Eşim ve annem arasında kalıyorum yorumlarınıza ihtiyacım var

valla benim kocama annem hiçbirşey diyemez dedirtmem,bide boşan dese annem falan dinlemem veririm ağzının payını..kii annem ben mutluysam mutlu olur doldurmaz aksine rahatlatır..aynı zamandada eşimede annem hakkında kötü söz söylettirmem yıkarım ortalığı :KK70: onu bunu bilmem iyi anlaşıcaklar ne eşimi anneme şikayet ederim- ne annemi eşime şikayet ederim . yoksa ortalık karışır ikisinide canıyım sonuçta birbirleirne zıtlarlar küçük bi olayı büyütürler.. eşin ne güzel para biriktirmiş napsın aile yardım etmiyosa zorla boğazına mı yapışsın?parada biriktirmeyebilirdi sanada bakamayabilirdi mutluysan annen abartmasın. eşinin ailesi yuvanıda karıştırmıyo daha ne istiyo bu annen anlamadım doğrusu? sen bence iki tarafa yapman gereken tutumu sergilemiyorsun.. eşininde annene öyle yapması anormal ..
bende isterim ikisini idare etmeyi, benm annem herşeyimizi takip ediyor yani diyelim karı koca böyle maaş alıyorsunuz bir ev alamadınız eşin her istediğini alıyor sizde idare yok. yani bende evimin içini bilsin istemiyorum ama annem hertürlü bunu öğreniyor çünkü mesafe aldım mı zaten kızım benle bişe paylaşmıyor die küsüyor kötü laflar konuşuyor. ben evimin eşyalarını eşimle tek aldım ve hala annem onunla almadım diye söyleniyor işte eşimin korkusundan annemi götüremiyorum beni bişeye dahil etmiyorsunuz. hep kusurluyuz hep hatalıyız yani müdahalesi çok ve ben onu değiştiremem değişmiyor insanlar hep bir laf söz duyarak yaşayacağım. Kaynanadan çeksem bu kadar zoruma gitmezdi. El en azından derdim ki annem yoruyor bir beddua aldım mı moralim altüst oluyor

bir de kendi beni bunaltıyor kavga ettik mi sebebi hep eşim ve ailesi oluyor. resmen kurguluyor ben çok bıktırıyorum die bakmıyor

bir de kendi beni bunaltıyor kavga ettik mi sebebi hep eşim ve ailesi oluyor. resmen kurguluyor ben çok bıktırıyorum die bakmıyor
bir de eşyaları eşimle tek aldık diye eşim kendi seçip aldı benm fikrim yokmuş. normalde erkek eşya işine karışmazmış. yani anne kız seçip beğeneceğiz. işte eşimle eşit maaş aldığım için benim sözüm her zaman ona geçecek bazen diyorum keşke kendimden üstün gücü olan birini alaydım da annemin hiç sesi çıkmayaydı

Anneniz bizimle dalga mi geciyor. Erkek esyaya karismazmis. Niye o oturmayacak mi o evde? Annenizin zevkine mi ic guveysi olacakti?

Nasil bir hal var sizde acaba koca eve karismasin para harcamasin tum parasini kadina saysin.

Kocanizi adam yerine koymayi anneniz bilmiyorsa ve siz bundan etkileniyorsaniz kocaniza boyle haksizlik ediyorsaniz, acinacak körlüktesiniz demektir

bende isterim ikisini idare etmeyi, benm annem herşeyimizi takip ediyor yani diyelim karı koca böyle maaş alıyorsunuz bir ev alamadınız eşin her istediğini alıyor sizde idare yok. yani bende evimin içini bilsin istemiyorum ama annem hertürlü bunu öğreniyor çünkü mesafe aldım mı zaten kızım benle bişe paylaşmıyor die küsüyor kötü laflar konuşuyor. ben evimin eşyalarını eşimle tek aldım ve hala annem onunla almadım diye söyleniyor işte eşimin korkusundan annemi götüremiyorum beni bişeye dahil etmiyorsunuz. hep kusurluyuz hep hatalıyız yani müdahalesi çok ve ben onu değiştiremem değişmiyor insanlar hep bir laf söz duyarak yaşayacağım. Kaynanadan çeksem bu kadar zoruma gitmezdi. El en azından derdim ki annem yoruyor bir beddua aldım mı moralim altüst oluyor
Iyi de sen anlatmazsan annen nerden bilecek evinin icini ki. Annen esinin maasini ne hakla biliyor. Yanisen evlendin ve artik kendi evin ailen var ve o evi yonetmek de esinle seni ilgilendirir. Sizin paranizin hesabini yapmak ne kayinvalidene duser ne de annene. Anladigim kadariyla s3n ne basta buyuk hata yapip herseye anneni dahil etmissin ve ona bu hakki vermisin.

bir de eşyaları eşimle tek aldık diye eşim kendi seçip aldı benm fikrim yokmuş. normalde erkek eşya işine karışmazmış. yani anne kız seçip beğeneceğiz. işte eşimle eşit maaş aldığım için benim sözüm her zaman ona geçecek bazen diyorum keşke kendimden üstün gücü olan birini alaydım da annemin hiç sesi çıkmayaydı
O evde yasayack siz oldugunuz icin tabiki birlikte alacaksiniz. Annenize ne esyalarinizdan o mu yasayacak. Erkek esya isine karismaz diye bisey yok asil anne evladinin evine karismaz. Eger bunlari kayinvalideniz esinize yapmis olsaydi eminim tahammul edemez ve yaklasiminiz cok farkli olurdu. Bence esiniz gayet sabirlo davraniyormus. Empati yapin ve bunlari esinizin ailesi yapsa ne tepki vermesini beklerdiyseniz sizde annenize ayni tepkiyi gösterin.

X