Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Ya şu anda müge anlı da bir konu var adam bir bayanla facede tanışıp 165 bin dolandırmış lütfen kanmasın sizin annenizde

Kizlar annem bana cok tatli sesli mesaj atmis kizim ben düsündüm sen beni korumak istedin sadece ama ben bu adami cok begendim ve bugün bana günaydin yazmadi hep yazardi cok üzüldüm diye. Resmen agladim kizlar, annemin iyi olmasini istiyorum. Adamda durduk yere anneme niye simdi böyle yapiyor onuda anlamadim, benim arastirdigimi bilemez cünki daha yeni basladim onlar zaten iki gün önce küsmüs. Adam demiski ben senin ve cocuklarinin karsina bes parasiz cikamam bir isim ihalem var sonra elim düzelince görüsürüz diye.
Kendimi teatroda gibi hissediyorum, anneme bir kötülügü olmuyacaksa ben zaten karismam ama bu adamin instagram profilinde o ciplak kadin organinida gördükten sonra acayip sogdum. Ama bir kere anneme yollasam olmaz cok igrenc ve sonucta 4 sene olmus erkekdir olabilir düsünceside olabilir : (

Annemin sesi titriyordu resmen. Annemi bosandiktan sonra cok isteyen oldu kimseyi begenmemisti. Lütfen Dua edin annem icin

TC sini blyrsaniz. Bende bir polise sormak gerekio geçmişte suç kaydı varmı şuan en onemlisi bu gibi geldi bana. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz

Bence fotoğrafı atın sadece senin için endiselenyrm diyeblrsnz anneniz e dua edyrm

Arkadaşlara katılıyorum 2 haftada ne evliliği anneniz gitmeyi kafasına koymuş gidecek ama yalnız yollamayın.

Birde kimliğini yollamış adam eger yeni kimliklerdense yeni kimliklerde medeni hali yazmıyor.

Adam tam kunduz gibi duruyor. Çok Üzüldüm ya keşke imkanım olsa da araştırabilseydim sizin yerinize.

İlk yorumumda dediğim gibi annenizden ilgisini çekecek zor durumdayım diyip anneniz dayanamayıp para da yollar ..
Sonradan hepiniz maddi manevi yıkımlarla üzülleceğinize anneniz yol yakınken gerekiyorsa üzülsün..ilk aşk acısı çekecek kendisi olmayacak sonuçta ..

Adamın söyledikleri yalan
Adım kadar eminim
Ihalesi olan adam nette kadin avi ile ugrasmaz
Yurtdışından para değerli biliyor biraz Zaman geçsin annenden para istemeye başlar dedindersin

Belki iyi biridir bilemem ama görüp duyduklarımızdan sonra temkinli yaklaşıyoruz,korkuyoruz.Ben güvenemedim,inşallah çok iyi biridir ama hemen Euro istemesi,yazlığı ben tamir ederim demesi,her şeyi aceleye getirmesi normal gelmedi.Tabi yaşı var ciddi düşünür ama yangından mal kaçırır gibi her şeyi hen hallederim diyor.İyi hisler uyanmadı.Kardeşiniz de annenizle gitsin o adamla bırakmayın annenizi

Adam bana annenizin sevgi açlığını kullanıyor gibi geldi. Çok güzel bir plan kurmuş bence. Tam tanışma görüşme olacak adamın para ihtiyacı çıktı. Düzelince görüşelim diyor. Bu noktadan sonra anneniz olur mu öyle şey ben yardım edeyim derse peşine Müge Anlı'ya çıkma ihtimaliniz yüksek. Çok dikkatli olun bence.

Arkadaşlara katılıyorum 2 haftada ne evliliği anneniz gitmeyi kafasına koymuş gidecek ama yalnız yollamayın.

Birde kimliğini yollamış adam eger yeni kimliklerdense yeni kimliklerde medeni hali yazmıyor.
Bana kimligi göstermedi. Normalde her geldiginde telefonundaki herseyi bilgisayarima yükleriz bu sefer yeni telefonu vardi, bunda kapasite cok yapmamiza gerek yok dedi vermedi. Simdi bana yazmis kizim zamana birakiyorum herseyi diye. Adamda yazmis isim vardi bugün cok kosturuyorum diye ve ankarada bulusmak istiyorlarmis.

Instagram sayfasindan bahsettim ama o igrenc görüntüleri göndermedim. Anne kizma ama olurda tanistiktan sonra merak edersen TC kimligindende arastirabiliriz dedim. Daha cevap yazmadi. Birde annem insanlar hatalida olsa hep iyi yanlarini görür, bu yüzden adamin gecmisinde kötü birsey bile bulsam o tövbe etmistir, kul affedici olmali diyebilir.

Aslinda adamin akli varsa anneme dört elle sarilir. Birdaha onu ne bukadar seven nede destekleyen kimse cikmaz hayatina. Resmen adama piyango vurdu.

Insallah kötü birisi degildir, ben pesine birakmiyacagim ama güvence vermek onun elinde, su an güvenim sifirin ötesinde eksilerde, Allah yardimcimiz olsun

Adam soyledigi gibi Bulgaristan gocmeniyse bilgi almak icin yasadigi sokaga girmeniz yeterli. Ne mal oldugunu aninda soyler komsulari. Belki de duzgun biridir bilemeyiz ama elbette annenizin iki haftada hic yuzunu gormedigi biriyle evlenmek istemesi buyuk sacmalik.

Ben annenize üzüldüm açıkçası. Çok çekmiş, mutlu olmak istiyor ve en ufak bir sevgi kırıntısı görünce düşünmeden bırakmış kendisini. Bence anneniz için uzun vadede yapabileceğiniz en iyi şey beraber psikoloğa gitmek. Bu şekilde sevgi arayışını daha doğru yerde arayabilir ya da ilgi karşınızda bu kadar savunmasız olmaz. Annenizin çaresi başka bir eşten ziyade ilk iş ruhsal olarak iyileşmesi gibi görünüyor.

Tehlikeli tabiki insan annesinin mutlu olmasini ister ama bu şekilde liseli gençler gibi hiç görmediği birine koru körüne gitmesinede göz yummamali bence sizde imkan varsa annenizle gelin turkiyeye birlikte görüşün adamla ama bunu annene nasıl dersin yanlış anlarmi güvensizlik hissederse kizabilir o yüzden meral ediyorum bende geleyim tanıyalım vesayre gibi söyle

Birde annem insanlar hatalida olsa hep iyi yanlarini görür, bu yüzden adamin gecmisinde kötü birsey bile bulsam o tövbe etmistir, kul affedici olmali diyebilir.
Anneniz resmen dolandırıcılar için mükemmel hedef. Her gün neler okuyup izliyoruz. İnşallah iyi insanlarla karşılaşır.

Ay az kalsın adama ben bile kancam
Bu adam profesyonel yalancı olabilir bilen tanıyanlara sorun soruşturun anneniz çok üzülebilir bayağı bayağı kapılmış duruyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…