Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Kizlar burda aranizdan birisi yazmisti zaten herseyi hemen anlatma burdan okuyorlar ve sakin ol diye.
Sunu söyleyebilirim: dolandirici anneme bana hakaret davasi acacagini ve psikolojik vaka oldugumu söylemis tedavi ettirin demis : ))
Annenizi düşündüğünüz için mi🤦‍♀️anneniz ne demiş peki?

Adam şu aşamada yemez o numarayi.Taktikli gidiyor ve tecrübeli
Yeni acmayin. Yok mu hesabini isteyebileceginiz anneniz yaslarda gercek bir hesap. Tabi evli olmayan... yani yeni acilmis arkadassiz bir hesap gorurse konusmaz ki. Ama obur turlu guvenir. Hic acele etmeyin. Yavas yavas anneniz gibi tanimaya calisin. Ustelik cok zengin oldugunuzu vs belirtin. Arsalar evler vs... bence kesin kanacaktir. Guzel bi kadin resmi gorup farkli konusmalara kansa bile, anneniz o kadar guvenmis ki ,daha evli degiliz ki o da erkek degil mi gibi yorumlar yapar yine korur gibime geldi... yada şu geldi aklima. Internetten degilde telefon uzerinden yapin. Yeni bir hat alin. Kimliginizi gizleyin sorgulatamasin. Yanlislikla arayin veya mesaj atın. Ornegin evin satışı yarin gibisinden :) sonra siz ustune gitmeyin. O tanismak isteyecektir. Komsumuzun bi akrabası bu sekilde 4-5 ay sonra adamin tum sahtekarliklarini dökmüştü. En guzel yaptigi sey acele etmeyio guven kazanmasiydi

Cok kafam karisik kizlar, umarim bana akil verebilirsiniz cok endiseliyim.

Durum söyle, biz almanyada yasiyoruz, benim annem 56 yasinda. Annemin hic yüzü gülmedi hayatinda, benim babam cok döverdi ve annemi terketti. Sonra bir evlilik daha yapti cok asiklardi ama üveybabam anneme hic gün göstermedi ve annemin cok parasini yedi ve nihayet ondanda ayrildilar.

Annem facebookda dini bir sayfada yorumlar yapiyordu, ordan annemi gören izmirli bir adam anneme yazmis. Annemi türkiyede sanmis. Bu adamla iki haftadir konusuyorlarmis, birbirlerini cok begenmisler. Annem bana dün anlatti fotograflarini gösterdi.

Adam Ailesinden 80 yaslarinda annesiylede görüstürmüs, adam kendisi annemden 5 yas gencmis, ama görüntü olarak genc durmuyor.

Adamin durumu kötüymüs, hem coronadan dolayi, hemde bar ve restorant isletmis izmirde zamaninda, isyerisi batmis, sonra dans hocaligi yapmis ama artik belinden yapamiyormus.

Anneme yoga yapmayi, denizde dalmayi vesaire seviyorum demis ve annem adama toz kondurmuyor cok cok iyi bir insan diyor. Simdi tanismaya türkiyeye gidecekmis, biletini bile almis ayin sonuna. Annem maalesef adama bos bir yazligi oldugu (kiracisi 1 sene önce cikmisti) ve oraya gidip düzeltecegini anlatmis.

Adamda abisiyle beraber böyle isler yapiyormus insaatlerde ben yaparim demis. Anneme yolladigi fotograflarda asansör tamir ettigi, boya boyadigi hatta perde yikadigi görüntülerde vardi. Yani görünüste bencede kötü birine benzemiyor. Benim annem emekli, adamda türkiyeye gel evlenelim beraber yasayalim izmirde demis. Sende gün görmemisin bende hic görmedim beraber cok mutlu olacagimiza eminim ben hep senin gibi bir esim olsun istedim demis.

Ordaki insanlara annemi esim diye anlatiyormus.
Annemin para islerine erkek kardesim bakiyordu, ondan 4 veya 5 bin Euro istemis, hatta nakit olmadigi icin erkek kardesim borc cekmek istiyor. Türkiyede tamir icin ve tatil icin lazim demis.

