- 15 Ekim 2013
- 1.213
- 2.311
- 34
Size biri beddua mi etti de sardilar cevrenizi annenizde ozur dilerim ama bu yasa kadar sapasaglam sans eseri gelmis resmen basinda hep bi coban olacak güdecek demek ki. 20li yaslarda cogumuz daha mantikli qdusunuyoruz bencw polis filan bicak gibi kesin olmadi telefonu alin elinden cocuk gibi yoksa kendi iradesiyle zor.
Annem kardesime bir bucuk ay oldu yazisali demis ve bir cok seyi saklamis, örnegin yazlik evin onun tamir etmek istedigini, kardesim delirmis durumda zaten ben önce zaptediyordum baslangicta ama artik biraktim kimi takiyorsa taksin adamin pesine, o benim gibi degil ama baya zoruna gitmis bu olaylar.Ben mi yanlış okudum yoksa aralarındaki her şey 2 hafta içinde mi olmuş
Akli dengesi yerinde olmayan insanın bir dediğinin iki edilmemesi doğru değil yalnız. Tam tersine devamlı gözetmeniz , sizden izinsiz hiçbir şey yapmamasını sağlamanız gerekiyor. Sağlıklı düşünemeyen insan her an hata yapmaya açık demektir. Onun bir çocuktan farkı yok belli ki. Allah yardımcınız olsun. Facebook hesabını falan da kapatın bana kalırsa. Ya da sizde de olsun şifresi, çaktırmadan bakarsınız arada mesajlarına falan.Annem kardesime bir bucuk ay oldu yazisali demis ve bir cok seyi saklamis, örnegin yazlik evin onun tamir etmek istedigini, kardesim delirmis durumda zaten ben önce zaptediyordum baslangicta ama artik biraktim kimi takiyorsa taksin adamin pesine, o benim gibi degil ama baya zoruna gitmis bu olaylar.
Bende anneme iyi davran zaten akli dengesi gitmis diye raporu var dedim, elinden bankamatik kartini almis ama bunu bilmiyordum annemle daha yeni konusabildim bugün, baya sakin sakin güzel konustuk, ben ama pek birsey anlatmadim bildiklerimden sonra adama hemen anlatiyor.
Bu yüzdende annem bana sinirlenmisti bence bukadar, cünki cok rahatti simdiye kadar zaten akli dengesi yerinde degil diye herkes bir istedigini iki etmiyordu, facebookdan birileriylede yazismasina kimse birsey demiyordu. Bundan öncede iki adamla yazismis bana hic söylememis, ama kardesimle tabii ayni evde olduklari icin ona herseyi anlatmismis, ama bu adamla konusmaya baslayinca bunu dedeme benzetip buna gönlü kaymis. Dedemlede uzaktan yakindan alakasi yok ückagitcinin!
Banada annem bugün diyorki ne olduysa senin evden ciktiktan sonra oldu diyor, kizlar bende annem gittiginde bir dua etmistim, Allah yardim ediyor bence.
Uzun lafin kisasi bana gösterdigi mesajlarda ilk mesaj 28 Mayisdi ve adam simdiden annem Haziran sonu gelecek nikah yapacaklar, bizim yazligi tamir edecek, satacak ve izmirde ev alma planlari yapiyormus gülermisin aglarmisin
Kesinlikle vesayet altına alın annenizi hiç iyi şeyler hissetmedimAnnem kardesime bir bucuk ay oldu yazisali demis ve bir cok seyi saklamis, örnegin yazlik evin onun tamir etmek istedigini, kardesim delirmis durumda zaten ben önce zaptediyordum baslangicta ama artik biraktim kimi takiyorsa taksin adamin pesine, o benim gibi degil ama baya zoruna gitmis bu olaylar.
Bende anneme iyi davran zaten akli dengesi gitmis diye raporu var dedim, elinden bankamatik kartini almis ama bunu bilmiyordum annemle daha yeni konusabildim bugün, baya sakin sakin güzel konustuk, ben ama pek birsey anlatmadim bildiklerimden sonra adama hemen anlatiyor.
Bu yüzdende annem bana sinirlenmisti bence bukadar, cünki cok rahatti simdiye kadar zaten akli dengesi yerinde degil diye herkes bir istedigini iki etmiyordu, facebookdan birileriylede yazismasina kimse birsey demiyordu. Bundan öncede iki adamla yazismis bana hic söylememis, ama kardesimle tabii ayni evde olduklari icin ona herseyi anlatmismis, ama bu adamla konusmaya baslayinca bunu dedeme benzetip buna gönlü kaymis. Dedemlede uzaktan yakindan alakasi yok ückagitcinin!
