Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Ben mi yanlış okudum yoksa aralarındaki her şey 2 hafta içinde mi olmuş
Annem kardesime bir bucuk ay oldu yazisali demis ve bir cok seyi saklamis, örnegin yazlik evin onun tamir etmek istedigini, kardesim delirmis durumda zaten ben önce zaptediyordum baslangicta ama artik biraktim kimi takiyorsa taksin adamin pesine, o benim gibi degil ama baya zoruna gitmis bu olaylar.
Bende anneme iyi davran zaten akli dengesi gitmis diye raporu var dedim, elinden bankamatik kartini almis ama bunu bilmiyordum annemle daha yeni konusabildim bugün, baya sakin sakin güzel konustuk, ben ama pek birsey anlatmadim bildiklerimden sonra adama hemen anlatiyor.

Bu yüzdende annem bana sinirlenmisti bence bukadar, cünki cok rahatti simdiye kadar zaten akli dengesi yerinde degil diye herkes bir istedigini iki etmiyordu, facebookdan birileriylede yazismasina kimse birsey demiyordu. Bundan öncede iki adamla yazismis bana hic söylememis, ama kardesimle tabii ayni evde olduklari icin ona herseyi anlatmismis, ama bu adamla konusmaya baslayinca bunu dedeme benzetip buna gönlü kaymis. Dedemlede uzaktan yakindan alakasi yok ückagitcinin!
Banada annem bugün diyorki ne olduysa senin evden ciktiktan sonra oldu diyor, kizlar bende annem gittiginde bir dua etmistim, Allah yardim ediyor bence.

Uzun lafin kisasi bana gösterdigi mesajlarda ilk mesaj 28 Mayisdi ve adam simdiden annem Haziran sonu gelecek nikah yapacaklar, bizim yazligi tamir edecek, satacak ve izmirde ev alma planlari yapiyormus gülermisin aglarmisin

Akli dengesi yerinde olmayan insanın bir dediğinin iki edilmemesi doğru değil yalnız. Tam tersine devamlı gözetmeniz , sizden izinsiz hiçbir şey yapmamasını sağlamanız gerekiyor. Sağlıklı düşünemeyen insan her an hata yapmaya açık demektir. Onun bir çocuktan farkı yok belli ki. Allah yardımcınız olsun. Facebook hesabını falan da kapatın bana kalırsa. Ya da sizde de olsun şifresi, çaktırmadan bakarsınız arada mesajlarına falan.

Yeni para isteyen aklıma yatmadı. Adam bilgilendirmiş olabilir. (Bulduğum kadının bir kızı var bana taktı. Sen ulaş bnm hakkımda bişgi vereceini söyle biraz para alalım demiş olma ihtimali var) biran önce bir avukata danışın. Vesayet davasını araştırın. Annenize vasi olun. Kaptırmayın dolandırıcılara

Kesinlikle vesayet altına alın annenizi hiç iyi şeyler hissetmedim

Kizlaaar bomba haber adam e v l i !!!!

Sasirdikmi, aslaaaa.
Karisi cocuklarla evden ayrilmis onun yüzünden annemle rahat rahat konusuyormus, birebir akrabasindan ögrendim bunu.

Dolandirici eski karisinin ailesi ona iftira atiyor diyormus anneme savcilaga gidecegini söylüyormus gülermisin aglarmisin

Annem beraber gidelim izmire dedi tamam dedim, hadi bakalim hodri meydan!

Buraya sadece zaten annemle paylasacagim bilgileri yaziyorum, bazi ögrendigim baska seylerde var!!!

Siz kimi buldunuz da size bu kadar bilgiyi verebiliyor???