Bu adam hakkinda bildigim sunlar: 51 yasinda, izmirde yasiyormus, Bulgaristan göcmeniymis ailesi bu yüzden avrupaya sorunsuz girebiliyormus bulgar pasaportuyla, ama avrupada 1 sene kalmis gencken begenmemis. Anneme izmirde yasayalim diyormus. Iki kere evlenmis bosanmis. Eski hanima hakkinda demiski, benden sonra 20 yas kücük biriyle evlendi, sonra bosandi 80 yasandi bir adamla evlendi, o adamda ölünce evi barki ona kaldi. Eski hanimla aram iyi degil, iki kizim var onlarda anneleri gibi menfaatci sadece para isteyince ariyorlar, demis. 6 sene kendinden 15 yas büyük bir bayanla beraber yasamis ama ailesi karsi geldigi icin evlenmeyip ayrilmislar. Annem cok dürüst biri hicbirseyini saklamiyor diyor. Bir tane abisi varmis insaat isleriyle ugrasiyormus oda abisiyle böyle islere gidiyormus. Anneme kimliginide önlü arkali yollamis evli degilmis.

Sizce bir detektifmi bulsam ne yapsam? Annemin arsalari var, anlatmadim ona diyor ama belkide anlatti utaniyor söylemiyor, sonucta evide anlatmis. Annemin kalbini kirmasindan cok korkuyorum, cok hassas bir kadin ve depresyondan defalarca hastaneye yatmis bir insan. Acikcasi onu cok mutlu görünce aman beraber yasayip annemin yazligini satip izmire yerlesirlerse yerlessinler sonucta annemin parasi dememisde degilim. Ama hadi daha kötü seylerde olabilir, simdi birsey yapmazsam sonra pisman olurum diyede korkuyorum.

Sabah erkek kardesimle konustum, ona zaten herseyi anlatmis, sadece yazlik evine gelip o adamin oranin tadilatini yapacagini söylememis, kardesim sadece tanisacaklar diye biliyormus. Kardesim sinirli biri hemen bagirdi köpürdü öldürecem o adami falan dedi zor sakinlestirdim, belkide biz vesvese yapiyoruz bir dur bakalim diye. Birde kardesime hemen gelince evlenelim dediginide söylememis. Bana diyorki, kizim hemem evlenmem ama nisan yapariz, cok iyi adam beni gelinlik icinde görmeden, benim dinime düskün oldugunu bildigi icin elimi bile tutmuyacakmis diyor.

Ne yapsam simdi? Hic karismasammi?
Valla dedektif falan değilde adama siz bi ulaşın gözümüz annemizin üstünde diye üstten üstten uyarın. Yazlığın oralarda tanıdıklarım var göz kulak olurlar anneme diyinki korksun gözü. Off ama yaa internetten ne kadar güvenilirki. Mutlaka süreci buraya yazın. Umarım yanılırız ve anneniz çoook mutlu olur ❤️

Valla dedektif falan değilde adama siz bi ulaşın gözümüz annemizin üstünde diye üstten üstten uyarın. Yazlığın oralarda tanıdıklarım var göz kulak olurlar anneme diyinki korksun gözü. Off ama yaa internetten ne kadar güvenilirki. Mutlaka süreci buraya yazın. Umarım yanılırız ve anneniz çoook mutlu olur ❤

Yok profesyonel dolandirici maalesef, keske öyle olmasa bende huzurlu olur bu saatte nelerle ugrasmazdim.

Izmirli kim varsa yada kimin akrabasi esi dostu varsa izmirde bana özelden mesaj atin ismini yazayim size, ne biliyorsaniz duyduysaniz bana söyleseniz yeter, hep beraber bu dolandiricinin foyasini ortaya cikartacagiz

Annemde evet sende haklisin demis. Ankarada bir cay kahve icmeye bulusacaklarmis. Daha basina gelecekleri bilmiyor dolandirici
Anneniz o resimlerden sonra soğudum demişti güya🙄 bide hala burdan yazıyorsunuz ve onlar okuyor. Bu şekilde siz annesinin arkasından iş çeviren evlat gibi görünüyorsunuz. Yani adamın bu şekilde söylediğine eminim. Hatta daha fazla yakınlaşıyorlardır.