Banada annem bugün diyorki ne olduysa senin evden ciktiktan sonra oldu diyor, kizlar bende annem gittiginde bir dua etmistim, Allah yardim ediyor bence.
Uzun lafin kisasi bana gösterdigi mesajlarda ilk mesaj 28 Mayisdi ve adam simdiden annem Haziran sonu gelecek nikah yapacaklar, bizim yazligi tamir edecek, satacak ve izmirde ev alma planlari yapiyormus gülermisin aglarmisin
Siz kimi buldunuz da size bu kadar bilgiyi verebiliyor???Kizlaaar bomba haber adam e v l i !!!!
Sasirdikmi, aslaaaa.
Karisi cocuklarla evden ayrilmis onun yüzünden annemle rahat rahat konusuyormus, birebir akrabasindan ögrendim bunu.
Dolandirici eski karisinin ailesi ona iftira atiyor diyormus anneme savcilaga gidecegini söylüyormus gülermisin aglarmisin
Annem beraber gidelim izmire dedi tamam dedim, hadi bakalim hodri meydan!
Buraya sadece zaten annemle paylasacagim bilgileri yaziyorum, bazi ögrendigim baska seylerde var!!!
Eveeet ava cikarken avlanmakda var.Yeni para isteyen aklıma yatmadı. Adam bilgilendirmiş olabilir. (Bulduğum kadının bir kızı var bana taktı. Sen ulaş bnm hakkımda bişgi vereceini söyle biraz para alalım demiş olma ihtimali var) biran önce bir avukata danışın. Vesayet davasını araştırın. Annenize vasi olun. Kaptırmayın dolandırıcılara
Özelden yazarimSiz kimi buldunuz da size bu kadar bilgiyi verebiliyor???
Hiccc sasirmadik kiii anne hala İzmir sayıkliyor yani vazgeçmiş falan değil sanirimKizlaaar bomba haber adam e v l i !!!!
Sasirdikmi, aslaaaa.
Karisi cocuklarla evden ayrilmis onun yüzünden annemle rahat rahat konusuyormus, birebir akrabasindan ögrendim bunu.
Dolandirici eski karisinin ailesi ona iftira atiyor diyormus anneme savcilaga gidecegini söylüyormus gülermisin aglarmisin
Annem beraber gidelim izmire dedi tamam dedim, hadi bakalim hodri meydan!
Buraya sadece zaten annemle paylasacagim bilgileri yaziyorum, bazi ögrendigim baska seylerde var!!!
Annemi aradim güzelce konustuk. Profesyonel dolandirici demiski anneme instagramim calindi benim hatta bu yüzden savciliga bile gittim sikayet ettim.
Gülermisin aglarmisin, artik nasil kivaracagini sasiriyor. Kizlar size birsey danisacagim, birini buldum para karsiligi bana herseyi anlatacagini söylüyor, adama yakin biri.
Hic yanilmamisiz söyledigi kadariyla cok tehlikeli birisiymis. Benden para istedi ama miktar söylemedi, kendisi fakirmis ve ihtiyaci varmis.
Annemi dolandiricidan kurtarayim derken kendim dolandirilmayayim. Ayni aileden soyismi falan ayni yani birebir onu taniyan biri.
Ne yapayim sizce?
Allah yardım etsin. Annene de ne desek bilemedim . Evlerden ırak. Şimdi seni düşman belleyecektir. Teyzen, yengen ya da kankası yok mu üstün körü anlatsan. Konuşsalar. Ayrıca adamı Tanıyorum para ver anlatayım diyenlere hiç para vermem yerinde olsam. Ne söyleyecek ki? Kendinden 9 yaş büyük 1 ay önce tanıştığı kadınla evlilik planı neye yapacak bu adam? Zaten belli. Eğer sen de buluşmaya gideceksen bu adamın gelmeyeceğinden eminim.Eveeet ava cikarken avlanmakda var.
Ben parasinda degilim, bana cidden yardimci olacak biri varsa öderim, kardesim daha farkli seyler düsünüyor, anneme karsi hicbirsey söylemiyor ama yapacagini yapiyor bende artik full destekliyorum, acimiyacagim kimseye artik
Anneniz resmen ergen çocuklar gibi. Çok tutabilecekmişsiniz gibi durmuyorBu dolandirici annemle ayrildik numerasi yapiyorlarmis kizlar, sebebide benim psikopat olmammis
Bilmiyorum anneme üc kere baslangicta link koymustum ama okumuyorum, beni baskalarinin fikri ilgilendirmiyor demisti, artik buraya sadece bilmesinde sakinca görmedigim ve annemede paylastigim seyleri yaziyorum cünki o zaten anlatiyordur ona.badem annen veya adam burayı okuyor mu?
söylemiştin sanırım.