- 15 Nisan 2017
- 3.399
- 8.855
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Iyi aksamlar hanimlar. Su an oyle sinirliyimki. Konu malesef annem. Kardesim yaklasik bir ay once yurt disindan geldi oglumun dogum gunu kutlamasini kardesimin burda olmasina denk getirmek istedigim icin gununde kutlamadim ve farkli nedenlerdeb oturu su gectigimiz bir ay icindede kutlayamamistim. Gecen hafta annemlerdeyken oglumun dogum gunu suslemeleri ve hediye falan almak icin cocuklari anneme biraktim gerekli islerimi halledip dondum. Carsamba gunu icin yani dun icin gun belirledigimi soyledim. Kardesim islerini turkiyeden yurutuyor ve cok yogun calisiyor herhalde unuttu gununu. Sonra bir kac kez daha bir araya geldik ama ayriyeten soyleme geregi duymadim nasil olsa annemler gelince kardesimde gelecek diye. Bu arada oglumun dogum gunu kutlamasi oyle parti seklinde degil sadece babaaanne anneanne dedeler ve dayi seklinde olacakti. Dun geldiler ama kardesim yoktu. Anne X nerde diye sordum onun isleri cok yogun gelemez gec saate kadar calisacak dedi. Islerini belki erken btirir gelir yine dedim kesin bir sekilde yok bitmez falan dedi sasirdim. Oglumun dogum gununu kardesim icin erteledigimi biliyordu ve cocuklarim dayilarini parmak sayisiyla ancak gormustur farkli urkelerde bulundugumuz icin. Az once kardesim mesaj atti saskin bir sekilde abla dun dogum gunumu vardi bilmiyordum bilseydim islerimi erken bitirir gelirdim falan dedi. Oglumun adi emre olsu annem emreyi ozledigi icin size geldi zannettim dedi ben şok oldum. Annemin tuhaf huylari vardir ama boyle yapmasi gercekten sinirimi bozdu sanki ozellikle kardesimin gelmesini istememis gibi oldu bende kasitli soylememis pozisyonuna dustum cok uzuldum. Annem bu kardesime asiri duskun ve soylemesi gercekten gulunc ama benden bile kiskaniyor. Bir kac kez esim kardesime soyle bir program yapalim dedi mesela onun cevap vermesine firsat vermeden annem hop atladi hayir olmaz gelemez falan. Kardesimde bu durumdan cok rahatsiz esimde cok rahatsiz oldu annen niye boyle davraniyor falan dedi. Gecen oglumun kumbarasina yuksek bir miktarda harclik birakmak istedi ben kabul etmedim cunku henuz bekar ve para biriktiriyor annem ve babam varlikli olmalarina ragmen pek destekleride yok kendisine durumunu bildigim icin gerek yok dedim boyle soylememe ragmen annemden yine mudahele geldi simdi verme dogum gununde verirsin dedi. Biraz sonra kardesim gelecek gercekten uzulmus oglumun dogum gununu kacirdigina bende ayni sekilde cok uzgunum simdi bir yandan vicdan yapiyorum keske kardesime gunu tam hatirlatsaydim anneme guvenip tekrar hatirlatma geregi duymadigim icin cok pismanim. Kirilmis olmasindan bile korkuyorum.