Annenizi biraz önyargili buldum acikcasi. Niye illa doktor, zengin, yakisikli. Öncelikli kriterler farkli olur benim bildigim. Yasiniz kücükte anneniz herseye bir kulup mu bulmaya calisiyor
Tanışmaları normal. Önce bir tanışsınlar ama hemen evlilik ciddiyetine de girmeyin. İş hayatı askerlik çok değiştiriyor erkekleri. Düzeni oturmadan adım atmayın zaten. Sadece anneniz bilsin tanışsın. Tek derdi zenginlik olursa önyargısı var deriz ama onun haricinde anneler hep haklıdır unutmayın..
Universite son sinifim. 24 olacam yaşım da küçük değil. Annem sadece maddi duruma takik.
Eğer konu sadece eğitim, statü, dış görünüş gibi şeylerse annenizi iplemeyin :) siz vazgeçmedikçe el mecbur kabul edecektir.. Eğer eşiniz olacak kişi sizi gerçekten mutlu ederse de ilerde kendiliğinde değişip düzelecektir.. Sonuçta bi anne için mühim olan evladının mutluluğu olmalı..Merhaba kızlar. Benim 4 yılı aşkın hayatımda olan biri var. Beni çok seviyor buna eminim. Bende onu çok seviyorum. Bu sene askere gitti 3 ayı kaldı gelmesine. Gelince nişan falan yapmak istiyor direk söylemedi ama evlenecegiz gibi bir şeyler söyledi ve annemle tanışmak istedi. Annem başından beri biliyor sevgilimi. Başlarda bir sey demiyordu. Şimdilerde çok katı bana karşı. Sevgilim ön lisans mezunu bende lisans okuyorum son yılım. Ama annem okuluna ve cok kardeşi olmasına falan takmış durumda. Bölümü de çok iyi aslında. Anneme iyi biri oldugunu bolumunun iyi oldugunu falan anlatamıyorum. Tutturmuş doktor, muhendis, zengin vb olsun diye. Televizyondaki bazi adamlar gibi yakışıklı olmaliymis. Bana zaten cok yakışıklı görünüyor, anneme anlatamıyorum. Her seye cevabi var. Ben çok ısrar edince zar zor kabul etti, goruselim o zaman yemek yiyelim ama kararim degismeyecek biliyorum dedi. Cok kati davranıyor bana karşı. Sonra ben onu gozlemleyecegim dedi. Bana yanlışını bulmaya çalışacak gibi geliyor. Biz ne yapmalıyız sizce? Annemle şimdiden görüşmeleri doğru olur mu?
siz ne okuyorsunuz
burada eşin alt kademede kalır kıskanır vs konuları çok
annesi de çalışsın vs evet öyle olsa halden anlar vs vs deniyor ama ne yapalım yani annesi çalışmıyor diye başka aday mı arayalım
evlilik bu, bir beden küçüğünün kırmızı puantiyelisi olsun diye tişört almıyoruz ki
Bolumumu burda yazmayayim. Yani evet esin daha fazla kazanmasini erkekler kafasina takiyormus. Biz onlari aştık diye düşünüyorum. Hayat bu hic belli olmaz. Belki ben daha az kazanacağım... Annemin fikrini nasıl degistiririm bilmiyorum.
Annenizi biraz önyargili buldum acikcasi. Niye illa doktor, zengin, yakisikli. Öncelikli kriterler farkli olur benim bildigim. Yasiniz kücük
evet kücük bir yas degil evlenilinceye kadar 25 olur o. Erkegin calismasi, caliskan olmasi cok önemli evet ama maddi duruma bu kadar takik olmak bilemiyorum ne kadar dogru. Dünya hali neyin ne olacagi belli olmaz. Konusmayi dene. Önce bir tanissin. Belkide seni vermek istemiyor :)
Eğer konu sadece eğitim, statü, dış görünüş gibi şeylerse annenizi iplemeyin :) siz vazgeçmedikçe el mecbur kabul edecektir.. Eğer eşiniz olacak kişi sizi gerçekten mutlu ederse de ilerde kendiliğinde değişip düzelecektir.. Sonuçta bi anne için mühim olan evladının mutluluğu olmalı..
Ama tabi başka bi konu varsa, annenizin aklında başka ciddi bi mesele varsa orasını bilemem.. Size hayırlı bi kısmet bulmuş olma ihtimali de var bu aradaonu bırak doktorla evlen gibi
Sen haklısınn seviyorsun diee ama annen böyle düşünyorsa bi bildiği vardırr babanın çok kardesi var mı :)))
Müstakbel görümce ve elti sayın kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?