Anneniz o resimlerden sonra soğudum demişti güya🙄 bide hala burdan yazıyorsunuz ve onlar okuyor. Bu şekilde siz annesinin arkasından iş çeviren evlat gibi görünüyorsunuz. Yani adamın bu şekilde söylediğine eminim. Hatta daha fazla yakınlaşıyorlardır.

Annemi aradim güzelce konustuk. Profesyonel dolandirici demiski anneme instagramim calindi benim hatta bu yüzden savciliga bile gittim sikayet ettim.
Gülermisin aglarmisin, artik nasil kivaracagini sasiriyor. Kizlar size birsey danisacagim, birini buldum para karsiligi bana herseyi anlatacagini söylüyor, adama yakin biri.
Hic yanilmamisiz söyledigi kadariyla cok tehlikeli birisiymis. Benden para istedi ama miktar söylemedi, kendisi fakirmis ve ihtiyaci varmis.
Annemi dolandiricidan kurtarayim derken kendim dolandirilmayayim. Ayni aileden soyismi falan ayni yani birebir onu taniyan biri.
Ne yapayim sizce?

Annemi aradim güzelce konustuk. Profesyonel dolandirici demiski anneme instagramim calindi benim hatta bu yüzden savciliga bile gittim sikayet ettim.
Gülermisin aglarmisin, artik nasil kivaracagini sasiriyor. Kizlar size birsey danisacagim, birini buldum para karsiligi bana herseyi anlatacagini söylüyor, adama yakin biri.
Hic yanilmamisiz söyledigi kadariyla cok tehlikeli birisiymis. Benden para istedi ama miktar söylemedi, kendisi fakirmis ve ihtiyaci varmis.
Annemi dolandiricidan kurtarayim derken kendim dolandirilmayayim. Ayni aileden soyismi falan ayni yani birebir onu taniyan biri.
Ne yapayim sizce?
Bence öyle olmaz sana gerçekleri anlatacağı ne malum sana anlatır annene dersin böyle böyle sonra onlar başka konuşurlar belkide hep beraber dolandırıcılık yapıyorlar kim bilebilir bence bir programa basvur yoksa böyle nereye kadar en sında onlar etraflarına sorma imkanları daha çok oluyor millete ibret olur belki ekrana çıkarsa

Ne yapayim sizce?
Aile boyu meslek edinmisler bu işi madem konuscak para niye istiyor saçma değilmi vermeyin para falan bu iş gittikce entrika doluyor anneniz 18 yaşında gibi vallahi bu adamjn bütün foyasinida çıkarsan annen yine görüşür bu adamla

Bide söyleyecekleri şey nedir, ispatı olan şeyler midir.
Örneğin diyecek bi evi soydu ama delil Melil yok, buna kim inanır ki. O zaman bende uydurabilirim birşeyler.. bence dikkatlı ol, adam bütün bu olaylara rağmen vazgeçmiyorsa hırs yapmış gibi

Size biri beddua mi etti de sardilar cevrenizi annenizde ozur dilerim ama bu yasa kadar sapasaglam sans eseri gelmis resmen basinda hep bi coban olacak güdecek demek ki. 20li yaslarda cogumuz daha mantikli dusunuyoruz bencw polis filan bicak gibi kesin olmadi telefonu alin elinden cocuk gibi yoksa kendi iradesiyle zor.

Ne yapayim sizce?

Yok bence boşa para vermeyin millete,anneniz onada inanmayabilir... bu adam izmirin hangi semtindeymiş?

En çok şuraya takıldım. Dine düşkün olduğumu bildiği için beni gelinlik içinde görmeden elimi bile tutmayacakmış. Kaldı mı böyle insanlar. Yoksa bu insanlar bildiğimiz dolandırıcıgillerden mi? Endişenizde çok haklısınız. Tanımadan da bilemez ama annenin adamın gerçek niyetini. Birlikte yaşamak başka bir boyut facebook ta yazışmak başka bir boyut çünkü. Resmiyete dökmekte acele etmemesi için ikna etmeye çalışın annenizi.

X