Annem ne yapmaya calisiyor?

Mesaj attim nerde kaldiniz diye. Mesajimdan sonra annemler geldi annem cok yogun gelemez deyince kardesimde mesajima cevap yazmayinca isleri yogun diye rahatsiz etmek istemedim yoksa arardim mutlaka. Ki gercekten yogunmus ama bilseydim gelirdim yinede dedi. Kendimde hataliyim ama kabul ediyorum anneme birakmadan kendim durmam gerekirdi uzerinde.

Doğum günü ertelemesini de duymuş oldum

Kardesiniz geldiginde anlatin durumu boyle , anlayacaktir elbet

Anneniz evet çok değişik davranmıs. Bu konuda haklısınız. Ama tv de doktorlar yalvarıyor kapalı ortamlarda kalabalık olmayın diye. Korona gecen mart ayından daha tehlikeli hale geldi. Yemin ederim bugün annemle babamı özledim diye gidip kapıda gördüm. Onlar aşağıya indiler. Oğlum desen tam hareketli oyun yaşında buna rağmen sadece arabasına bindirim sokakta hava aldırıyoruz sakin saatte. Bizler böyle dikkat ederken kimsenin dikkat etmemesine çok kızıyorum.

Hiç üzülmeyin. Kutlama günleri böyle zamanlar için ertelenebilir. Annenizin huyunu ikiniz de biliyorsanız kardeşler arasında sorun olmaz böyle durumlar. Annenizin bu kadar art niyetli olmasını beklememişsiniz, kendinizde de hata aramayın. Bıdığın da nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşları olsun

Kıskanıyor olabilir yada anneniz erkek evlat düşkünü olabilir. Maddi açıdan belki size yardım etmesini bile istemiyordur. Keşke siz arayıp işlerin yogunda olsa gelebilirsen gel deseydiniz.

Siz daha hatalisiniz bana göre madem bu kadar samimi ve önemli kardeşiniz sizin icin niye arayıp mesaj atıp çagırmadınız anneye bu görevi bırakmak çok manasız olmuş. Anneniz icin yorum bile yapmıyorum o zaten çok ayıp etmiş

Bence her şeyi kardesinize anlatın bir daha da annenize güvenmeyin. Hatta inadına daha çok program yapın kardesinizle. Annenizi de çağırmayın. İyi niyetli değil belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…