Tamam diyince de onları yapmamı bekliyor işte en basiti gelinlik yaniHe he tamam annecim diyip geçin. Başka türlü baş edemezsiniz.
Zaten bence sen evden çıkarken biz kavgalı olacağız ya öyle hissediyorum diyorSizin en mutlu gununuz olacak annenizin degil. Tamam tamam diyip kendi istediginizi yapin konustuklarina aldirmayin. Evlendikten sonra da boyle yaparsa mesafenizi ayarlayark kendinizi annenizden koruyun
Hayır inan neredeyse her gün çatışıyoruz zaten ondan dolayı böyle oluyor ben hayatımın hiç bir alanında düğün isteyen birisi değildim zar zor ağlaya ağlaya aylarca yani günlerce de değil buna ikna ettim aman sadece sen mutlu ol bizi hiç düşünmüyorsun dediğinde benim hayatım çünkü yıllarca o gelinlikle o fotoğraf bende olacak dedim ama anlamıyor dediğim gibi bana birde öyle mesaj atmışniye demiyosun anne sen evlenmiyosun ben evlencem sana ne diye.
evlenirken hiç bir şeyime dahil etmedim kimseyi zaten kimsede çok dahil olmaya hevesli değildi eşya vs anlamında para gidicek diye kimse sorumluluk almak istemedi herşeyi nşanlılık sürecinde hallettik önce beyaz eşya aldık ödedik sonra mobilya en son gelinlik vs herkeste herşeyi aldıktan sonra gördü.
araba süslemesine varana kadar ben karışmadım ki şöyle böyle olsun diye annem karışsın siz çok mu fikrini aldınız en başından beri oda kendini söz sahibi görüyor.
Annemin istediğine göre alınan tek şey salon halım :)
hiç birşeyiini görmedim halını ben beğenyim dedi gitti halcııya foto attı beğendiklerini gene ben seçtim aralarından
Evet düğün yapmadığım için gıcıklığına yapıyor bunu bende düşünmeye başladım.Münakaşaya girmeden kendi istediğin gibi yap herşeyi. Kafana takma. Tamam bakarız hallederiz de konuyu kapat. İnatlaşmanın faydası yok belli ki. Konuşarak ikna olacak biri değil. Gıcıklığına yapıyor diyesim var ama neyse. Nişanlına hiç yansıtmamaya çalış.
Evet birde bu dünya üzerinde senin kadar iğrenç zevke sahip başka birisi yoktur diyorYaptıklarınızla ilgili ayrıntı vermeyin. Benim annemde bensiz bir çöp bile alma diyordu, ona sormadan yaptım herşeyi. Ona kalsa full taş, kabarık bir gelinlik giyecektim. Yapmadım. Gelinliği görünce delirdi ama benim hayatım dedim her seferrinde.
Evet birde bu dünya üzerinde senin kadar iğrenç zevke sahip başka birisi yoktur diyor
Herkesi eline almış birisi kendisiyle kimse zıt düşmek istemiyor babam dahil o yokken benle konuşur ama ona laf geçiremezBaban teyzen halan anneannen yok mu annene sahip çıksın biraz?
Detay verme annene git yap al gel
Çok zor gerçekten her konuda bu böyleManipüle etmeye çalışıyor, kanmayın. Düğünde böyleyse normali de benzerdir. Allah sabır versin size.
Çok zor gerçekten her konuda bu böyle