• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve esim arasındaki gerginlik!!

evleneydi diyor o da kaynanasının evinden çıkmaz idi diyor bende görmez idim diyor zannımca:KK53:
Bence evde kalmış demeye getiriyor
Yoksa görümce evlense bile bu hatun kişi kayınvalidenin evinden çıkamayacak gibi, eri öyle buyuruyormuş çünkü

Bende kendi anneme gideceğim de geç, bu kadar basit

Çoğu taze evlenen kadının başına gelen olaylar evlenir evlenmez erkeğin anakuzusu olduğunu kanıtlama çabası, zaten erkek anneleride tembihliyor duygu sömürüso yapıypr her hafta sonu burdasınız diye bemce evlenmeden önce bunu konuşmalı evli çiftler
merhaba arkadaslar ..
Biz evleneli 2ay oldu ve evlendiğimizden beri hafta sonlari hep kayınvalidemlerdeyiz....
Ustelik esım hafta içide ordanolmak ıstedi ama ben artık sıkıldım...
Ikı aydır ne biyere cıktık ne bisey yaptık surekli annesindeyiz yahu tamam ozluyor ama yani bende esiyim benimle vakit gecirmek istemiyormu anlamadım...
Cok sıcak varmıs orası serınmıs orda3gın kalalım dedı
Ona belli etmiyorum ama gorumcem beni bunaltiyor temizlik hastası vay miye yere sac telim dusmus kendi kendine soylenmeler usteşik 34yasınfa evlenmedi..
Dun bu konunun uzerıne annem esıme kızımın da bi amme babası var demis
evlendiğimizden beri sadece 1defa gittik bayramda 10dakıka bıle oturmadık
Annemde en azından birlikte bi çay içmeye gelin insanlar hep soruyor dıyor bana ama ne diyim suan ne yapacagımı bilmiyorum cok sıkıldım

açtığın tüm konular eşinin yaptıklarıyla ilgili :KK43: ne kadar yüz vermişsinn , 2 ayda sadece 10 dk mı aileni gördün ? nasıl izin veriyorsunuz buna yaaa bu kadar pasifliği ben anlamıyorum :KK12: böyle gidersen eşinle ilgili açtığın konuların sonu olmayacak gibi :110:

Evet pasif kalmış , yada eşi bile bile istediği zorla yaptırıyor öyle adamlarda var ,
açtığın tüm konular eşinin yaptıklarıyla ilgili :KK43: ne kadar yüz vermişsinn , 2 ayda sadece 10 dk mı aileni gördün ? nasıl izin veriyorsunuz buna yaaa bu kadar pasifliği ben anlamıyorum :KK12: böyle gidersen eşinle ilgili açtığın konuların sonu olmayacak gibi :110:

bu konuyu okuyan bekar genç kızlara bir çift lafım var.
geçen gün de eşiyle arasında 17 yaş olan bir hanım kızımız evdeki görünmezliğinden bahsediyordu.
kızlar, -istisnalar dışında- kendinizden yaşça bu kadar büyük adamlarla evlenirseniz, karar alma süreçlerine dahil edilmeniz zor :(
gözlemlediğim kadarıyla böyle adamlar eşlerine kız çocuğu muamelesi yapıyor maalesef...
nasıl olur anlam veremiyorum, her hafta erkeğin ailesindesiniz, orada yatıya kalmanız teklif ediliyor, buna karşın ailenize bir kez bayramda on dakika gidiyorsunuz??
komşuya on dakika gitseniz bozulur. iyi aileniz size tavır yapmamış, böyle yapsam benimkiler beni bir daha davet etmezlerdi, gönüllerini almam da çok zor olurdu.
yanlış hesap Bağdattan döner, bir an önce bu çarkı çevirmeye bakın, böyle evlilik olmaz, ortak hayatı paylaşmak ortak ve uzlaşılmış kararlar gerektirir. ne o öyle evlatlık alınmış gibi??

Demek ki seni zorluyor onun kızı oluncada onun yanına damadı getirmesin eşin çok mu para harcadı , bunları hiç Konuşmadınız mı ,çiçekten ,böcekten mi konuştunuz evlenmeden önce, eşin haklı değil , hoşuna gitsede gitmesede annenlere git bence ,sen onun kölesi değilsin , ağıç kovuğundan da çıkmış değilsin
eşim bana kalktı diyor ki biz seni aldık bizim oldun sdjksd
malım ya ben !
çok düşüncesizlik ve çoğu buna inanıyor doğruymuş gibi

Demek ki seni zorluyor onun kızı oluncada onun yanına damadı getirmesin eşin çok mu para harcadı , bunları hiç Konuşmadınız mı ,çiçekten ,böcekten mi konuştunuz evlenmeden önce, eşin haklı değil , hoşuna gitsede gitmesede annenlere git bence ,sen onun kölesi değilsin , ağıç kovuğundan da çıkmış değilsin

yok gidiyorum zaten yollamamazlık yapmıyor beni ama zihniyetleri bu yani .

Erkekler böyle maalesef dünya kendi aileleri etrafında dönüyor sanirlar hele de ipin ucunu gevşek bırakınca bi de sen bazi seyleri üsteleyip hatirlatmazsan o rahatlikla gider keske baştan bu kadar taviz vermeseydin eşim gelmek istemediği zaman ben kendim gidiyorum sen de istersen gel gelmezsen ben bu gece kalır yarin kendim dönerim diyorum ya beni almaya geliyor hem yemek falan yiyoruz gelmezsede ailemle doya doya kalıyorum. Sen ben gidiyorum demezsen onun işine gelir kendi işini kendin gorcen

Ana kuzusu,madem cok seviyordu,ayri kalamiyordu anasindan,otursaymis anasinin dizinin dibinde...senlede evlenmis ki beraber oturalim diye...
Annen hakli tabi ki ama,bnu dumduz bir sekilde esine soylemesi ipleri germistir iste biraz..sen bunu annenin dusuncesi olarak degilde kendi istegin,dusuncen olarak aksettirirsen belki annene kinlenmez

Valla ailesinin içinde bozarım. Ayrıca anneme bırakmam, gerekli karşılaştırmayı gerekirse kavgayı kendim yapardım. Neden annem kötü olsun ki üstelik çok haklı olduğu bir konuda.

Pis benciller. Bırak gitsin tek başına orda yatsın hiç sorma bile gelmiyor musun diye.
Ne manyak bu erkek milleti ya aklım almıyor!

konu dısında olacak ama cogu uye erkekler bole demıs ya hanı bence erkekler boyle felan degıl . bız kadınlar onları bu hale getırıyoruz.
erkek annesı oluyoruz dunyada kı tek erkek cocuk oymus cuku altındanmıs gıbı davranıp toz kondurmuyoruz. haa cogu zamanda alttan alttan bılınclı ya da bılıncsız alttan alttan fıseklıyoruz.
evlenıyoruz es oluyoruz aman kocam uzulmesın aman kocam gucenmesın aman annemler beklesın gonlunu yapım dedıgı olsun edalarında takııyoruz. sonra bır bakıyoruz hoooooppp onunu alamadıgımız bı adam olu vermıs .

yapmayın arkadasım kocanızda olsa saygı duyulacak bı aılenız var sa kı her aıle oledır ezıp gecmeyın elalemın adamına da ezdırmeyın . herkesın aılesı kendısıne ozeldır guzeldır tamam da karsı aılenın gonlunu eylerken kendı aılenızı ıkıncı plana atmaktan vazgecın .

ha bırde bu tıp sorunlar aradakı yas farkından degıl evlenmeden once onlem alınmadıgından ya da sorgulanmadıgından..

Back
X