Annem mi, bakıcı mı?

Bir tanıdıgımız kendi yasadıgı yerden küçük bir ev aldı.gündüz beraberler kadın alsam evine gidiyor.birbirlerine özel hayat alanı da bırakmıl oluyorlar.hatta cocuklar şuan okula basladı.çıkışlarda saat uymadıgı için yine anneannede kalıyorlar

bence cok mantıklı
annene sizin evinize cok yakın bır ev alsanız aksamları da kendı evınde olur
sız bakıcı parası yerıne onun evını odeyın o da maasıyla gecınsın
cok begendım bu fıkrı
Allah korusun Allah gecınden versın annene bısey olsa o ev hem soze kalacak
cok iyi fikir
bakıcılara verılen paraların haddi hesabı yok

Bence annen tamamen senin olduğun yere taşınsın . Evi ordan alın . Hem akşamları eve döner . Kolay mı senelerce aynı evde yaşamak

Annem tek başına yaşıyorsa ben onu yakınıma getirmek için elimden geleni yapardım, çocuk da mantıklı bir gerekçe olurdu.

Ama yatılı olmaz.
Yakın mesafede ev en iyisi.

bence bu ıse hıc kalkısmayın bakıcılarda öcü değil maddi durumunuz elverdikten sonra para ile akrabanıza baktırmak yerine sertifikası olan bir bakıcıya emanet etmek bence en mantıklısı , karsılıksızs bakacaksa annenız (sız yerı geldıgınde yıne maddı yardım edersınız , o baksın hatta kendı yasadıgı yerde ona ev almak yerıne bulundugunuz yere tasınsın ona ufak bır ev ayarlayın 1+1 ısını gorur sızede yakın bır yer olsun gıt gel yapsın ve boylelıkle ne sızın ev duzenınız bozulsun en o kendı evınden kopsun kırasını da sız odersınız arada market alısverısıde yaparsınız aldıgı maasta ona yeter boylesı daha mantıklı bence....

İşte o zaman da önür boyu kira ödeyeceksem ev sahibi olayım fikri oluyor. Anne oğlum büyüdü hadi evine diyemem. Kadın işini bırakacak.

bende bu düşünceyi savunanlardanım
benimde yeğenim var 5 yaşında ve 3 yıldır gidiyor
ben etrafımda öyle güzel çocuk görmedim
neşeli, sosyal, diğer çocuklara göre fazlaca bilgili her konuda vs.

Mahallede top mu kostursun? Kaldi mi oyle aktivite alanlari cocuklar icin. Krese gondermezseniz tv karsisinda beyni uyusan cocuklara doner.

Bakıcı konusu, çocuğun güvenliğinden çekindiğim için o ikinci önceliğim oluyor sanırım. Ben 34 eşim 38 yaşında. Geç çocuk sahibi olduk. Tüm planı oğlan üzerine kuruyoruz gibi...
canım bende 28 yaşındayım evladım yok
annenin teklifi güzel fakat
ya olumsuzluklar olursa evliliğine zarar gelir
bide bakıcı birşey yaptığı zaman eleştirip uyarabilirsin ya anneni
küsebilir

Ne olursa olsun anneniz o sizin,
Ve sizin canınızın bir parçasına bakacak.
Bu yüzden de eşinizin bunu sorun yapacağını düşünmüyorum ben...
Yaparsa bencillik etmiş olur..

Mahallede top mu kostursun? Kaldi mi oyle aktivite alanlari cocuklar icin. Krese gondermezseniz tv karsisinda beyni uyusan cocuklara doner.
Kreşe gidene kadar 3 yılı var. Onu sonra düşünürüz. O zaten benim konumdan bağımsız apayrı sosyolojik bir konu. Benim bebeğim şu an 2 aylık, sorduğum soru için bir cevabınız var mı?

Ne olursa olsun anneniz o sizin,
Ve sizin canınızın bir parçasına bakacak.
Bu yüzden de eşinizin bunu sorun yapacağını düşünmüyorum ben...
Yaparsa bencillik etmiş olur..
Eşim sorun etmiyor. Benden iyi anlaşıyor. Ama yine de korkuyor insan...

Sizin durumunuz icin annenizin bakmasi mantikli. Kadincagiza allah vermesin bir sey olsa da calismayacak duruma gelse yine maddi manevi sorumlulugunuz olacak. Yasi 57,bir 20 sene daha ise gidecek gucu de olmayabilir. Sokakta kalmamasi icin ev alabilirsiniz. cocugunuza bedavaya bakilmis olacak. Hic dusunmeyin kabul edin.

ilk yorumunuz içimiz cız ettirdi benim de 20 alık bebeğime bakıcı bakıyor hani uyku hapı falan demişsiniz ya
Allah korusun Allah a emanetler

sorunuza cevap olarak; yarın ne olacağı belli olmaz Anneniz hasta olur bişey olur Allah korusun bakamayabilir
hem aynı ev için de sorun olur
bu arada 3 ay annenizle şuan yaşadığı yere mi göndereceksiniz

Evet, kendi evine dönecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…