bak rakiplerin deli gibi çalışıyor :KK4::KK4:

Benimkine ne demeli canım annem çay içmeye gelmiş yanında un getirmiş "Ben sana kışlık mantı yapayım,boş oturulmaz"Kız kardeşimle ikimiz elinden zor aldık.Canım annem,bütün anneler aynı

bizde mi böyle olucaz acaba :)) benimki de her geldiğinde iki kolu dolu gelir. getiremezse babamla gönderir... bi şey değil yapması falan da ben sadece oturmaya değil de iş yapmaya geldiği için kızıyorum

ben çok düzenli ve titizimdir yapılacak iş bırakmam hele evime biri geliyorsa,durum böyle olduğunda dışardan müdahale gerekmiyo.. Ama sonuç ne olursa olsun ev senin evin düzende senin ben hiç hoşlanmam eşyalarımın yerinin değişmesinden falan birşey desen alınabilir o yüzden kalbini kırma boşver o koysun yapsın sen gittikten sonra bildiğini okursun:KK53:

canım annem hiç bi şey bulamasa halı fırçasıyla halıyı tarar yediği içtiği tabağı yıkar bazanın altına takar :) o oturmamak için bulur bi bahane

evleneli iki ay oldu arkadaşlar ama annem beni öyle bunaltıyor ki artık geleceği vakit diken üstünde duruyorum. lk geldiğinde bazanın altından başka bi yatak örtüsü aldı serdi yatağıma bi şey demedim sonra ertesi gün beni arayıp o oraya kısa oldu aklıma takıldı onu koltuğuna ser dedi serdim eşimde daha iyi oldu koltuk pislenmez rahat edersin deyince ben bi şey demedim. sınava hazırlandığım için bu ara ev işlerine pek vaktim kalmıyo sadece silip süpürüp mutfağımı topluyorum. hafta sonu geldi hem de dediği saatten 1 saat önce tam da kek hazırlıyodum ben ona mutfağa girer girmez mutfağı süpür orayı sil tost makinesini temizleyelim ay yeter diye bapırcaktım bi yandan kek yapıyorum bi yandan ayağımın altında orayı burayı siliyo ... balkona çıkmak istedi biz hava soğuk olduğu için balkonu kullanmıyoruz bi aydır da yıkamadım anne pis orası terlik giy dedim giydiği terlii yıkadı sonra balkonu yıkıcam diye tutturdu yıkadı sonrada gitti şöyle rahat rahat bi oturamıyoruz. gittikten sonra bi baktım mutfağıma balkondaki dolabı içeri almış mikrodalgayı üstüne koymuş bulaşık süngerimi iki gün önce açmıştım onu atmış bezimi atmış kedimin kum küreği de çöpte! sokak havyanlarına ayırdığım yemek kapının önünde eşimin eski atletini kesip bez yapmıştım o yok! off dedim bu ne ... nasıl değiştircem arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyo diye bi şey de demiyorum ama sıkıldım ben .
düşünüyorum da hamile kalsam yanımda kalsa evde atılmadık şey bırakmıcak.... napıcam ben yeni evlendiğim için mi böyle düzelir mi, tayinciyiz bi an önce tayin çıksa gitsek de az uzaklaşsak düzenimi kendim kursam müdahale etmese diyorum.
bugünde aramış ben bi gün geliyim tüllerini yıkayalım sen bilemezsin şimdi dedi anne tarif et sen dedim bende o tüllerin nasıl yıkandığını bilmiyorum da bakarız diyo hey aallahım :)

Sanslisiniz aslinda keske bnm annemde boyle yapsa.yetisemiorum balkona fln ne guzel tertemiz olmustur o ev.

Sevgili konu sahibesi anneyi geldiğinde ohhhh misler gibi öp,bırak istediği yeri düzeltsin ,temizlesin hem yaşın küçük hem de yeni evlisin diye yol yordam öğretmeye çalışıyorsur o da kendi halinde ..Ayrıca sen buralarda ne geziyorsun bakalım senin sınavın yok mu ??? Onlara çalış ..Bak rakiplerin deli gibi çalışıyor :KK4::KK4:

ahahah :) çalışsınlar canım ben yarım saat oldu siteye gireli sanırım her girdiğimde böyle tepki görücem ama bugün yeterince test bitirdim ben konularım da azaldı zaten tasalanmayın siz :)) :KK60:

canım annem hiç bi şey bulamasa halı fırçasıyla halıyı tarar yediği içtiği tabağı yıkar bazanın altına takar :) o oturmamak için bulur bi bahane
ilk zamanlar oluyo öyle gerçekten ama zamanla azalır,ben seni anlıyorum annene kendi evinde hizmet etmek istiyosun ağırlamak istiyosun falan ama annende seni düşündüğünden oturamıyo:KK53:

bizde mi böyle olucaz acaba :)) benimki de her geldiğinde iki kolu dolu gelir. getiremezse babamla gönderir... bi şey değil yapması falan da ben sadece oturmaya değil de iş yapmaya geldiği için kızıyorum
Değişmez canım ben 4 yıla yaklaştım evlilikte değişmedi annecim.Her geldiğinde yemeğimi koyar akşama bile kalmaz sen uyu dinlen der

Back
X