Eveeet ava cikarken avlanmakda var.
Ben parasinda degilim, bana cidden yardimci olacak biri varsa öderim, kardesim daha farkli seyler düsünüyor, anneme karsi hicbirsey söylemiyor ama yapacagini yapiyor bende artik full destekliyorum, acimiyacagim kimseye artik

Hiccc sasirmadik kiii anne hala İzmir sayıkliyor yani vazgeçmiş falan değil sanirim

Ya bunlar ne bicim aile hepsi dolandirici. Yahu normal bir insan birsey anlatmak için para filan talep etmezdi. Eminim soylecegi seyler paraniza değmez.

Allah yardım etsin. Annene de ne desek bilemedim . Evlerden ırak. Şimdi seni düşman belleyecektir. Teyzen, yengen ya da kankası yok mu üstün körü anlatsan. Konuşsalar. Ayrıca adamı Tanıyorum para ver anlatayım diyenlere hiç para vermem yerinde olsam. Ne söyleyecek ki? Kendinden 9 yaş büyük 1 ay önce tanıştığı kadınla evlilik planı neye yapacak bu adam? Zaten belli. Eğer sen de buluşmaya gideceksen bu adamın gelmeyeceğinden eminim.

İş daha fazla ilerlemeden adamın gerçekte ne olduğu ortaya çıkması iyi olmuş ama sizin yerinizde olsaydım daha fazla muhatap olmazdım bu aileyle, para karşılığı bilgi vermeye çalışan birinden de hayır beklemeyin. Belki adamla beraber çalışıyorlar, çete bile olabilirler. Uzak durmak en iyisi.

Annem beni blokladigi icin kardeslerime bu mesaji yolladim iletsinler ona diye, size daha önce yazmamistim ama benim annem bundan 3 sene önce hiristiyanliga merak sarmisti ve onlarin özellikle facebookda bazi sayfalari var oralari takip ediyordu, zaten bu dolandiriciylada orda tanismis:

ANNE BANA TC KIMLIK NUMERASINI GÖNDER

1. Adam EVLI ve 5 yasinda kizi var annemden saklamis bunlari.

2. Nüfusuna almadigi bir oglu daha varmis evlilik disi!!!

3. Defalarca kadinlari dolandirmis ve bu ve baska suclardan defalarca hapis yatmis.
TECAVÜZCÜLER kogusunda kaliyormus ve orda arkadas bile edinmis kendine, kendi mahallesinde komsu kizina tecavüz edenle ayni kogusda kalmis gayetde iyi anlasmis!!!

4. ASLA anneme anlattigi gibi FETÖ den yatmamis, anneme bar ve restorant isletirken (FETÖ örgütünün) Zaman gazetesi aboneligi yapmistim is yeri icin, bu yüzden bir sene hapis yattim demis ama YALAN.

5. Hicbir sekilde inancli bir insan degilmis, dini sayfasindakilerine dolandirici gözle bakiyormus ve aptallar sürüsü diyormus

6. Etrafina cok asiri borcu varmis, parasini sorana ben cok büyük para bekliyorum ayin 26. Sini bekleyin diyormus. Ayin 26.sina annemin türkiyeye bileti var!!!

7. Ayrica ben xxxxxx gidecegim calismaya tatil yapmak isterseniz sizde gelirsiniz diyormus cevresine. Milleti annemin yazligina davet ediyormus!!! Belkide annem türkiyede ev yönetiminde anahtari vardi evin, bir akrabam gelecek ona verin anahtari demis olabilir ozaman bu zaten su anda o evde!!!

8. Konustugum kadinin kizi psikopatin teki, bu yüzden annesiyle ayrilmis numerasi yaptik ortalik durulsun diye demis!!!!

9. Konustugum konu komsu, akraba, güya arkadas (nasil arkadassa!!) herkes ama herkes cok tehlikeli bir adam oldugunu söylüyorlar!!!

