Değil mi? Aklın yolu birbunu bende yazacaktim simdi. yorumlari okuyordum siz yazmissiniz.hocalik insaat isinden daha yorucu olamaz heralde
aynen öyle, insaat ne alaka yani anlamadimDeğil mi? Aklın yolu bir
Kadının villası olduğunu duyunca sektörü hızlı geçiş yapmış..aynen öyle, insaat ne alaka yani anlamadim
evet insaat isini üstlencek, yakinda emlakcida olurKadının villası olduğunu duyunca sektörü hızlı geçiş yapmış..
Evet annem fotograflar gösterdi bir evde badana yapiyordu, asansör bozulmus dügme yerlerini yapiyordu, annesinde perdeleri indirmis yikamak icin bu tarz seyler yollamis. Birde söylemeyi unuttum: annemin dogdugu büyüdügü yerdeki postanenin yapilisindada bulunmus abisiyle ama iste kac sene önce belki 20 sene önce falan, birde üveybabamin kum ocagi vardi eskiden Altinkumda onunlada bir ara is yapmis kendisi veya abisi ama yüz yüze görüsmemisler anladigim kadariyla. Whatsappden ekrani acip birbirlerine hayat hikayelerini anlatmislar ve ozaman tesadüf ögrenmisler bunlari.aynen öyle, insaat ne alaka yani anlamadim
bende yurtdisindayim dikkat etsin annen.Evet annem fotograflar gösterdi bir evde badana yapiyordu, asansör bozulmus dügme yerlerini yapiyordu, annesinde perdeleri indirmis yikamak icin bu tarz seyler yollamis. Birde söylemeyi unuttum: annemin dogdugu büyüdügü yerdeki postanenin yapilisindada bulunmus abisiyle ama iste kac sene önce belki 20 sene önce falan, birde üveybabamin kum ocagi vardi eskiden Altinkumda onunlada bir ara is yapmis kendisi veya abisi ama yüz yüze görüsmemisler anladigim kadariyla. Whatsappden ekrani acip birbirlerine hayat hikayelerini anlatmislar ve ozaman tesadüf ögrenmisler bunlari.
Annem birde ben ilk gördügümde babama cok benzettim cok begendim dedi. Cünki simdiye kadar zaten kimseyi begenmiyordu istemiyordu. Acikcasi ben dedeme cok benzetemedim ama cirkin adam degil, kilolu degil, fit ve annem izmirli adamlari cok moderin ileri görüslü diye begenirdi zaten hep.
Galiba abisinin ismini ögrendim instagramda takipcilerinden, eger aranizda izmirli biri varsa tanidigi cok olan bana özel mesaj yollasin lütfen. Cünki böyle insaat isleri veya dekorasyon tamir isleri artik ne yapiyorlarsa bunlari yapiyorlarsa cok tanidik olur esnafdan degilmi?
Bilirler yani hakkinda birseyler.
Bu arada annem o igrenc instagram görüntüleri istedi yolladim ama henüz bakmamis.
Anne dedim keske zamaninda böyle teknolojik imkanlar olsaydida babamida üveybabamida arastirmis olurdum bastan ögrenirdin herseyi.
Bana cok güzel sesli mesaj yollamis biz zaten Ankarada görüsecegiz planlar degisti ve herseyi zamana birakacagim diye ama belkide sadece benim daha fazla ortaligi karistirmamdan korktu??
Cünki saniyorki ben adami yazlik evde istemiyorum, oysaki alakasi yok ben adam tehlikeli olabilir, cevresi tehlikeli olabilir, adam annemi asik edip kendine sonra sira kadem basip annemi psikolojik maddi ve manevi cökebilir diye korkuyorum.
