Murphy kanunu No:5 : "Anneler her zaman haklı çıkar."
Sırf maddi durumu yüzünden istemiyorsa çok yanlışMerhaba kızlar. Benim 4 yılı aşkın hayatımda olan biri var. Beni çok seviyor buna eminim. Bende onu çok seviyorum. Bu sene askere gitti 3 ayı kaldı gelmesine. Gelince nişan falan yapmak istiyor direk söylemedi ama evlenecegiz gibi bir şeyler söyledi ve annemle tanışmak istedi. Annem başından beri biliyor sevgilimi. Başlarda bir sey demiyordu. Şimdilerde çok katı bana karşı. Sevgilim ön lisans mezunu bende lisans okuyorum son yılım. Ama annem okuluna ve cok kardeşi olmasına falan takmış durumda. Bölümü de çok iyi aslında. Anneme iyi biri oldugunu bolumunun iyi oldugunu falan anlatamıyorum. Tutturmuş doktor, muhendis, zengin vb olsun diye. Televizyondaki bazi adamlar gibi yakışıklı olmaliymis. Bana zaten cok yakışıklı görünüyor, anneme anlatamıyorum. Her seye cevabi var. Ben çok ısrar edince zar zor kabul etti, goruselim o zaman yemek yiyelim ama kararim degismeyecek biliyorum dedi. Cok kati davranıyor bana karşı. Sonra ben onu gozlemleyecegim dedi. Bana yanlışını bulmaya çalışacak gibi geliyor. Biz ne yapmalıyız sizce? Annemle şimdiden görüşmeleri doğru olur mu?
Her anne çocuğu için en iyisin ister.Ama her anne çocuğuna sormaz senin için iyi mi diye.Yaşınız küçükse zaten evlilik için vs acele etmeyin.Önce tanışsınlar,iş bulsun çalışsın,sonra bakarsınız.Ciddiyete atılmayın hemen.
Annenle görüşsünler bakalım. Fikri değişebilir. Yanlışı varsa da söyler. Anneler kızlarının mutsuz olmasını istemez
Tanışsınlar tabi ki.2 yıl da iyice tanımak ve annenin tanıması için yeterli bir süre.Umarım hayırlısı olur hakkınızda.24 olacağız ikimizde ayni yastayiz. Askerden gelince benim de okulum bitmiş olacak. Aslinda daha 2 sene falan var evliliğe. Annenle taniscagim beni bilsin diyor.
Sırf maddi durumu yüzünden istemiyorsa çok yanlış
doktor mühendis olup karakteri bozuk olsa ne yapacak seni dövüp aldatsa
kötü alışkanlıkları olsa
Tanışsınlar tabi ki.2 yıl da iyice tanımak ve annenin tanıması için yeterli bir süre.Umarım hayırlısı olur hakkınızda.
kesinlikle annelerin istemediği herkeste bir sorun çıkıyor.
kendi tecrübelerim de dahil.
anne istemiyorsa o adamdan zerre hayır gelmez
ŞİMDİ anne ya yapacak yapacağını
Siz birazdaha sabırlı olun,anneler en iyisini ister yavruları için,
Bazen kafaları durur gözleri görmez illa doktor olsun da ne olursa olsun
Peki ya sonrası dr olur adam olmaz aldatır döver söver bunu pek düşünemiyebilirler işte...
Ha terside olabilir o ayrı tabi :)
AMA siz eğer istedğinizden eminseniz dik durun oda yumuşucak elbet
Hakkınızda hayırlısı olsun....
Anneler tabiki her zaman haklıdır ancak daha tanımamış bile adamı sadece eğitim durumu kardeşlerinin çok olması olup olmayacağı için karar vermek adına bir kriter olamaz asla.Annen ne mezunu?yada baban doktor yasa mühendismiydi acaba ki anneniz babanızla evlenmiş?bence bunlar olmaması için yeterli değil önce bi tanı zaman ver karşıdakine ondan sonra onay ver yasa verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?