10. BIR COK KISIDEN COCUKLARI varmis, maddi ve manevi magdur ettigi sayisiz cok kadin varmis!!!

11. En son hala EVLI oldugu karisi evden yeni ayrilmis. Bunlar cok fakir bir gecekonduda yasiyorlarmis ve sürekli kadini aldatiyormus

12. Asla hicbirzaman DANS HOCALIGI YAPMAMIS. Dans yapmayi bile BILMIYORMUS.

13. YOGA da kesinlikle yapmiyormus ve hic anlamazmis!!! (Zaten tipinden belli!!)

14. Yoga, dans yapiyorum isyerim vardi yalanlarina bana anlatan adam gülme krizine girdi resmen bu yalanlari rahat söyleyebiliyor cünki DOLANDIRICILIKTA bir numera felaket Yalan söyleyebiliyor, bu yüzden sürekliiii bes kurussuz oldugu halde bir ton kadinla beraber oluyormus ve hepsini donuna kadar soyuyormus. Hic RUHLARI BILE DUYMUYOR dedi!!! Asla KARANLIK islerinden COK YÜKSEK MIKTARLARDA BORCLARINDANDA kurtulamadigi icin bir baltaya sapda olmuyormus!!

15. HICBIR COCUGUNA BAKMAMIS bu güne kadar!! Bir faydasi olduysa on zarari olmus, cocuklar orda burda yada sosyal hizmetlerde büyümüs!!

16. Bunun adina acilan okadar cok UZAKLASTIRMA KARARI varmiski, savcilik bile isin icine girmis eski hanimlarini sevgililerini artkk rahat biraksin diye!!

17. SUC DOSYASI okadar cok kabarikmiski bunu taniyan bilenler ismiyle degil sadece It diye aniyorlarmis!!

18. TC KIMLIK NUMERASINDAN ve GBT sinden tüm gecmisine baktirabiliyoruz annem ona güvendigi icin vermek istemiyor ama tekrarliyorum adam TECAVÜZCÜLER KOGUSUNDA HAPIS YATMIS DAHA YENI CIKMIS hemen kendine akilli telefon alip yine dolandirabilecek kadin pesine düsmüs.

19. Eski karim BANA COK ASIK YALANINI anneme anlatiyormus kadin ondan kurtulmak icin neler neler yapmis, hala HAPISTE BU KADININ ISMINI GÖRÜSE VERMIS haber yollamis gelsin diye ama kadin bir kere bile gitmemis kaciyormus hep ondan ve onun cocuklarindan bile nefret ediyormus bakmiyormus!!!

20. Anneme SU ANDA IHALE ALMAYA CALISIYORUM YALANINI demenin sebebide annemden para kopartacakmis, ihale almaya sukadar PARA EKSIK sen yardimci ol rahatliyacagim diyecekmis.

21. Dolandirirken KIMSEYE ACIMIYORMUS. EVLI BIR KADINI FACEBOOKDAN AYARTIP bosattirmis sonra kadinin TÜM MALINI YIYIP TERKETMIS!!

ANNENIZIN BILETINI IPTAL EDIN SIZE YALAN SÖYLÜYOR dediler bana AYRILMAMISLAR DOLANDIRICI BIRDE ÖVÜNÜYORMUS ben ne desem yapiyor bana acayip asik, dine inanmasiylada dalga geciyormus!!!!

badem annen veya adam burayı okuyor mu?
söylemiştin sanırım.
Bilmiyorum anneme üc kere baslangicta link koymustum ama okumuyorum, beni baskalarinin fikri ilgilendirmiyor demisti, artik buraya sadece bilmesinde sakinca görmedigim ve annemede paylastigim seyleri yaziyorum cünki o zaten anlatiyordur ona.

Baska bildiklerim elime gecenleri simdilik bekliyorum olaylar patlak verdikce paylasacagim ama haber yolladim ona ben psikopatim diye, benim baba tarafi aileminde cok karanlik gecmisi var ayagini denk alsin, ben bazi insanlari bu islere anneme saygimdan dolayi karistirmiyordum ama artik oda bitti. O kacacak delik arasin kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…