Yoksa herkes kendi bilir, ben istemezmiyim güzel bir iliskileri olsun. Kim istemez mutlulugu rahatligi huzuru sevgiyi ama belkide bu adam annemin elindeki kirintilarida mahvedecek degilmi, mantikli olmak lazim
Tabiki de öyle çünkü psikolojik olarak aşık kadınlar sonra benim param var bunları kafana takma olayına giriyorlar. Sonra da ama borcum var ödeyemiyorum diyecek. Önemli değil ben sana veririm......... gerisi Müge anlı, Esra Erol...Şuan annenize böyle davranması taktik olabilir. Erkeklerin en sık yaptığı şey ilgi göster sonra geri çekil
Aslında en temiz iş başka bir hesaptan eklemek adam bakalım.onada dusuyormu güzel bir kadın fotosu koyupEvet annem fotograflar gösterdi bir evde badana yapiyordu, asansör bozulmus dügme yerlerini yapiyordu, annesinde perdeleri indirmis yikamak icin bu tarz seyler yollamis. Birde söylemeyi unuttum: annemin dogdugu büyüdügü yerdeki postanenin yapilisindada bulunmus abisiyle ama iste kac sene önce belki 20 sene önce falan, birde üveybabamin kum ocagi vardi eskiden Altinkumda onunlada bir ara is yapmis kendisi veya abisi ama yüz yüze görüsmemisler anladigim kadariyla. Whatsappden ekrani acip birbirlerine hayat hikayelerini anlatmislar ve ozaman tesadüf ögrenmisler bunlari.
Annem birde ben ilk gördügümde babama cok benzettim cok begendim dedi. Cünki simdiye kadar zaten kimseyi begenmiyordu istemiyordu. Acikcasi ben dedeme cok benzetemedim ama cirkin adam degil, kilolu degil, fit ve annem izmirli adamlari cok moderin ileri görüslü diye begenirdi zaten hep.
Galiba abisinin ismini ögrendim instagramda takipcilerinden, eger aranizda izmirli biri varsa tanidigi cok olan bana özel mesaj yollasin lütfen. Cünki böyle insaat isleri veya dekorasyon tamir isleri artik ne yapiyorlarsa bunlari yapiyorlarsa cok tanidik olur esnafdan degilmi?
Bilirler yani hakkinda birseyler.
Bu arada annem o igrenc instagram görüntüleri istedi yolladim ama henüz bakmamis.
Anne dedim keske zamaninda böyle teknolojik imkanlar olsaydida babamida üveybabamida arastirmis olurdum bastan ögrenirdin herseyi.
Bana cok güzel sesli mesaj yollamis biz zaten Ankarada görüsecegiz planlar degisti ve herseyi zamana birakacagim diye ama belkide sadece benim daha fazla ortaligi karistirmamdan korktu??
Cünki saniyorki ben adami yazlik evde istemiyorum, oysaki alakasi yok ben adam tehlikeli olabilir, cevresi tehlikeli olabilir, adam annemi asik edip kendine sonra sira kadem basip annemi psikolojik maddi ve manevi cökebilir diye korkuyorum.
Yoksa herkes kendi bilir, ben istemezmiyim güzel bir iliskileri olsun. Kim istemez mutlulugu rahatligi huzuru sevgiyi ama belkide bu adam annemin elindeki kirintilarida mahvedecek degilmi, mantikli olmak lazim
Annenizin telefonuna acilen casus program kurun ve sizin telefona bağlayın.Kizlar bir isler dönüyor ama tam kestiremiyorum. Annem konusmus adamla bana sesli mesaj yolluyor, evet senin görüstügün kiziymis, konsoloslukdan numerayi cikartmis dogruymus falan diye. Hatta benimle görüsmek istiyormus annem istemiyorum demis.
Bende ben görüsmek istiyorum hatta biletimide alayim geleyim türkiyeye dedim tanismak icin. Hodri Meydan.
Küs oldugu konusmadigi kizini nasil bulmus hemen nasil cabuk telefon arastirmis falan ben hic birsey anlamiyorum. Kiz bana zaten telefonnumerasini vermediki. Benimkini almisti. Ararim seni 1 den sonra dedi bekliyorum su an. Hepsi birlik olup cocukmu kandiracaklar acaba. Amac ne?
Yok artik iyice emin oldum bu iste bir terslik var. Izmirde bir kac dedektife yazdim kizlar sizinde tanidiginiz eski polis vesaire olur varsa birisi ben parasinda degilim, annemi kurtarayim yeter.
Yazik kadini ask sarhosu yapmis birde yalan söylettiriyor, annemin ses tonundan anlarim ben yalan söyledigini.